Jihlava – Benátky n/J 4:1 (kon.) | Most – Šumperk 4:3 (kon.) | Hr. Králové – Ústí n/L 2:4 (kon.)
Olomouc – Chomutov 4:3 (po s.n.) | Beroun – Havlíčkův Brod 5:0 (kon.) | Kadaň – Písek 5:2 (kon.)
Litoměřice – Třebíč 8:2 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
8:2 (4:1, 2:0, 2:1)
SK Horácká Slavia Třebíč
Středa 14.12.2011, 18:00 • Kalich Arena • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:33
    Litoměřice právě vstřelily branku!

    Zápas rozhodl a zakončuje ten samý hráč. Ondřej Martinka pálil od modré a k dorážce se protlačil kdo jiný, než MAREK LOSKOT, který ještě překrásně dorazil puk pod víko. Asistence: Ondřej Martinka, Václav Drábek.
     
    55:13
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!

    Křížovi skočil do cesty rozhodčí a tak přišel o puk. Ten si vzal Vladimír Stejskal a do mezikruží ho přihrál LUKÁŠI FINSTERLOVI, který se trefil přesně nad beton Přikryla. Asistence: Vladimír Stejskal.
     
    49:06
    Litoměřice právě vstřelily branku!

    PETR HORČIČKA objížděl branku a přes Hrubce protlačil puk těsně za brankovou čáru. Gól byl hodně diskutabilní, ale platí. Asistence: Ladislav Slížek.
     
    32:41
    Litoměřice právě vstřelily branku!

    Puk pálil na branku Kříž, jeho střela byla zblokována a k dorážce se dostal proti sedícímu Hrubci Lenc, ani ten ho neprostřelil, ale JAKUB HLUSIČKA už do úplně prázdné brány ano. Asistence: Radan Lenc, Ondřej Kříž.
     
    26:04
    Litoměřice právě vstřelily branku!

    Obrovská chyba jednoho z hostujících obránců. Příliš váhal s rozehrávkou a nakonec ji poslal na úplně volného Boháče. Ten se rozhodl pro přihrávku na PETRA HORČIČKU, který si chtěl puk potáhnout na bekhend, ale ujel mu a skončil mezi betony Hrubce. Asistence: Dominik Boháč, Jaroslav Hašek.
     
    18:04
    Litoměřice právě vstřelily branku!

    A máme tu hattrick za pět minut! Petr Přikryl vyhodil puk od hrazení, k puku se dostal Martin Novák, přihrál na MARKA LOSKOTA a ten střelou z levého kruhu vymetl pravý horní růžek Hrubcovi branky. Asistence: Martin Novák, Petr Přikryl.
     
    15:32
    Litoměřice právě vstřelily branku!

    Martin Novák přihrával na Loskota, přihrávka byla zblokována a tak to zkusil v kleče, ale se stejným výsledkem. Na potřetí ovšem v leže už puk na MARKA LOSKOTA procpal a ten v samostatném úniku dal puk na forhend - bekhend - forhend a po ledě do prázdné branky zvyšuje na 3:1. Asistence: Martin Novák, Martin Belay.
     
    13:18
    Litoměřice právě vstřelily branku!

    Novák s Loskotem ujeli 2na1. Martin Novák se rozhodl pro přihrávku a MAREK LOSKOT si zkušeně počkal na pohyb gólmana a trefil přesně bližší horní růžek Hrubcovi branky. Asistence: Martin Novák, Martin Belay.
     
    11:04
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!

    Radost domácím dlouho nevydržela. Po propadu Martinky u mantinelu se k puku dostal Ondřej Havlíček, který ho naservíroval na pravý kruh MILAN PŘIBYL, který skrz nohy dvou domácích hráčů vymetl přesný růžek Přikrylovi branky. Asistence: Ondřej Havlíček, Vladimír Stejskal.
     
    9:59
    Litoměřice právě vstřelily branku!

    Hosté propadli v obranném pásmu a Litoměřice jely 3na1. Petr Šinágl parádně nahodil puk na teč RADANU LENCOVI před prázdnou branku a ten neměl problém nastavit hůl. Lenc tak prodlužuje svou sérii vstřelených branek na 3. zápas. Asistence: Petr Šinágl, Ladislav Gengel.
    Marken.cz

    Jakub Šperk

    Branky a nahrávky: 10. Lenc (Šinágl, Gengel), 14. Loskot (Novák, Belay), 16. Loskot (Novák, Belay), 19. Loskot (Novák, Přikryl), 27. Horčička (Boháč, Hašek), 33. Hlusička (Lenc, Kříž), 50. Horčička (Slížek), 60. Loskot (Martinka, Drábek) - 12. Přibyl (Havlíček, Stejskal), 56. Finsterle (Stejskal)


    HC Stadion Litoměřice: Přikryl (Meravý) - Martinka, Drábek, Gula, Boháč, Kříž, Evan, Dudáš, Vobořil - Loskot, Belay, Novák - Horčička, Slížek, Hašek - Lenc, Šinágl, Gengel - Tůma, Hlusička, Kafan
    SK Horácká Slavia Třebíč: Hrubec (Wolf) - Kania, Brož, Míka, Dietz, Kadela, Sláma, Sobotka - Čech, Dolníček, Dočekal - Burian, Havlíček, Stejskal - Přibyl, Finsterle, Heřman - Vítek, Kovalský, Vondráček

    Rozhodčí: Schmejkal - Svoboda, Zavřel

    Diváci: 1110
    bahis siteleri