HC Kladno – Havířov 0:0 (11:00) | Chomutov – Třinec 3:7 (kon.) | Motor ČB – Zlín 2:6 (kon.)
HC Litvínov – Havlíčkův Brod 3:4 (kon.) | Plzeň – Hr. Králové 3:2 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 2:5 (kon.)
Mladá Boleslav – Jihlava 5:1 (kon.) | PZ Kladno – Vsetín 0:0 (1.tř) | Sparta – Liberec 4:3 (po pr.)
Slavia – Pardubice 4:3 (kon.) | Letňany – Olomouc 5:4 (po s.n.)
po s.n.
HC Letci Letňany
5:4 (1:1, 1:1,2:2)
HC Olomouc
Sobota 17.12.2011, 15:30 • Ice Arena Letňany • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    65:00
    Letňany právě vstřelily branku!
    Rozhodující branku tedy vstřelil DANIEL ARNOŠT a rozhodl tak o druhém bodu pro Letce.
     
    59:26
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Převahu dvou mužu v poli přetavil v branku DAVID BRANČÍK. Eder vyrazil ránu od modré přímo na jeho čepel a na dorážku už nemohl dosáhnout. Asistence Jan Brandýs a Aleš Jergl.
     
    57:31
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Přeci jen ještě drama. Při signalizovaném vyloučení se prosazuje hostující MARTIN VRABEL, po dorážce u tyčky Ederovy branky. Asistence Vojtěch Augustin a Martin Konečný.
     
    51:29
    Letňany právě vstřelily branku!
    Hánlův odpočinek bude kratší. Z trestné lavice ho vyhnalo přesné zakončení k tyči v podání DAVIDA KAPLANA. Asistence: Václav Karabáček.
     
    44:42
    Letňany právě vstřelily branku!
    Letci jdou do vedení. MARTIN ŠÍR se nerozpakoval, převzal u mantinelu puk a z úhlu našel mezírku v postoji olomouckého brankáře. Tato branka jde jasně na jeho vrub. Bez asistence.
     
    37:53
    Letňany právě vstřelily branku!
    PETR LITERA využil zmatků v obraně Olomouce, konkrétně nepřesné rozehrávky za brankou. Zmocnil se puku, zpoza klece si povyjel a zavěsil. Kochta vůbec nestihl reagovat. Bez asistence.
     
    21:06
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí asi zaspali někde v šatně. Dvakrát je varoval Jergl, když nejprve v jasné šanci minul a pak orazítkoval tyč. Pokus DOMINIKA BAUERA už ale zapadl do branky! Asistence David Brančík.
     
    19:06
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Zvláštní situace. Do brankoviště spadl jeden z hostujících hráčů a puk poskakující před brankou uklidil za bezmocného Edera VOJTĚCH AUGUSTIN. Domácí kapitán sice protestoval, protože v okamžiku střely navíc došlo k posunutí branky, rozhodčí ale gól uznal. Asistence Jiří Peštuka.
     
    03:03
    Letňany právě vstřelily branku!
    PETR LITERA dojel puk odražený o mantinel, a bekhendovým doťuknutím překvapil hostujícího gólmana a rovněž celou olomouckou obranu. Asistence Tomáš Brejcha.

    Robin Mana

    Branky a nahrávky: 4. Litera (Brejcha), 38. Litera, 45. Šír, 52. Kaplan (Krabáček), 65. Arnošt - 20. Augustin (Peštuka), 22. Bauer (Brančík), 58. Vrabel (Augustin, Konečný), 60. Brančík (Brandýs, Jergl)


    HC Letci Letňany: Eder (Kosina) - Brejcha, Šír, Matěj Hes, Uhlíř, Nebeský, Janda, Švábík, Ječný, Kraus, Rulf. Kaplan, Chvátal, Karabáček, Jenček, Arnošt, Homolka, Litera, Neuman. Trenér Moravec
    HC Olomouc: Kochta (Řoutil) - Vrabel, Brančík, Čamek, Ziegler, Hánl, Paksi, Vrána, Jergl, Martin Hes, Majer, Pšeja, Brandýs, Konečný, Ostřanský, Hradil, Bauer, Augustin, Nedopil, Jiří Peštuka. Trenér Ivo Peštuka.

    Rozhodčí: Hornáček - Tasch, Bernard
    bahis siteleri