Chanty-Mansijsk – Barys 1:3 (kon.) | Riga – Petrohrad 2:4 (kon.)
konec
Dinamo Riga
2:4 (1:1, 1:2, 0:1)
SKA Petrohrad
Sobota 07.01.2012, 16:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:21
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Ale aby nebylo již příliš pozdě. Dinamo tak dlouho otálelo s rozehrávku, až o kotouč přišlo. Poté se před brankou objevil nikým nehlídaný TONY MORTENSSON a bez problémů překonal bezmoncého Holta - 2:4! Asistence: Maxim Rybin a Hleb Klimenko.
     
    39:40
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A je to gól! HLEB KLIMENKO dopravil puk do sítě sice nohou, ale vše bylo v mezích pravidel! Petrohrad tak dává chvíli před koncem druhé periody vedoucí branku - 2:3! Asistence: Maxim Rybin.
     
    37:47
    Riga právě vstřelila branku!
    A Dinamo se na rozdíl od Petrohradu z trestného střílení nemýlí! MARTINS CIPULIS volil střelu, kotouč sice zpomalil o Štěpánkovu lapačku, ale nakonec skončil v síti - 2:2! Bez asistence.
     
    28:35
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    To je rána pro Dinamo! Domácí tým výboně bránil oslabení, ale nakonec stejně inkasuje. FJODOR FJODOROV se vyřítil s pukem do útočné třetiny a nekompromisní střelou příklepem vrací náskok na hokejky Petrohradu - 1:2! Asistence: Kirill Kolcov a Petr Průcha.
     
    02:27
    Riga právě vstřelila branku!
    Tak to je začátek! Vedení hostům vydrželo pouhých dvanáct sekund. Dinamo srovnává po akci Galvinse, který předložil kotouč GINTSU MEIJOVI, který se příklepem od modré nemýlil! Na tomto gólu má možná malý podíl i český gólman Štěpánek - 1:1! Asistence: Guntis Galvins.
     
    02:15
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A úvodní tlak se Petrohradu velmi vyplatil! Na kruzích se objevil volný VIKTOR TICHONOV a přesnou střelou pod vyrážečku otevírá skóre dnešního zápasu - 0:1! Asistence: Igor Makarov a Fjodor Fjodorov.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 3. Meija (Galvins), 38. Cipulis - 3. Tichonov (Makarov, Fjodorov), 29. Fjodorov (Kolcov, Průcha), 40. Klimenko (Rybin), 47. Mortensson (Rybin, Klimenko)


    Dinamo Riga: Holt (Jucers) - Andersons, Rekis, Redlihs K., Sotnieks, Galvins, Redlihs E., Cibulskis - Karsums, Sprukts, Redlihs M. - Nieminen, Warg, Lundmark - Niživijs, Lucenius, Cipulis - Podzinš, Ankipans, Meija.
    SKA Petrohrad: Štěpánek (Ježov) – Kolcov, Kalinin, Denisov, Grebeškov, Višněvskij V., Pervyšin, Berdjukov, Petrov – Průcha, Něprjajev, Arťuchin – Mortensson, Rybin, Klimenko – Tichonov, Fjodorov, Makarov - Kučerjavenko, Soloduhin, Monahov

    Rozhodčí: Gusev, Rabodin - Majtak, Pronskich
    bahis siteleri