Havlíčkův Brod – Kometa Brno 3:6 (kon.) | Hr. Králové – Motor ČB 4:3 (po s.n.) | Třinec – Olomouc 6:3 (kon.)
Havířov – Přerov 5:3 (kon.) | Chomutov – Slavia 1:2 (po pr.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
3:6 (1:1, 2:4, 0:1)
HC Kometa Brno
Neděle 15.01.2012, 10:00 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    56:30
    Přesilovka rebelů je u konce, dvouminutový trest vyfasoval i Krajcigr (HBR), jenž se provinil faulem loktem.
     
    56:06
    Na trestnou lavici míří Marcello (KOM) za hákování.
     
    55:00
    Valas se Semrádem se ocitli v přečíslení 2 na 1. Prvně jmenovaný však poslal nepřesnou nahrávku na svého spoluhráče, který v těžké pozici minul pravou tyčku!
     
    54:10
    Ve vyrovnaném počtu hráčů na hrací ploše se vrhli hosté kupředu, jenže přerušuje se kvůli posunutí branky gólmana Vaněčka. Za nesportovní chování je osobním trestem na 10 minut potrestán Jambor (KOM).
     
    52:02
    Za podražení si odsedí 2 minuty Polák (HBR).
     
    50:12
    Havlíčkův Brod zaujal útočné pásmo a došel si pro faul, po němž si zahraje další hru v početní převaze. Za katr je sudím vykázán Kališ (KOM) kvůli podražení.
     
    48:20
    Nguyen se ujal puku v útočném pásmu a z mezikruží krásnou střelou zápěstím zazvonil na vzdálenější tyčku gólmana Ptáčka! Brno se osvobozuje.
     
    46:50
    A poměr sil na ledové ploše se nám vyrovná. Domácí se i ve čtyřech vrhli do útočného pásma a v předbrankovém prostoru Komety se dopustil hákování Koblížek (KOM).
     
    45:57
    Gólman Vaněček se zhostil další porce náročné práce velmi dobře, když si poradil s nepříjemnými projektily zblízka. Domácí si vypomohli za hranicí pravidel, dvě minuty vyfasoval Krajcigr (HBR) za hrubost.
     
    43:53
    Ostrou ránu vyrazil gólman Ptáček do prostoru před sebou, kde dorážel volný Kolouch, ale nedokázal přehodit ležícího maskovaného muže Komety!
     
    43:43
    Havlíčkův Brod okamžitě zkusil odpovědět a Koch (KOM) si odsedí dvě minuty za faul kolenem.
     
    43:12
    Kometa právě vstřelila branku!

    Kometa se hodně přibližuje cennému vítězství! Jakub Boltvan nahrál puk na Radka Koblížka, jehož ránu zblízka ještě stihl gólman Vaněček vyrazit betony, ale na dorážku FILIPA DVOŘÁKA už byl krátký! Radek Koblížek, Jakub Boltvan.
     
    37:23
    Ve středu hřiště se dopustil nedovoleného bránění Polák (HBR). V ponechané výhodě se ještě před bránu natlačil v tísni protihráčů Dymáček a zblízka trefil v pádu Vaněčkův beton.
     
    35:31
    Kometa právě vstřelila branku!

    Kometa strávila zbytek svého oslabení v útočném pásmu, což jí nakonec vrací dvoubrankové vedení! Filip Nováček předvedl minelu při rozehrávce, když zpoza brány namazal klus černé gumy na hůl JAKUBA BOLTVANA, který z mezikruží pálil přesně k tyčce a završil svůj hattrick! Bez asistence.
     
    33:20
    Současně se vstřelenou brankou dostal trest za následné protesty hostující hráč Švejda (KOM). Rebelové budou pokračovat v přesilové hře.
     
    33:20
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    A o drama je postaráno, Kometa vede už jen o jednu branku! Obrovský nápor na branku Komety končí gólovou radostí Rebelů, když Radim Zohorna schoval své bekhendové nahození z vrcholu kruhů za brněnské hráče, gólman Ptáček pomalu letící puk jen vyrazil vedle sebe, protože měl zřejmě zcela zakrytý výhled, a FILIP NOVÁČEK už byl ve správný čas na správném místě! Asistence: Radim Zohorna.
     
