Tampa – New Jersey 4:5 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
4:5 (2:2, 0:3, 2:0)
New Jersey Devils
Úterý 13.12.2011, 01:00NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:26
    Tampa právě vstřelila branku!
    A ještě to bude drama! Domácí snižují na rozdíl jediné branky. STEVEN STAMKOS dává svou druhou branku v tomto zápase. Asistence: Pavel Kubina, Vincent Lecavalier.
     
    49:29
    Tampa právě vstřelila branku!
    A domácí přesilovku využívají. STEVEN STAMKOS ještě dává domácím naději. Asistence: Dominic Moore, Vincent Lecavalier
     
    33:23
    Devils právě vstřelili branku!
    A hosté skórují v oslabení! Tak tohle se Tampě nepovedlo, ve vlastní přesilovce ujeli ADAM HENRIQUE a Zach Parise a první jmenovaný bekhendovou střelou posílá Devils do tříbrankového vedení. Asistence: Zach Parise, Mark Fayne.
     
    25:42
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils se dostali do rychlého protiútoku dva na jednoho a ILYA KOVALCHUK to vyřešil tím nejlepším možným způsobem. Asistence: Zach Parise.
     
    20:56
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak to byl rychlý nástup do druhé třetiny! Podobně jako v první, tak i ve druhé dávají Devils branku hned v první minutě. Důrazný ZACH PARISE se dostal až k Rolosonovi a dotlačil puk za jeho záda.. Asistence: Adam Henrique, Henrik Tallinder.
     
    18:54
    Tampa právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! BLAIR JONES se dostal až před Hedberga a sólovou akci zakončil bekhendovou střelou. Asistence: Dana Tyrell, Matt Gilroy
     
    17:34
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tak to byla nádherná kombinace domácích, na jejímž konci byl STEVE DOWNIE. Asistence:Matt Gilroy, Steven Stamkos
     
    05:38
    Devils právě vstřelili branku!
    6 sekund před vypršením trestu hosté přesilovku využívají. New Jersey sevřeli domácí tým do zámku a DAINIUS ZUBRUS dostává svůj tým do dvoubrankového vedení. Asistence: Matt Taormina, Adam Henrique.
     
    00:28
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak to byl bleskový vstup do zápasu! Hned při prvním střídání hosté vyšachovali obranu Tampy a PETR SÝKORA dostává Devils do vedení. Asistence: Bryce Salvador, Patrik Eliáš.

    Tomáš Božek

    Branky a nahrávky: 18. Downie (Gilroy, Stamkos), 19. Jones (Tyrell, Gilroy), 50. Stamkos (Moore , Lecavalier), 60. Stamkos (Kubina, Lecavalier) - 1. Sýkora (Salvador , Eliáš), 6. Zubrus (Taormina, Henrique), 21. Parise (Henrique, Tallinder), 26. Kovalchuk (Parise), 34. Henrique (Parise, Fayne)


    Tampa Bay Lightning: Roloson (Garon) - Brewer, Hedman, Clark, Gilroy, Bergeron,Kubina - Malone, Stamkos, Downie - Pyatt, Lecavalier, Purcell - Thompson, Moore, Shannon - Tyrell, Jones, Hall
    New Jersey Devils: Hedberg (Brodeur) - Tallinder, Larsson, Salvador, Taormina, Urbom, Fayne - Parise, Henrique, Kovalchuk - Sýkora, Eliáš, Clarkson - Zubrus, Carter, Palmieri - Boulton, Sestito, Tedenby

    Rozhodčí: LaRue, Martell - Kovachik, Sharrers
    bahis siteleri