Davos – Riga 3:2 (kon.)
konec
HC Davos
3:2 (2:0, 1:1, 0:1)
Dinamo Riga
Sobota 31.12.2011, 12:00Spengler Cup
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:34
    Riga právě vstřelila branku!
    Tak ještě poslední naděje pro Dinamo! Martins Karsums poslal puk od modré do ohně, kde číhal NICLAS LUCENIUS. Jeho přesná teč znamená 26 sekund před koncem snížení na 3:2. Asistence: Martins Karsums.
     
    30:15
    Davos právě vstřelil branku!
    V polovině utkání stříli Davos důležitý třetí gól. Na modré čáře si na kotouč počkal obránce Robin Grossmann, který neváhal a poslal ho před brankoviště. Přesně na hokejku nehlídaného PAVLA BRENDLA, jenž puk snadno tečuje do prázdné brány - 3:1. Asistence: Robin Grossmann.
     
    21:42
    Riga právě vstřelila branku!
    Pro hokej jedině dobře, že Riga hned v úvodu třetiny snižuje na nejtěsnější rozdíl. Martins Cipulis nahrál od mantinelu na střed JAMIEMU LUNDMARKOVI, jehož dělovka z první prosvištěla mezi betony Berry - 2:1. Asistence: Martins Cipulis.
     
    10:06
    Davos právě vstřelil branku!
    Takhle ho známe. Český snajpr s číslem 37 zůstal na ledě a vyčkal na modré čáře na další šanci. Ta přišla, když mu přiťukl Beat Forster, a pak už se všichni jen dívali, jak PETR SÝKORA prostřeluje vše před sebou - 2:0. Asistence: Reto von Arx, Beat Forster.
     
    01:40
    Davos právě vstřelil branku!
    Tak to byl fofr! GREGÓRY SCIARONI se uvolnil na levém křídle a z kruhu vyslal na první pohled neslanou, nemastnou střelu. Ta ale brankáři Jucersovi propadla a domácí se tak ujímají vedení - 1:0. Asistence: Sandro Rizzi, Peter Sejna.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 2. Sciaroni (Rizzi, Sejna), 11. Sýkora (R. von Arx, Forster), 31. Brendl (Grossmann) - 22. Lundmark (Cipulis), 60. Lucenius (Karsums)


    HC Davos: Berra (Genoni) - Forster, Joggi, Grossmann, Ramholt, Back, Kuonen, Niinimaa, Untersander - Tatíček, R. von Arx, Sýkora - Brendl, Earl, Guggisberg - Sejna, Rizzi, Sciaroni - Sieber, Steinmann, Bürgler. Trenér: Arno del Curto.
    Dinamo Riga: Jucers (Holt) - K. Redlihs, Galvins, J. Redlihs, Ozolinš, Rekis, Sotnieks, Andersons, Cibulskis - M. Redlihs, Lucenius, Karsums - Cipulis, Lundmark, Meija - Indrasis, Bicevskis, Podzins - Stals, Ankipans, Bukarts. Trenér: Pekka Rautakallio.

    Rozhodčí: Hébert, Jablukov.
    bahis siteleri