Skalica – Nitra 4:5 (po pr.) | Martin – Zvolen 3:4 (kon.) | Trenčín – Poprad 0:2 (kon.)
Banská Bystrica – HC Slovan 1:2 (kon.) | Košice – Žilina 6:1 (kon.)
konec
HK VITAR Martin
3:4 (0:1, 1:1, 2:2)
HKM Zvolen
sk Úterý 20.12.2011, 17:00 • Martinské hokejové centrum • Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:17:23)
     
    19:36
    Martinská presilovka 6:3. Zvolenčania sa budú brániť rukami, nohami.
     
    19:36
    Obrovský tlak domácich, žŕdka zo strany Drgoňa.
     
    59:00
    V záverečnej minúte tlačia martinčania hostí, majú k tlaku možnosť presilovky 6:4, kedže hrajú bez brankára.
     
    58:36
    Martin dal gól!
    Martin znižuje v presilovej hre 5:3, kedy sa presadil ADAM DRGOŇ po prihrávke od Mocka. Asistencie: Jaroslav Markovič, Jiří Mocek.
     
    57:56
    Opäť väčšie prerušenie hry, hromadnejšia šarvátka, ktorú vyprovokoval Baláž, ktorý dobiedzal do Markoviča, rozhodcovia sa prizerali, a tak prišiel na obranu Važan, ktorý ZVolenčanov odtiahol, tým sa to nepáčilo a tak vznikli viaceré potýčky. Na martinskej strane najviac zaujal Kriška, ktorý jednoznačne vyhral vo ,, svojej " bitke. Pobil sa aj Macejka. Na strane Zvolena to bol Ťavoda, Baláž.
     
    57:08
    Hra sa nachvíľku prerušila, došlo k dvoch hráčov Zvolena a jedného hráča MHC, kedže po nahodenej strele od Juríka došlo k menšej šarvátke medzi ním a Zukalom. Martinčania hrajú presilovku, lebo Jurík bitku vyprovokoval.
     
    56:17
    Dobrá príležitosť Škodu, tomu prihrával Kriška, Škoda však v dôležitom momente nezakročil dôrazne k zakončeniu.
     
    55:09
    V rozhodujúcich momentoch boli úspešnejší Zvolenčania, a preto jednoznačne vyhrávajú a sú tak aj prirodzene psychicky na koni. Domáci už akoby ani nevedeli, čo majú vymyslieť.
     
    53:43
    Veľká šanca MHC! Šišovský si vyborne stiahol puk a tak aj oklamal obrancov Zvolena, dostal sa do bezprostrednej blízkosti k Sáblikovi, jeho bekhendový pokus do prázdnej bránky však už úspešný nebol.
     
    53:07
    Peter Hraško sa vydal na výlet k bránke Šimkovi, jeho príležitosť však výborne prečítal brankár Šimko.
     
    51:36
    Martinčania prestávajú so svojou neustálou aktivitou a napádaním, hosťom to náramne vyhovuje, že sa domáci nedostávajú do takmer žiadnych šancí. Priebeh hry je skôr rozháraný ako súrodý.
     
    49:49
    Domácim nezostáva nič iné, len sa pokúšať z každej možnej pozicie o strelu, momentálne sa o to martinčania snažia, chýba im však kontuita, presnosť a rozvaha.
     
    46:44
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania opäť odskakujú domácim na rozdiel dvoch gólov, VLADISLAV BALAŽ vsietil gól po milimetrovej prihrávke Juríka. Asistencie. Jurík Lukáš, Jurík Milan.
     
    46:37
    Šikovné priťuknutie Krišku na M. Škodu spôsobilo Sáblikovi problémy, pretože sa musel rýchlo presunúť a vykryť strelecký uhol.
     
    44:57
    Martin dal gól!
    Martin reaguje pohotovo. Po vynikajúcich prihrávkach od M. Výborného a Ižvolta sa presadil do prázdnej bránky FILIP MACEJKA. Asistencie. Martin Výborný, Miroslav Ižvolt.
     
    43:40
    Zvolen dal gól!
    Po biliardovej kombinácií sa pohotovo v presilovke presadil tvrdou strelou VANTROBA MIROSLAV. Asistencie: Čurilla Marek, Brabenec Kamil.
     
    43:23
    Lukáš Matejka zbytočne oslabil svoj tím, 2. min. za sekanie.
     
    41:59
    V tretej tretine sme zatiaľ žiadnu šancu nevideli, hostia sa budú zrejme stále snažiť o poctivé a dôsledné bránenie a rýchle protiútoky.
     
    40:41
    Uvod tretej tretiny začali svižným tempom domáci, snažia sa tlačiť k bránke hostí. Prezentujú sa taktiež aktívnym forčekingom.

    Jozef Čelestiak

    Branky a nahrávky: 31. J. Markovič (P. Galamboš), 45. F. Mace (M. Vyyborny, M. Ižvolt), 59. Adam Drgoň (Markovič J.) - 13. O. Otčenáš (L.Jurík), 24. M. Leskovjanský, 44. M. Vantroba (M. Čurilla, K. Brabenec), 47. V. Baláž (Jurík M., Jurík L.)


    HK VITAR Martin: Šimko (Dzubina) - Matejka, Výborný - Drgoň, Mocek - Zukal, Brcko - Tupý, Vartovník - Markovič, Galamboš, Važan - Kriška, Škoda, Šišovský - Macejka, Ižvolt, Sobota - Cíger, Zeliska, Škumát
    HKM Zvolen: Sáblík (Škrečko) - Ťavoda, Ďaloga - Vantroba, Juraško - Mucha, Hraško - Korhonen, Pokovič - Otčenáš, Jurí Lukáš, Baláž - Slovák, Brabenec, Čurilla - Zuzin, Trochta, Škvaridlo - Leskovjanský, Jurík Milan, Sikela

    Rozhodčí: Kubuš - Bogdaň, Gavalier, V. Martinko
    bahis siteleri