Riga – Wolfsburg 3:1 (kon.) | Team Canada – Davos 1:8 (kon.)
konec
Team Canada
1:8 (0:1, 1:1, 0:6)
HC Davos
Středa 28.12.2011, 20:15Spengler Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:17
    Davos právě vstřelil branku!
    A hosté ještě nemají dost! Z mezikruží prostřelil Allena mezi nohama PAVEL BRENDL! Asistence: Robbie Earl.
     
    55:55
    Davos právě vstřelil branku!
    DARIO BÜRGLER po přihrávce Steinmanna přidává sedmý hřebíček do kanadské rakve! Asistence: Janick Steinmann.
     
    52:27
    Davos právě vstřelil branku!
    A přece jen další využitá přesilovka pro švýcarský celek! Z pravého kruhu přesně pod břevno razantně zamířil PETER SEJNA!
     
    50:30
    Davos právě vstřelil branku!
    Je dokonáno! A nejen jasná prohra Kanady, ale i hattrick PETRA SÝKORY! Švýcarské mužstvo tak dlouho ostřelovala soupeřovu svatyni, až do ní nakonec zapadl projektil českého hokejisty! Asistence: Petr Tatíček, Reto von Arx.
     
    46:25
    Davos právě vstřelil branku!
    ROBBIE EARL nahodil kotouč zpoza domácí klece na kanadského gólmana, který si ho srazil za svá záda!
     
    42:57
    Davos právě vstřelil branku!
    Ale po něm se již trefil PETER SEJNA! Earl vklouzl do útočné třetiny, objel soupeřovu klec, a poté před ní předložil kotouč Sejnovi, který odkrytou svatyni nemohl minout! Asistence: Robbie Earl.
     
    39:35
    Kanada právě vstřelila branku!
    A to se hostům i vymstilo! Z levého kruhu dostal před Berrovu svatyni namazáno PASCAL PELLETIER, který uklidil touš pod víko! Asistence: Joel Perrault.
     
    33:27
    Davos právě vstřelil branku!
    PETR SÝKORA se opřel do kotouče na modré, Allen dokázal puk jen trochu zbrzdit lapačkou, než se nakonec zachytil až v síti jeho klece! Asistence: Beat Forster.
     
    18:00
    Davos právě vstřelil branku!
    PETR SÝKORA vypíchl soupeři kotouč a pádil sám směrem na Allena! I když byl cestou faulován domácím obráncem, stejně dokázal svým zakončením propasírovat puk mezi gólmanovou rukou a tělem! Bez asistence.

    Tomáš Schmiedt

    Branky a nahrávky: 40. Pelletier (Perrault) - 18. Sýkora, 34. Sýkora (Forster), 43. Sejna (Earl), 47. Earl, 51. Sýkora (Tatíček, von Arx R.), 53. Sejna, 56. Bürgler (Steinmann), 58. Brendl (Earl)


    Team Canada: Allen (Turco) – Walser, Kwiatkowski, Murphy, Heins, Hendry, Parent, Down, Lynch – Roest, Reid, Fata – McLean K., Pittis, Beaudoin – Vigier, Metropolit, McLean B. – Perrault, Ritchie, Pelletier.
    HC Davos: Berra (Genoni) – Forster, Joggi, Grossmann, Ramholt, Niinima, von Arx J., Back, Untersander – Tatíček, von Arx R., Sýkora – Guggisberg, Earl, Brendl – Sejna, Rizzi, Sciaroni – Sieber, Steinmann, Bürgler.

    Rozhodčí: Hebert
    bahis siteleri