    30:34
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Havlíčkův Brod přesilovku nakonec využívá ve svůj prospěch a snižuje na dvoubrankový rozdíl! Jan Krajcigr přihrál k levému mantinelu FILIPU NOVÁČKOVI, jehož utěšený projektil gólman Ptáček jen tečoval lapačkou a puk zapadl za jeho záda! Asistence: Jan Krajcigr.
     
    29:46
    Obrovská šance na straně Rebelů. Po Krajcigrovu nahození se objevil sám před bránou Polák, ale kotouč usměrnil zády k brance jen vedle levé Ptáčkovy tyčky. Po Za nedovolené bránění je následně potrestán Hájek (KOM).
     
    23:34
    Kometa právě vstřelila branku!

    Brno pokračuje v totální destrukci Havlíčkova Brodu, který prohrávají velmi rychle už o 3 branky! Filip Dvořák dokázal dostat puk pryč z obranného pásma, na což se za beky Rebelů probil JAKUB BOLTVAN, který si sjel až před brankáře Vaněčka a vydařený blafák zakončil přesnou střelou k tyčce! Asistence: Filip Dvořák.
     
    22:34
    Brodský soubor se nastěhoval do útočného pásma, kde si hosté vypomohli nedovoleným zákrokem. Dvouminutový trest vyfasoval Gotthard (KOM) za krosček.
     
    21:55
    Kometa právě vstřelila branku!

    Studená sprcha pro Rebely v podobě třetí vstřelené branky Komety! Kotouče se ujal RICHARD GARČIC, který nabral rychlost a z prostoru kruhů povedenou ranou doslova propálil gólmana Brože, kterého nahrazuje jeho kolega Vítek Vaněček! Bez asistence.
     
    20:51
    Kometa právě vstřelila branku!

    Tak to je raketový nástup Brna do prostřední části! Gólman Brož čelil sám střelcůlm Komety, kteří jej sice zblízka ještě prostřelit nedokázali, ale v následné přetlačované byl nejúspěšnější JAKUB BOLTVAN, který prostrčil šikovnou zadovkou puk za brankovou čáru! Bez asistence.
     
    17:05
    Biolek nabral rychlost a ocitl se ve velmi dobré pozici. Z mírného ´úhlu na levé straně zkoušel poslat puk přesně ke vzdálenější tyčce, ale tu kotouč o kousek minul!
     
    14:06
    Havlíčkův Brod špatně střídal a pyká za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká na trestné lavici Kraučuk (HBR).
     
    14:00
    Útočník Mäki prokázal v Ptáčkově blízkosti šikovné ruce a sílu na puku, když se rychle zorientoval v mezikruží a z otočky o kousek minul pravou tyčku!
     
    08:48
    Rebelové mohou brzy vyrovnat. Za držení protihráče vyfasoval dvouminutový trest Kališ (KOM).
     
    08:23
    Kometa právě vstřelila branku!

    A je vyrovnáno! Kotouč putoval po ose Patrik Koch - Filip Dvořák - ROMAN DYMÁČEK, přičemž posledně jmenovaný střelou z levé strany propálil gólmana Brože, který neměl prakticky žádnou šanci zasáhnout! Asistence: Filip Dvořák, Patrik Koch.
     
    06:29
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Tak to je studená sprcha pro hosty, kteří měli nyní o něco více navrch! Matias Mäki vyslal krásným pasem do samostatného úniku MARTINA POLÁKA, který si sjel až do předbrankového prostoru a zblízka zakončil nekompromisně pod horní tyčku! Asistence: Matias Mäki.

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 7. Polák (Mäki), 31. Nováček (Krajcigr), 34. Nováček (Zohorna) - 9. Dymáček (Dvořák, Koch), 21. Boltvan, 22. Garčic, 24. Boltvan (Dvořák), 36. Boltvan, 44. Dvořák (Koblížek, Boltvan)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Brož (22. Vaněček) - Klofáč, Vacek, Bláha, Mendl, Krajcigr (A), Bancíř - Polák, L. Vala, Nguyen, Osmík (C), Cejpek, Kraučuk, Semrád, Kolouch, Abbrent, Nováček, Mäki, Zohorna (A).
    HC Kometa Brno: Ptáček (Krček) - Hájek, Koch, Švejda, Gotthard, Kratochvíl, Šnajnar - Kališ, Biolek, Dvořák, Weber, Marcello, Horký, Jambor, Dymáček, Koblížek, Balaštík, Garčic, Boltvan (C).

    Rozhodčí: Zdeněk Paulík - Vlastimil Ryšavý, Gabriela Šťastná
    bahis siteleri