Čeljabinsk – Riga 2:3 (kon.) | Minsk – Ufa 4:8 (kon.) | Lev – Nižněkamsk 3:1 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
4:8 (1:1, 1:5, 2:2)
Salavat Julajev Ufa
Čtvrtek 19.01.2012, 17:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:25
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Dmitry Maleško nahodil puk z ostrého úhlu před branku, kotouč prošel přes gólmana ke vzdálenější tyči, kde stál ALEXANDER KITAROV a ten jej poslal za brankovou čáru. Asistence: Dmitry Maleško, Vladimir Denisov.
     
    50:29
    Ufa právě vstřelila branku!
    Salavat využívá v poslední chvíli početní výhodu. Nádherné sólo IGORA GRIGORENKA, který si nejprve poradil s obráncem. následně si položil Mezina a střelou bekhendem nad jeho rameno navyšuje náskok týmu. Asistence: Vitaly Proškin.
     
    47:46
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Až nyní se to povedlo TEEMU LAINEMU, který střelou z kruhu zavěsil pod horní břevno a znovu snižuje na rozdíl čtyř branek. Asistence: Jere Karalahti.
     
    41:36
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté šli do přečíslení. Sergej Zinovjev vystřelil, puk se odrazil od gólmana přímo na hůl ANTTIHO PILSTROMA, který trefou do prázdné branky navyšuje vedení. Asistence: Sergej Zinovjev, Viktor Kozlov.
     
    39:50
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Deset sekund před sirénou se střelou od modré čáry prosazuje PETER PODHRADSKÝ. Asistence: Jaroslav Obšut, Alexander Kulakov.
     
    37:16
    Ufa právě vstřelila branku!
    Vitaly Aťušov si sjel do kruhu, našel IGORA GRIGORENKA u vzdálenější tyčky a ten zakončuje do odkryté branky. Asistence: Vitaly Aťušov, Alexander Radulov.
     
    32:04
    Ufa právě vstřelila branku!
    První střela na Mazina a hned končí za jeho zády. Dělovku od modré vyslal Alexander Radulov a v mezikruží ji tečoval SERGEJ GIMAJEV. Asistence: Alexander Radulov.
     
    30:40
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hosté se dostali do přečíslení dva na jednoho ve vlastním oslabení. IGOR MIRNOV se rozhodl pro střelu a trefil se přímo mezi betony. Bez asistence.
     
    28:18
    Ufa právě vstřelila branku!
    Přihrávku zpoza branky od Sergeje Zinovjeva do kruhu dostal ALEXANDER RADULOV, který pohotovou střelou zavěsil pod horní břevno. Druhá využitá přesilovka Ufy. Asistence: Sergej Zinovjev, Antti Pilstrom.
     
    21:37
    Ufa právě vstřelila branku!
    MISROSLAV BLAŤÁK vyslal tvrdou střelu od modré čáry, která zapadla do horního rohu branky domácích. Využitá přesilovka. Asistence: Maxim Kondratěv.
     
    05:57
    Ufa právě vstřelila branku!
    ANTTI PILSTROM našel před brankou odražený kotouč po střele od modré čáry a nedělalo mu problém překonat ležícího brankáře. Asistence: Viktor Kozlov, Michal Grigorev.
     
    0:14
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné. Domácí tým vyhrál úvodní buly a hned z prvního útoku střílí branku LIBOR PIVKO, který se prosadil z ostrého úhlu pod horní tyčku. Asistence: Peter Podhradský.

    Lukáš Caha

    Branky a nahrávky: 1. Pivko (Podhradský), 40. Podhradský (Obšut, Kulakov), 48. Laine (Karalahti), 56. Kitarov (Maleško, Denisov) - 6. Pilstrom (Kozlov, Grigorev), 22. Blaťák (Kondratěv), 29. Radulov (Zinovjev, Pilstrom), 31. Mirnov, 33. Gimajev (Radulov), 38. Grigorenko (Aťušov, Radulov), 42. Pilstrom (Zinovjev, Kozlov), 51. Grigorenko (Proškin)


    HC Dinamo Minsk: Lalande (31. Mezin) - Podhradský, Obšut, Karalahti, Denisov, Korobov, Krajíček, Slovák - Laine, Pivko, Irgl - Linglet, Corso, Nagy - Meleško, Kulakov, Kitarov - Dudko, Drozd, Pavlovič.
    Salavat Julajev Ufa: Jersberg (Kolešnik) - Aťušov, Proškin, Blaťák, Kondratěv, Grigorev, Gimajev, Nakládal - Grigorenko, Radulov, Saprykin - Kozlov, Pilstrom, Zinovjev -Schastlivy, Platonov, Mirnov - Taratuhin, Kolcov, Jemelin.

    Rozhodčí: Olenin, Semjonov - Morozov, Pavlov
    bahis siteleri