NY Rangers – Pittsburgh 4:3 (kon.)
konec
New York Rangers
4:3 (0:1, 4:1, 1:0)
Pittsburgh Penguins
Středa 30.11.2011, 01:30 • Madison Square Garden • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    43:39
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučnáci jsou zpátky ve hře. Sidney Crosby vybojoval puk nad Callahanem, kterému se puk zamotal mezi bruslemi. Crosby jej poslal na PASCALA DUPUISE, který bekendovou střelou ze dvou metrů prostřelil brankáře Rangers. Asistence: Crosby, Engelland.
     
    39:53
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Sullivan vystřelil od modré a Lundqvist jeho střelu pouze vyrazil před Neala, který jej popostrčil volnému JEVGENIJOVI MALKINOVI, který skóroval do odkryté branky. Asistence: Sullivan, Neal.
     
    38:26
    Rangers právě vstřelili branku!
    MARIÁN GÁBORÍK střelou zápěstím překvapil brankáře Fleuryho. Assistence: M. Del Zotto, Bred Richards (
     
    35:39
    Rangers právě vstřelili branku!
    Po chybě v obraně Tučňáků se puku zmocnil BRAD RICHARDS, projel do mezikruží a propálil pod ramenem brankáře Fleuryho. Bez asistence:
     
    34:09
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jezdci jdou do vedení! JOHN MITCHELL prokličkoval do pásma, navázal na sebe obránce a přes něj propálil Fleuryho. Bez asistence.
     
    28:01
    Rangers právě vstřelili branku!
    Krásná kombinace vedoucí k využití přesilovky. Gaborík projel do pásma, položil si obránce a jako na podnose předložil puk volnému RYANOVI CALLAHANOVI, který puk jen zasunul do branky. Asistence: Marian Gaborik, Brendon Richards.
     
    17:56
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučnáci využívají přesilovku. Crosby zavezl puk do pásma, přihrál Martinovi, který našel volného JAMESE NEALA, který otevírá skóre zápasu. Asistence: Crosby, Martin.

    Michal Kubáň

    Branky a nahrávky: 29. Callahan (Gáborík, Richards), 35. Mitchell, 36. Richards, 39. Gáborík (Zotto, Richards) - 18. Neal (Crosby, Martin), 40. Malkin (Sullivan, Neal), 44. Dupuis (Crosby, Engelland)


    New York Rangers: Lundqvist - Del Zotto, Girardi, Woywitka, McDonagh, Sauer - Dubinsky, Prust, Gaborik - Richards, Avery, Callahan - Boyle, Fedotenko, Anisimov - Hagelin, Mitchell.
    Pittsburgh Penguins: Fleury - Niskanen, Engelland, Martin, Bortuzza, Orpik, Picard - Staal, Dupuis, Kunitz - Vitale, Crosby, Adams - Malkin, Neal, Coke - Kennedy, Sullivan.

    Rozhodčí: Dean Morton, Dan O'Halloran - Jean Morin, Tim Nowak

    Diváci: 18 200
    bahis siteleri