Havlíčkův Brod – Kometa Brno 3:6 (kon.) | Hr. Králové – Motor ČB 4:3 (po s.n.) | Třinec – Olomouc 6:3 (kon.)
Havířov – Přerov 5:3 (kon.) | Chomutov – Slavia 1:2 (po pr.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:6 (1:1, 2:4, 0:1)
HC Kometa Brno
Neděle 15.01.2012, 10:00 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Je konec. Brno v Kotlině zaslouženě vítězí 6:3 a připisuje si cenné tři body do tabulky. Mladí Rebelové se však rozhodně nemají za co stydět, podali bojovný výkon a byli Moravanům vyrovnaným soupeřem. Pokud bychom měli vybrat hráče zápasu, z brodského tábora by to byl určitě útočník Filip Nováček, který se trefil dvakrát za Ptáčkova záda. Za Kometu zaslouží pochvalu kapitán Jakub Boltvan, který si připsal hattrick a jednu asistenci. To je pro tento víkend z Kotliny vše, děkuji vám za pozornost a přeji vám hezký zbytek dne. (12:05:29)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Zohorna se pokoušel v závěrečných sekundách ještě překvapit gólmana ptáčka zpoza brány. Neuspěl a záhy byl hodně nevybíravě stažen zezadu brněnským hráčem. Oprávněně se teď po něm ohání, sudí už nyní vylučovat pár sekund před koncem nebude.
     
    59:14
    rebelové sice mají puk na svých holích v obranném pásmu, ale o vítězi dnešního utkání již nemůže být pochyb. Kometa má tříbrankový náskok v zádech a nepouští soupeře do Ptáčkovy blízkosti.
     
    58:37
    Polákovo nahození na bránu nenadělalo brankáři Ptáčkovi, který si povyjel trochu ze svého brankoviště, větší problémy. Maskovaný muž Komety schoval puk pod lapačkou.
     
    58:10
    Nguyen sklidil ovoce za svou aktivitu při napadání a získal puk do své moci, když hosté špatně rozehráli. Neměl však rychlost a stál proti přesile, byl proto rychle odzbrojen.
     
    57:38
    Nováček se Zohornou se ocitli v dobrém postavení přímo před Ptáčkovou brankou, kde byl jediný bek hostů. Vše končí ale nepřesnou střelou vedle pravé Ptáčkovy tyčky.
     
    57:08
    Kometa vyhrála vhazování před svou bránou a dostala se do útočného pásma, jenže neobešlo se to bez nepřesnosti. Píská se postavení mimo hru.
     
    57:01
    Kometa odrazila havlíčkobrodský útok a po zisku kotouče si nechtěla zbytečně komplikovat situaci. Vyhodila tak přes všechny čáry na odpískané zakázané uvolnění.
     
    56:30
    Přesilovka rebelů je u konce, dvouminutový trest vyfasoval i Krajcigr (HBR), jenž se provinil faulem loktem.
     
    56:06
    Na trestnou lavici míří Marcello (KOM) za hákování.
     
    55:56
    Zohorna se tlačil v pravém kruhu do zakončení, jenže trefil jen ze strany hůl bránícího protihráče, který vytlačil kus černé gumy do ochranné sítě.
     
    55:30
    Útočník Nováček sem probil mezi obránci Brna do koncovky a ostrou ranou z mírného úhlu na levé straně trefil jen brankáře Ptáčka u bližší tyčky.
     
    55:00
    Valas se Semrádem se ocitli v přečíslení 2 na 1. Prvně jmenovaný však poslal nepřesnou nahrávku na svého spoluhráče, který v těžké pozici minul pravou tyčku!
     
    54:10
    Ve vyrovnaném počtu hráčů na hrací ploše se vrhli hosté kupředu, jenže přerušuje se kvůli posunutí branky gólmana Vaněčka. Za nesportovní chování je osobním trestem na 10 minut potrestán Jambor (KOM).
     
    53:25
    Brňané znovu neúspěšní v prostoru kolem brankáře Vaněčka. Domácí získali puk a bez okolků jej poslali dlouhým vyhozením co nejdále od své svatyně.
     
    52:58
    Domácí soubor se osvobodil dlouhým vyhozením až do Ptáčkovy blízkosti, ale nyní už musí bránit prostoru kolem svého brankáře Vaněčka.
     
    52:22
    Hosté si podrželi útočné pásmo a počkali si na návrat svého vyloučeného hráče z trestné lavice. Přesilovku však zahájili neúspěšně, když Rebelové vyhodili.
     
    52:02
    Za podražení si odsedí 2 minuty Polák (HBR).

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 7. Polák (Mäki), 31. Nováček (Krajcigr), 34. Nováček (Zohorna) - 9. Dymáček (Dvořák, Koch), 21. Boltvan, 22. Garčic, 24. Boltvan (Dvořák), 36. Boltvan, 44. Dvořák (Koblížek, Boltvan)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Brož (22. Vaněček) - Klofáč, Vacek, Bláha, Mendl, Krajcigr (A), Bancíř - Polák, L. Vala, Nguyen, Osmík (C), Cejpek, Kraučuk, Semrád, Kolouch, Abbrent, Nováček, Mäki, Zohorna (A).
    HC Kometa Brno: Ptáček (Krček) - Hájek, Koch, Švejda, Gotthard, Kratochvíl, Šnajnar - Kališ, Biolek, Dvořák, Weber, Marcello, Horký, Jambor, Dymáček, Koblížek, Balaštík, Garčic, Boltvan (C).

    Rozhodčí: Zdeněk Paulík - Vlastimil Ryšavý, Gabriela Šťastná
    bahis siteleri