Brynäs – Frölunda 4:3 (kon.) | Växjö – MODO 0:0 (18:30) | Skellefteå – Djurgården 8:1 (kon.)
konec
Brynäs IF
4:3 (2:2, 2:1, 0:0)
Frölunda HC
Sobota 10.12.2011, 16:00 • Läkerol Aréna • Švédská Elitserien
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    37:07
    Frolunda právě vstřelila branku!
    Tak se to nakonec podařilo. Puk se dostal k Axelssonovi a jeho dělovku dorazil FREDRIK ERIKSSON - 4:3! Asistence: Per-Johan Axelsson.
     
    35:10
    Brynäs právě vstřelili branku!
    Ihned se dostal ke střele Lauritzen, ale jeho dělovku vyrazil Hellberg. K dorážce se dostal JONATHAN GRANSTRÖM a překonal Hellberga - 4:2! Asistence: Sebastian Lauritzen, Calle Järnkrok.
     
    30:15
    Brynäs právě vstřelili branku!
    A přeci jen. Z čistého nebe udeřil po přihrávce Wännströma MADS HANSEN a střelou nad levé rameno překonal Hellberga - 3:2! Asistence: Sebastian Wännström, Calle Järnkrok.
     
    18:35
    Frolunda právě vstřelila branku!
    Následně se k zakončení dostal Eriksson a jeho pokus vyrazil Svedberg. K puku se dostal jako první FREDRIK PETTERSSON a kličkou překonal domácího brankáře - 2:2! Asistence: Fredrik Eriksson.
     
    12:03
    Brynäs právě vstřelili branku!
    Netrvalo to dlouho a domácí opět vedou. Z prvního vážného ohrožení Hellberga přišla branka z hokejky JESPERA OLLASE - 2:1! Asistence: Niclas Andersén, Sebastian Lauritzen.
     
    11:37
    Frolunda právě vstřelila branku!
    To je odpověď jako hrom. Nakonec celou akci zakončoval ANTON AXELSSON a uspěl - 1:1! Asistence: Per-Johan Axelsson, Henrik Tömmernes.
     
    10:50
    Brynäs právě vstřelili branku!
    Nečekali jsme dlouho. Po vhazování využil Gundersonovi pobídky SEBASTIAN LAURITZEN a využil po sedmi vteřinách početní výhodu svého týmu - 1:0! Asistence: Ryan Gunderson, Johan Larsson.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 11. Lauritzen (Gunderson, Larsson), 13. Ollas (Andersén, Lauritzen), 31. Hansen (Wännström, Järnkrok), 36. Granström (Lauritzen, Järnkrok) - 12. A. Axelsson (P. J. Axelsson, Tömmernes), 19. Pettersson (Eriksson), 38. Eriksson (P. J. Axelsson)


    Brynäs IF: Svedberg (Dansk) - Bertilsson, Gunderson, Sundqvist, Ekholm, Andersén, Carlsson, Jonsson - Johansson, Larsson, Widing - Lauritzen, Järnkrok, Ollas - Lavander, Granström, Rhodin - Wännström, Hansen, Molin
    Frölunda HC: Hellberg (Fernström) - Svedberg, von Gunten, Tömmernes, Bäckman, Persson, Eriksson, Bohm - Collberg, Johansson, Lasu - Pettersson, Olimb, Pyörälä - Sjöström, P. J. Axelsson, A. Axelsson - Sundström, J. Lundqvist, R. Lundqvist - Näslund
    bahis siteleri