Viťaz – Barys 2:6 (kon.) | Lev – Dynamo Moskva 4:3 (po s.n.)
po s.n.
Lev Praha
4:3 (0:0, 1:3, 2:0)
Dynamo Moskva
Středa 30.11.2011, 19:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    Karel Piilař (LEV) se trefil nad lapačku a jeho celek vítězí!
     
    48:12
    Lvi právě vstřelili branku!
    23 sekund - pouze taková doba stačila Popradu na to, aby vyrovnal utkání! TOMÁŠ KLOUČEK vyslal skrytou střelu přes obránce a puk se nešťastně od jednoho z hráčů Dynama odrazil za záda bezmocného gólmana. Bez asistence.
     
    47:49
    Lvi právě vstřelili branku!
    To bude ještě zajímavý závěr! JIŘÍ SEKÁČ unikl po křídle všem obráncům a přes drobné komplikace nakonec dokázal dostat puk za Jeremenka. Bez asistence.
     
    33:11
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    To je ale střelecké představení! V závaru před brankou se k dorážce dostal Marek Kvapil, na další dorážku GRIGORIJA ŠAFIGULINA už ale byla defenziva Lvů krátká. Asistence: Marek Kvapil.
     
    30:34
    Lvi právě vstřelili branku!
    Jenže Lvi velmi rychle odpovídají! Nagy se natlačil až před Jeremenka, kotouč záhy dorazil ĽUBOŠ BARTEČKO a ten vstřelil kontaktní gól. Asistence: Ladislav Nagy.
     
    29:44
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Je zvýšeno na 2:0! VJAČESLAV KOZLOV nedal gólmanovi šanci, když se přesnou ranou příklepem trefil nad vyrážečku. Asistence: Sergej Soin, Jakub Klepiš.
     
    25:52
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Skóre otevírá využitá přesilovková kombinace Dynama. Pestunov vyjel zpoza brány, nahrál dojíždějícímu DENISU KOKAREVOVI, který z bezprostřední blízkosti gólmana dává gól. Asistence: Dmitrij Pestunov.

    Jan Salajka

    Branky a nahrávky: 31. Bartečko (Nagy), 48. Sekáč, 49. Klouček, 65. Pilař - 26. Kokarev (Pestunov), 30. Vja. Kozlov (Soin, Klepiš), 34. Šafigulin (Kvapil)


    Lev Praha: Laco (Duba) - Pilař, Mezei, Sigalet, Mihálik, Lewis, Klouček, Hellström - Bartečko, Nedorost, Nagy - Huna, Mikúš, Netík - Špirko, Novotný, Chabada - Fabricius, Lundberg, Sekáč
    Dynamo Moskva: Jeremenko (Volkov) - Jalasvaara, Solovev, Graňák, Novák, Velikov, Bojkov, Barančev - Kozlov, Soin, Klepiš - Komarov, Gorovikov, Tolpeko - Kokarev, Pestunov, Mosaljov - Černov, Šafigulin, Kvapil

    Rozhodčí: A. Semykin, D. Cooper, E. Streltsov, D. Tarasov

    Diváci: 4500
    bahis siteleri