Kometa Brno – Jihlava 5:1 (kon.) | Hr. Králové – Havlíčkův Brod 0:4 (kon.) | HC Litvínov – Sparta 3:2 (kon.)
Warriors Brno – Přerov 4:2 (kon.)
konec
Královští lvi Hradec Králové
0:4 (0:2, 0:1, 0:1)
HC Rebel Havlíčkův Brod
Čtvrtek 26.01.2012, 12:00ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    59:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Vteřinu po konci přesilovky přichází ještě razítko na výhru hostů. Jan Vacek poslal kotouč od modré do ohně a pravděpodobně to byl FILIP NOVÁČEK, kdo ho tečoval do růžku mimo dosah Dominika Petra - 0:4. Asistence: Jan Vacek, Jan Krajcigr.
     
    24:40
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Třetí gól vyhání Martina Choura z brány a místo něj nastupuje Dominik Petr. Hradecký brankář hokejkou neodehrál kotouč odražený od zadního mantinelu a RADIM ZOHORNA ho poslal pod jeho tělem do klece - 0:3. Asistence: Martin Osmík.
     
    15:19
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Trochu neštastná branka pro Hradec znamená navýšené vedení hostů. Domácí bek poslal kotouč přímo na hokejku RADIMA ZOHORNY a protože brankáře Choura následně zboural jeho spoluhráč, Zohorna už to neměl těžké - 0:2. Sudí nepochopitelně připisují dokonce dvě asistence, a to Martinu Osmíkovi a Michalu Semrádovi.
     
    09:48
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Přesně s vypršením hradeckého trestu se Rebel raduje z první branky. Nahození Lukáše Mendla sklepnul Matias Mäki na hokejku TOMÁŠE NGUYENA, před nímž zívala už jen prázdná klec - 0:1. Asistence: Matias Mäki.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 10. Nguyen (Mäki), 16. Zohorna (Osmík, Semrád), 25. Zohorna (Osmík), 60. Nováček (Vacek, Krajcigr)


    Královští lvi Hradec Králové: Chour (od 25. Petr) – Čech, E. Veselý, Havránek, Luštinec, Souček, Hroudný, Bureš, Hronek – Matouš, Zahradník, Miškář, Malík, Hofman, Pumr, Matějček, Vik "C", Gančarčík, Chaupa, Pavlík. Trenér: Petr Luštinec.
    HC Rebel Havlíčkův Brod: Vaněček (Brož) – Klofáč, Vacek, Bláha, Mendl, Krajcigr, Bušek, Bancíř – Polák, Vala, Nguyen, Osmík "C", Málek, Semrád, Kraučuk, Kolouch, Nováček, Mäki, Zohorna. Trenér: Richard Cachnín.

    Rozhodčí: Machač – Shejbal, Antalík.
    bahis siteleri