Atalanta BC – Catania 1:1 (kon.) | Bologna – AC Milán 2:2 (kon.) | Cagliari – Parma 0:0 (kon.)
Udinese – Chievo 2:1 (kon.) | Novara – Neapol 1:1 (kon.)
konec
Novara Calcio
1:1 (0:0)
SSC Neapol
Neděle 11.12.2011, 20:45 • Stadio Silvio Piola • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    O zajímavé momenty rozhodně neochuzený duel mezi Novarou a Neapolí tedy končí dělbou bodů. Hosté dominovali v první půli, jenže branka nepřišla. Největší šanci neproměnil Maggio, který hlavičkoval mimo. Po změně stran ale vyběhla na trávník jiná Novara, Novara která chtěla zabojovat o tři body. Ty přiblížil ranou z přímého kopu Radovanović, jenže domácím to nakonec nestačilo. Drtivý tlak Neapole totiž přinesl vyrovnání, když po nahrávce Lavezziho skóroval Džemaili. V hektickém závěru se ještě hostující celek dožadoval pokutového kopu, když brankář domácích Ujkani nešikovně atakoval Panděva. Rozhodčí ale penaltu nenařídil, a tak se dá říci, že utkání končí spravedlivou remízou. (22:42:09)
     
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Útok hostí skončil u rohového praporku, odkud přišel centr do vápna. Tam upadl po souboji s brankáře Ujkanim hostující Panděv a domácí Novara může být hodně ráda, že sudí De Marco neukazuje na bílý puntík. Albánský brankář se totiž nohou útočníka hostů určitě dotkl, ale sudí penaltu nepíská.
     
    90+2
    Akce Neapole na druhé straně šla z levého křídla přes Zunigu do pokutového území, jenže tam nemá Panděv na dlouhý míč nárok, když ho chytá pohodlně Samir Ujkani.
     
    90+2
    A málem bylo vše jinak. Dlouhý míč Campagnaro netrefil a Mazzarani hledal ve vápně Rubina. Ten si však pomohl nedovoleně, a tak zakončit nemůže.
     
    90+1
    Nepřesnost hostů v rozehrávce dostal k míči Gemitiho, který se výborně protáhl po levé straně a odcentroval. Balon však již byl v zámezí, a tak De Sanctis rychle rozehrává.
     
    90
    Sudí nastaví ve druhém poločase tři minuty.
     
    90
    Novara na malou chvíli na útočné polovině, ale počínaní domácích končí velmi rychle.
     
    89
    Maggio pálí druhou tutovku v dnešního večera! Hamšík ze středu nevypálil, ale poslal ještě do levého křídla na Zunigu. Ten přetaženým centrem našel Christiana Maggia, jenže hostující hráč z těžké pozice pálí mimo Ujkaniho branku!
     
    88
    Na útočné polovině domácí, kteří pro svůj aut vůbec nespěchají a bod z tohoto utkání je pro ně velmi blízko.
     
    87
    Lavezzi tentokrát na pravé straně, kde se opřel do centrovaného míče, ale ranou z těžkého úhlu pouze vyprášil rukavice Samira Ujkaniho.
     
    86
    Ezequiel Lavezzi rozehrál místo centru na Zunigu, který jakoby byl překvapen vypálil, ale hodně nepřesně. Rána končí vysoko nad.
     
    86
    Po průniku na levé straně je faulován Lavezzi a hosté mají výhodný přímý kop.
     
    84
    Neapol právě vstřelila branku!
    Hosté přesto vyrovnávají a určitě se ještě poženou za vítěznou brankou. Po nahrávce z levého křídla z kopačky Lavezziho ještě Hamšík míč netrefil, ale ten se dostal na hranici velkého vápna. Tam už stál volný BLERIM DŽEMAILI, který si s ním už věděl rady. Švýcarský fotbalista napálil centrovaný míč prudce k levé tyči, kde neměl Ujkani sebemenší nárok!
     
    83
    Znovu míč na útočné polovině hostů, ale ani tentokrát to není s úspěšnou tečkou. Zuniga na levé straně hledal spoluhráče, ale nepřihrál přesně.
     
    83
    Ojedinělý brejk domácích končí po ofsajdu Mazzariniho nepřesně. Rigoni nahrával pro Novaru až příliš pozdě.
     
    82
    Z levé strany hledal Zuniga ve vápně Panděva, který se sice k míči dostal, ale zády k brance zakončit nemůže.
     
    81
    Znovu nahrával Lavezzi, když na pravé straně našel Mascaru. Ten bohužel pro hosty míč nestihl na hrací ploše, a tak rozehrají domácí.
     
    80
    Poslední střídání hostů znamená, že Dossena dohrál a na jeho místo příjde Gökhan Inler.

    Martin Mišovec

    Branky: 70. Radovanović - 84. Džemaili

    Karty:   32. Rigoni (NVR), 47. Dellafiore (NVR)


    Novara Calcio: Ujkani - Morganella, Dellafiore, Centurioni, Ludi (54. Labrin), Gemiti - Marianini, Radovanović (78. Porcari), Rigoni - Mazzarani, Rubino.

    Trenér: Attilio Tesser

    SSC Neapol: De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Aronica (75. Zuniga) - Maggio, Hamšík, Džemaili, Dossena (80. Dossena) - Panděv, Lavezzi - Cavani (67. Mascara).

    Trenér: Walter Mazzarri

    Rozhodčí: Andrea De Marco - Mauro Tonolini a Gianluca Vuoto
    bahis siteleri