Wacker – Sturm Graz 1:0 (kon.) | Wiener – Salzburg 0:0 (kon.)
konec
FC Wacker Innsbruck
1:0 (0:0)
SK Sturm Graz
Neděle 04.12.2011, 16:00 • Tivoli Stadion Tirol Innsbruck • Rakouská Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    "Szabolcs! Szabolcs!!" Tivoli stadion si teď prožil klinickou smrt, neskutečná minela při zmiňovaném přímém kopu, kdy se míč dostal až za obranu a Szabolcs Sáfár vytáhl při hlavičce Bodula klíčový zákrok celého zápasu!!!
     
    89
    Carlose Merina nahrazuje na trávníku jeho španělský krajan, obránce Iñaki Bea.
     
    83
    A hosté střídají, na hřiště přišel bosenský záložník Samir Muratovič, nahradil Martine Ehrenreicha.
     
    82
    A bylo to to poslední, co Schütz dnes předvedl, nahradí jej na trávníku Marco Kofler.
     
    80
    Miran Burgič v obrovské šanci, ale na poslední chvíli jeho ránu zablokoval Milan Dudič! A domácí kotel se baví!
     
    79
    Ze hřiště odchází hrdina dnešního zápasu z pohledu domácích fanoušků Christopher Wernitznig, kterého na trávníku nahradí jiný záložník, Marcel Schreter.
     
    77
    Sturm rozehrál rohový kop naprosto bídně a čtyři domácí hráči se teď valili na branku hostů, ale finální přihrávku skvělým obraným zákrokem zastavil Dudič!!! Kdyby míč skrze něj prošel, tak mohlo být možná jasno.
     
    67
    Avizované střídání je tu, ze hřiště odchází záložník Matthias Koch, nahrazuje jej slibovaný střelec Mario Haas.
     
    64
    A domácí s novou krví v žilách ženou jeden útok za druhým, Merinova vracečka do vápna z brankové čáry bohužel pro Innsbruck nikoho z hráčů v tmavých dresech nenašla, o chvíli později musel být zastaven jasným faulem Bergmann, který se řítil do šestnáctky. Nicméně sudí Grobelnik k údivu všech nechává pokračovat ve hře.
     
    62
    Wacker právě vstřelil branku!
    Nádhernou akci zatáhl po pravém křídle Bergmann, který celý zápas neúnavně zkoušel potáhnout míč a poslat jej do vápna, teď se mu to povedlo naprosto dokonale! A CHRISTOPHER WERNITZNIG otevírá razantní hlavičkou skóre! Čavlina se po této ráně natahoval jak mohl, dokonce si na ní sáhl, ale to bylo vše!
     
    56
    Weber (STG) sundal skluzem Merina, který mu již nasazoval kličku, jasná žlutá, tentokrát i udělená!
     
    54
    A z následného přímého kopu měl po vtipné rozehře obrovskou šanci právě faulovaný Wernitznig, který dostal přihrávku do šestnáctky, ale záložník Innsbrucku trestuhodně minul míč!!!
     
    49
    Dlouhý aut do vápna v podání Abraháma (WCK) zpracoval Miran Burgič a slovinský forvard domácího týmu dělovkou přestřelil branku.
     
    Co nevidět začne druhá půle a hosté provedli jedno střídání, ze hřiště odešel Jürgen Säumel, nahradil jej Darko Bodul, choravský forvard.
     
    38
    Poprvé se zažlutilo, když Wacker nezvládl roh a z brejku se valil do útoku Wolf, kterého musel zastavit ostrým zákrokem Peter Hackmair (WCK).
     
    37
    Největší šance dosavadního průběhu utkání se ale rodí před brankou domácích! Odražený míč skončil na bodě pro pokutový kop, odkud jej z voleje vypálil tvrdou ránou Patrick Wolf, Sáfár ale vytasil nádherný zákrok!
     
    32
    Peter Hackmair (WCK) zkusil nádhernou střelu z otočky z hranice šestnáctky a Čavlina v brance Sturmu se musel pořádně natahovat, aby míč padající za jeho záda vytáhl špičkami prstů nad břevno! Ale zase tomu předcházela laxnost v defenzivě Grazu, hosté si koledují...
     
    28
    Domácí jsou nyní jasně nebezpečnějším týmem a po krásné zasekávačce se uvolnil Christopher Wernitznig, který ale ani svou další velkou šanci nevyužil. Technickou střelou na zadní tyč těsně minul.
     
    23
    A zmatek v obraně hostů po zahraném rohu přímo do šestnáctky, nakonec domácí sklepli míč na sbíhajícího Hackmaira a záložník Wackeru technickou střelou minul branku!
     
    21
    Tak se nám tu přece jen začíná něco dít, na druhou branku pelášil Christopher Wernitznig, kterému při odkopu neskutečně namazal hostující brankář Silvije Čavlina, ale Wernitznig ve stoprocentní šanci neprostřelil Čavlinu!
     
    20
    Kainz (STG) s Kochem vymysleli zajímavou a slibnou šanci pro Patricka Wolfa, který se dostal za obranu a také sám unikal na Sáfára, jenže v závěru se zamotal i s balonem mezi vracející se beky a bylo po šanci.

    Jaroslav Svoboda

    Branky: 62. Wernitznig

    Karty:   38. Hackmair (WCK) - 56. Weber (STG)


    FC Wacker Innsbruck: Sáfár - Hauser, Švejnoha, Dakovič, Bergmann - Abrahám - Wernitznig (79. Schreter), Hackmair, Merino (89. Bea), Schütz (82. Kofler) - Burgič.
    SK Sturm Graz: Čavlina - Klem, Burgstaller, Dudič, Ehrenreich (83. Muratovič) - Säumel (46. Bodul), Weber - Kainz, Koch (67. Haas), Wolf - Kienast.

    Rozhodčí: Grobelnik

    Diváci: 6051
    bahis siteleri