Česko – Rusko 2:0 (kon.) | Finsko – Švýcarsko 3:5 (kon.) | Švédsko – USA 0:7 (kon.)
Německo – Kanada 0:6 (kon.)
konec
Švédsko
0:7 (0:3, 0:0, 0:4)
USA
Neděle 01.01.2012, 19:00Mistrovství světa žen do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Nejlepší hráčkou Švédska v dnešním utkání byla zvolena brankářka Jesicca Hjorthová, za USA si jede pro cenu Anne Pankowskiová.
     
    Je konec zápasu, který jednoznačně opanovaly hráčky USA. Švédkám nedarovaly nic zadarmo a udržely čisté konto. Vzhledem k výkonům v obou dosud odehraných zápasech ve Zlíně se mají v úterý Češky na co těšit.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Skarupaová si připisuje další střelu na branku, Hjorthová kryje.
     
    59:13
    Tulusová mohla aspoň trochu zkorigovat konečný výsledek. V jednom z ojedinělých Švédských výpadů ve třetí třetině trefila tyčku!
     
    56:13
    USA právě vstřelilo branku!
    HALEY SKARUPAOVÁ je na tomto turnaji nezastavitelná, po devíti vteřinách skóruje znovu a debakl Švédek se blíží pomalu ke včerejšímu výsledku Američanek s Ruskem. Asistence: Paige Savageová.
     
    56:04
    USA právě vstřelilo branku!
    Nádherná individuální akce ANNE PANKOWSKIOVÉ. Ta si najela sama do pásma vymetla pravý růžek Hjorthové branky. Asistence: Alex Carpenterová.
     
    55:34
    Carpenterová přejela modrou čáru příliš rychle a je z toho ofsajd.
     
    55:10
    Icing Švédska.
     
    54:24
    Wongová si vybruslila s pukem před modrou čáru, nahodila na zadní mantinel a odjíždí střídat. Švédky už vzdaly jakékoli ofenzivní snahy.
     
    52:32
    Švédky se ve třetí třetině nemůžou pořádně dostat ani z pásma, jakoby vyhlížely poslední sirénu.
     
    49:34
    USA právě vstřelilo branku!
    Američanky po dvanácti vteřinách využívají přesilovku. ANNE PANKOWSKIOVÁ se prosazuje po vzorové přesilovkové akci. Asistence: Courtney Burkeová.
     
    49:22
    Vyloučená Amanda Lindsbergová za podražení na dvě minuty.
     
    49:22
    Zadačka Mastelová se opřela do puku z modré čáry, Hjorthová ale puk dobře viděla a beonem sráží do rohu.
     
    48:18
    Pankowskiová na vrcholu pravého kruhu nebyla nikým hlídaná, možná si mohla před dalším střeleckým pokusem srovnat puk na hokejce a nezkoušet to z voleje.
     
    47:24
    Nakonec se americká gólmanka k puku dostala, když zachytila nesmělé nahození. Vhazuje se po její pravici.
     
    46:36
    Švédka Kullerová se pokusila zaútočit, její snahy byly ovšem spacifikovány ještě před útočnou modrou. Litujeme Laingovou v americké brance, chudinka zatím mrzne v bráně bez jediného zásahu.
     
    45:40
    Chytrá nahrávka zpoza brány na dobře postavenou Skarupaovou málem skončila pátým americkým gólem, Hjorthová naštěstí pro Seveřanky nastavila rameno.

    Lucie Štěrbová

    Branky a nahrávky: 10. Carpenterová (Kennedy-Menefeeová, Pankowskiová), 12. Trivignová (Steckleinová, Kennedy-Menefeeová), 19. Skarupaová (Savageová, Trivignová), 42. Skarupaová (Savageová, Trivignová), 50. Pankowskiová (Burkeová), 57. Pankowskiová (Carpenterová), 57. Skarupaová (Savageová)


    Švédsko: Hjorthová (Besselingová) - Kjellbinová, Hedinová, Lillbacková, Backlinová, Ekstromová, Fridhová, Markstromová, Alasalmiová - Anderssonová, Lowenhielmová, Carlssonová - Petersonová, Lindbergová, Yucelová - Johanssonová, Lennartssonová, Kullerová - Eidensteinová, Palmová, Wongová.
    USA: Laingová (Petersová) - Burkeová, Lashombová, Steckleinová, Hamptonová, Mastelová, Johnsonová, Rachlinová - Carpenterová, Pankowskiová, Kennedy-Menefeeová - Skarupaová, Savageová, Trivignová - Schipperová, Cameranesiová, Danielsová - Crossmanová, D´Oenchová, Illikainenová.

    Rozhodčí: Nelibová (CZE) - Gagnonová (CAN), Inoueová (JPN)
    bahis siteleri