PZ Kladno – Olomouc 1:11 (kon.) | Hr. Králové – Vítkovice 4:10 (kon.) | K. Vary – Kometa Brno 4:2 (kon.)
Havlíčkův Brod – Vsetín 3:2 (po s.n.) | Liberec – Třinec 3:5 (kon.) | HC Litvínov – Letňany 4:2 (kon.)
Chomutov – Zlín 3:2 (po s.n.) | Plzeň – Písek 5:2 (kon.) | HC Kladno – Jihlava 5:3 (kon.)
Pardubice – Havířov 6:1 (kon.) | Slavia – Mladá Boleslav 0:0 (odl.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
4:10 (0:4, 3:3, 1:3)
HC Vítkovice Ridera
Sobota 21.01.2012, 12:00Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    56:16
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Realita je však jiná a na hradecké kostce už svítí magické, i když pro většinu osazenstva rozhodně nepříjemné číslo. Prudkou přihrávku z rohu pásma napálil za Hakova záda DAVID BALLNER, který tak završuje hattrick a upravuje skóre už na 4:10. Asistence: Mikuláš Rimmel.
     
    53:12
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté jsou blízko vytoužené desítky. Nabídku Mikuláše Rimmela ztečoval do hradecké klece ze vzduchu DAVID BALLNER a postaral se o další z řady pohledných gólů - 4:9. Asistence: Mikuláš Rimmel.
     
    44:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Dvanáctý gól utkání střílí domácí tým. V závěru přesilové hry se do mezikruží dostal MICHAL PROCHÁZKA a i když Mizera jeho první střelu vyrazil, pak už byl hodně daleko z brány a na dorážku nemohl stačit - 4:8. Bez asistence.
     
    41:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hradečtí po návratu ze šaten čisté konto dlouho neudrželi. DAVID BALLNER chtěl zpoza brány přihrát volnému spoluhráči, jenže od hradeckého beka se kotouč odrazil do prázdné klece - 3:8. Bez asistence.
     
    39:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    A ještě jedna úprava skóre před koncem druhé části! Defenzíva zase nechala Tomáše Mizeru na holičkách a domácí kombinace na jeden dotek po ose Štědrý - Šeda vyslala do úniku DRAHOŠE JEBAVÉHO. Hradecký forvard bez váhání prostřelil svého protivníka kolem vyrážečky - 3:7. Asistence: Vlastimil Šeda, Michal Štědrý.
     
    34:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    Úspěšná přesilovka znamená povzbuzení pro domácí tým. Ten se zase dostal do přečíslení a i když se hostující beci jaksi stačili vrátit, kotouč od Vlastimila Dostálka propálil MARTIN SRPEK skrz Mizerovu výstroj do sítě - 2:7. Asistence: Vlastimil Dostálek, Tomáš Drašnar.
     
    29:52
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ještě není konec. Samuel Ollender vyslal chytrým pasem do brejku RADOMÍRA CHURÉHO, který nekompromisně zavěsil do bližšího růžku - 1:7. Asistence: Samuel Ollender.
     
    28:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Dvaadvacet sekund a v brance domácích se třepetá další kotouč. Ze strany vyslal VOJTĚCH TOMI přízemní střelu, kterou Hak propustil mezi svými betony - 1:6. Asistence: David Sysala.
     
    27:48
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nedáš - dostaneš, Vítkovice okamžitě trestají nevyužitou možnost soupeře. Nádherný pas od mantinelu poslal z první do hradecké klece VOJTĚCH TOMI a Hak byl bez šance - 1:5. Asistence: David Sysala, Dominik Kafka.
     
    26:37
    Hradec právě vstřelil branku!
    A přichází odměna v podobě první branky ve vítkovické síti! Hradečtí ujeli ve třech proti jedinému obránci, neboť Michal Procházka protancoval středním pásmem a puk posunul Lukáši Nedvídkovi. Ten chytře počkal na VLASTIMILA ŠEDU, jenž vyčkával opodál, a hradecký mladík zamířil přesně mezi Mizerovy betony - 1:4. Asistence: Lukáš Nedvídek, Michal Procházka.
     
    11:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Neuvěřitelné. Nemluvím ani tak o skóre, jako o tom, že Vítkovice v další útočné akci doslova zesměšnily svého soupeře. Radomír Churý přihrál zpoza brány volnému JAKUBU ILLÉŠOVI, jenž si Šivela nejprve položil a pak hokejkou mezi bruslemi poslal puk ke vzdálenější tyčce - 0:4. Asistence: Radomír Churý, Dominik Rudl.
     
    07:36
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to je pro Hradec hodně kruté. Čtyři sekundy před koncem trestu se mezi kruhy zjevil ADAM ŠKUTCHAN a zkusil vystřelit skrz hradeckého beka. Ten jeho pokus ke své smůle ztečoval a Michal Šivel už nestačil zasáhnout - 0:3. Asistence: Mikuláš Rimmel.
     
    05:02
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Po pěti minutách už vedou Vítkovičtí o dvě branky. Kotouč se dlouho motal hradeckým brankovištěm, než si ho před odkrytou klecí našel SAMUEL OLLENDER a bez potíží dorazil - 0:2. Bez asistence.
     
    02:15
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Na druhé straně ovšem končí první střela brankou! Hosté přečíslili hradeckou obranu, i přesto se RADOMÍR CHURÝ rozhodl pro individuální řešení. Jeho tvrdou ránu Šivel nejspíš jen škrtnul lapačkou a puk zaplul pod horní tyčku - 0:1. Asistence: Samuel Ollender.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 27. Šeda (Nedvídek, Procházka), 35. Srpek (Dostálek, Drašnar), 40. Jebavý (Šeda, Štědrý), 45. Procházka - 3. Churý (Ollender), 6. Ollender, 8. Škutchan (Rimmel), 12. Illéš (Churý, Ollender), 28. Tomi (Sysala, Kafka), 29. Tomi (Sysala), 30. Churý (Ollender), 42. Ballner, 54. Ballner (Rimmel), 57. Ballner (Rimmel)


    Královští lvi Hradec Králové: Šivel (od 12. Hak) – Vácha, Skála, Suk, Konečný, Voříšek, Rejl, Štědrý, Souček – Ouzký, Malinský, Pilař, Jebavý, Drašnar, Dostálek, Šeda, Srpek, Procházka "C", Šeps, Nedvídek, Klemenc. Trenér: Pavel Táborský.
    HC Vítkovice Ridera: Mizera (Svoboda) – Puzič, Charvát, Štencel, Klok, Černín "C", Pop, Rudl – Ballner, Tomi, Churý, Rimmel, Kovář, Česlík, Illéš, Škutchan, Kafka, Klapetek, Ollender, Sysala. Trenér: Pavel Hulva.

    Rozhodčí: Kareš – Plch, Holeček.
    bahis siteleri