Frölunda – Linköping 2:4 (kon.) | Jokerit – Motor ČB 7:2 (kon.) | Pardubice – Salzburg 1:2 (kon.)
Plzeň – Luleå 1:2 (po s.n.)
konec
Frölunda HC
2:4 (1:0, 0:3, 0:1)
Linköpings HC
Pátek 16.12.2011, 17:15European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojávo! I přes silný tlak, který Indiáni na gólmana Engstranda vyvinuli se jim nepodařilo přidat další branku a musí se tak svému dnešnímu soupeři poklonit.
    Ten po výhře nad svým švédským rivalem postupuje do semifinále turnaje RED BULLS SALUTE, ve kterém se utká s vítězem souboje Pardubice - Salzburg . I tento zápas můžete sledovat od 20:30 prostřednictvím našeho serveru onlajny.cz.
    To je ode mne vše, loučím se s vámi a těším se na další počtení u nějakého z našich online přenosů. (19:30:53)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:14
    Inidáni jsou natlačeni před Engstrandem, snaží se střílet o sto šest, obrana Lvů ale vše kontroluje a puky rychle odpaluje od svého gólmana.
     
    57:35
    Trenér Indiánů se po oddechovém čase rozhodl pro klíčový okamžik a odvolává svého gólmana Hellberga z brány. Indiáni to zkusí v šesti proti pěti!
     
    56:06
    Frolunda právě vstřelila branku!
    Frölunda ještě koriguje skóre utkání a snižující brankou vykřesává alespoň jiskru naděje na alespoň prodloužení. Po střele Petterssona dotlačil po skrumáži puk do brány jeho spoluhráč z druhého útoku MATHIS OLIMB. Využitá přesilovka i na straně Indiánů. Asistence: Fredrik Pettersson.
     
    54:50
    Indiáni si ještě zahrají přesilovou hru. Lorentzon (LIN) se provinil podražením.
     
    53:49
    Hra se poseldní dvě minuty odehrává převážně ve středním pásmu bez žádné větší šance. Vypadá to, že si Linköping dokráří k postupu do semifinále.
     
    51:47
    Do velké šance se ale Indiáni ještě dostali. Pettersson našel křižnou přihrávkou rozjetého po pravém křídle Figrena, ten se natlačil před Engstranda ale v jasné šanci míjí bránu. I tohle odpovídá psychickému stavu hokejistů z Frölundy.
     
    50:06
    I na dále mají puk více pod kontrolou Lvi, kteří si v poklidu brání svůj třígólový náskok.
     
    48:18
    Na Indiánech je ale vidět zřejmá frustrovanost z průběhu dnešního klání a tomuto stavu odpovídala i jejich početní výhoda. Lvi již hrají v plném počtu.
     
    46:18
    Jedna z posledních šancích pro Indiány ještě něco s výsledkem udělat. Za držení je vyloučen Petterström (LIN).
     
    45:03
    Linköping právě vstřelil branku!
    Registrujeme první využitou přesilovou hru v zápase. Kapitán Magnus Johansson na modré čáře našel volného Hlinku, který situaci ještě vylepšil příhrou na volného ERIKA LINDHAGENA a ten již neměl problém zasunout do prázdné brány. Hellberg se nestihl přesunout. Asistence: Jaroslav Hlinka, Magnus Johansson.
     
    44:03
    Další vyloučení na straně Frölundy, za držení dvě minuty odsedí střelec jediného gólu Indiánů Tömmernes.
     
    43:15
    Skrytou střelou přes obránce se prezentoval indián Lasu, Engstrand však kotouč na poslední moment zaregistroval a přerušuje hru.
     
    42:20
    Obránci Linköpingu rychle přistupují k útočníkům Frölundy a tím jim efektivně znemožňují rychlý útok. Indiánům tohle dělá hodně problémů a těžce se jim hledá jiný způsob přechodu do útočného pásma.
     
    40:58
    I třetí třetina začala opatrnou hrou z obou stran, přesto by se očekávalo, že se Indiáni vrhnou do útoku hned z kraje třetiny.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:57.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 15. Tömmernes (Persson), 57. Olimb (Pettersson) - 35. Hartigan (Jämtin , Johansson ), 37. Jämtin (Hartigan), 38. Hartigan (Dahlbeck ), 46. Lindhagen (Hlinka, Johansson)


    Frölunda HC: Hellberg (Fernström) - Ch. Bäckman, Svedberg, Tömmernes, Persson, Eriksson, Bohm, Martinsson, Näslund – Lasu, Johansson, Lindqvist – Pyörälä, Olimb, Pettersson – A. Axelsson, P.-J. Axelsson, Sjöström – Tolsa, Lundqvist, V. Backman.
    Linköpings HC: Engstrand (Norrena) – Lorentzon, Johansson, Andersson, Hävelid, Dahlbeck, Hultström, Persson, Ottosson – Hlinka, Hartigan, Hlaváč – Jämtin, Nermark, Arlbrandt – Petterström, Lindhagen, Figren – Ylven, Holmqvist, Olsson.

    Rozhodčí: Hřibík, Jeřábek - Hofstätter, Widmann
    bahis siteleri