Česko – Dánsko 7:0 (kon.) | Slovensko – Lotyšsko 3:1 (kon.) | USA – Finsko 1:4 (kon.)
Švédsko – Švýcarsko 4:3 (po s.n.)
konec
Slovensko
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Lotyšsko
Středa 28.12.2011, 04:00 • Scotiabank Saddledome (Calgary) • Mistrovství světa do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:23
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    MICHAL TOMAN se zmocnil puku a ze středního pásma jej poslal do prázdné branky soupeře. Chybu udělal lotyšský brankář, který měl nejspíš zůstat v brance. Bez asistence.
     
    42:01
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    MAREK TVRDOŇ se nejlépe zorientoval před brankou soupeře. Jeho spoluhráč ještě dorážel, ale neúspěšně. K puku se pak dostal právě Tvrdoň a kotouč už dokázal za záda Gudlevskise dopravit. Bez asistence.
     
    35:28
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilovka! Martin Marinčin dostal nabito na modré čáře, vyslal tvrdou střelu na Gudlevskise a jeho střelu ještě stihl tečovat TOMÁŠ JURČO. Na změnu směru byl krátký i lotyšský brankář. Asistence: Martin Marinčin, Martin Gernát.
     
    26:41
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Puk se odrazu od zadního mantinelu dostal před branku Šimbocha, kde se zjevil volný JURIS ZIEMINS a ten dokázal překonat zmateného brankáře domácích. Asistence: Arturs Kuzmenkovs.
    Marken.cz

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 36. Jurčo (Marinčin, Gernát), 43. Tvrdoň, 60. Toman - 27. Ziemins (Kuzmenkovs)


    Slovensko: Šimboch (Riečický) - Kurali, Trška, Čajkovský, Čerešňák, Gernát, Jánošík, Marinčin, Bezuška - Bene, Bubela, Daňo, Ďaloga, Hinďoš, Chovan, Mráz, Matoušek, Dolník, Jurčo, Toman,Tvrdoň, Vaško
    Lotyšsko: Gudlevskis (Cimermanis) - Nimanis, Zvirbulis, Pelss, Straupe, Girgensons - Kolesnikovs, Salija, Klavins, Blugers, Andersons - Siksna, K. Lipsbergs, Kuzmenkovs, Hvorostinis, Dilevka - Freibergs, Ziemins, Kalnins, R. Lipsbergs, Jevpalovs

    Rozhodčí: Ian Croft (USA), Vladimír Šindler (CZE) - Andre Schrader (GER), Hannu Sormunen (FIN)

    Diváci: 12 589
    bahis siteleri