Salzburg – Admira 2:1 (kon.)
konec
FC Red Bull Salzburg
2:1 (2:1)
FC Admira Wacker Mödling
Neděle 11.12.2011, 16:00Rakouská Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    Zápas osmnáctého kola nejvyšší rakouské soutěže mezi Salcburkem a Admirou je u konce. Branky jsme viděli jen v prvním dějství. Do vedení šli hosté, a to zásluhou českého hráče Patrika Ježka. Následně však Solnohradští srovnali a ve druhé půli měli ještě dostatek šancí na vytvoření pohodlného náskoku. Ty však lehce zahodili, a tak končí utkání "jen" 2:1. To je ode mne pro tuto chvíli vše, přeji příjemný zbytek nedělního dne.
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Tak to už je opravdu neuvěřitelné! Leitgeb přihrával pod sebe, někam na penaltový puntík, kam z druhé vlny nabíhal Cziommer. Ani čerstvý hráč však nezachoval chladnou hlavu a nesmyslně přestřelil, přestože nebyl nikým atakován!
     
    90+1
    Do souboje s brankářem hostí šel Maierhofer, utržil v něm nepříjemný šrám a ještě se nacházel v ofsajdu.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastaví tři minuty.
     
    90
    Na poslední minutky se zahřeje ještě Simon Cziommer, který nahradí Leonarda.
     
    89
    Pro volně povalující balón si došel Walke.
     
    88
    Na druhé straně se o střelu z uctivé vzdálenosti pokusil Ježek, kulatý nesmysl skončil na holeních prvního bránícího hráče.
     
    87
    Další rychlá akce tři na dva. Salcburku ale zřejmě už není přáno. Teď však zbytečně přihrával Maierhofer patičkou a domácí se tak sami připravili o balón.
     
    86
    V posledních minutách sledujeme hru převážně ve středu hřiště.
     
    85
    Celky si střídají míč. Admira by se ráda nadechla k závěrečnému náporu, ale Salcburští dokážou hrozit z rychlých výpadů.
     
    84
    Centr Teigla z pravé strany travnaté plochy našel jen hlavu bránícího fotbalisty.
     
    83
    Nový muž na hřišti Benjamin Sulimani se provinil nedovoleným zákrokem, za což si hned vysloužil žlutou kartu. Těch v dnešním zápase hlavní arbitr rozdal již nespočet.
     
    81
    V této chvíli hra trochu upadla, střídá se jedno autové vhazování za druhým. Uvidíme ještě drama?
     
    80
    Opět! Rychlý brejk dva na dva v podání Salcburku. Leonardo vybídl chytrou uličkou ke skórování Georga Teigla, jenž vystřelil z první. Tischler se ale vytasil s bravurním zákrokem nohou a stále tak drží akcie svého týmu nad vodou.
     
    79
    Ještě jedno střídání hostujícího celku. Issiaka Ouedraogo jde dolů a nahoru Benjamin Sulimani. Přinese to nějakou změnu ve hře Admiry?
     
    78
    Na druhé straně se i hosté snaží dostat do nějakého souvislejší tlaku, to se jim zatím moc nedaří.
     
    77
    Den otevřených dveří obrany Trenkwalderu? V této chvíli to tak vypadá. Opět se hnali tři hráči domácího celku na jednoho bránícího. Leonardo si naskočil na nadýchaný centr svého spoluhráče, ale hlavou netrefil místo mezi třemi tyčemi.

    Sanny Muharem

    Branky: 41. Plassnegger (vla.), 44. Maierhofer - 15. Ježek

    Karty:   63. Jantscher (SLZ), 64. Leonardo (SLZ) - 16. Plassnegger (TRK), 26. Drescher (TRK), 27. Ouedraogo (TRK), 34. Schwab (TRK), 58. Mevoungou (TRK), 65. Auer (TRK), 83. Sulimani (TRK)


    FC Red Bull Salzburg: Walke – Hinteregger, da Silva, Jefferson (46. Lindgren), Leonardo (90. Cziommer) – Švento, Leitgeb, Jantscher, Hierländer – Zarate (69. Teigl), Maierhofer
    FC Admira Wacker Mödling: Tischler – Plassneger, Dibon, Drescher, Seebacher (72. Sabitzer) – Auer, Toth, Schwab, Ježek – Hosiner (46. Mevoungou), Ouedraogo (79. Sulimani)

    Rozhodčí: Lechner – Hoxa, Felligner
    bahis siteleri