Šumperk – Ústí n/L 3:4 (kon.) | Havlíčkův Brod – Hr. Králové 3:2 (kon.) | Benátky n/J – Olomouc 2:1 (po s.n.)
Litoměřice – Kadaň 3:2 (kon.) | Chomutov – Most 10:2 (kon.) | Písek – Beroun 3:2 (po pr.)
Třebíč – Jihlava 2:0 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
Sportovní klub Kadaň
Sobota 28.01.2012, 17:00 • Kalich Aréna • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:55
    Kadaň právě vstřelila branku!

    Tak tohle si do rámečku zase nedá Petr Přikryl. RICHARD DIVIŠ ujel po pravé straně a rychlou střelou z nepříznivého úhlu překonal domácího brankáře mezi betony. Asistence: Jakub Jeřábek, Ondřej Malínský.
     
    42:55
    Litoměřice právě vstřelily branku!

    A radost hostí končí. JAN BOJER dostal kotouč před branku, vymíchal závorku a po ledě trefil prázdnou branku. Asistence: Martin Novák, Petr Šinágl.
     
    42:28
    Kadaň právě vstřelila branku!

    Diviš vybojoval kotouč za branku a poslal ho do mezikruží na úplně volného TOMÁŠE POLÁKA, který perfektně trefil odkrytou část Přikrylovi branky. Asistence: Richard Diviš, Ondřej Malínský.
     
    23:13
    Litoměřice právě vstřelily branku!

    A tenhle gól si Závorka za rámeček nedá! Držený Marek Loskot dokázal poslat kotouč na branku, který ještě tečoval KRYŠTOV KAFAN a plachtící puk se následně odrazil od Závorkova ramene za jeho záda. Neukládá se druhý signalizovaný trest Kadaně. Asistence: Marek Loskot, Jaroslav Hašek.
     
    11:48
    Litoměřice právě vstřelily branku!

    Domácí se nahrnuli před branku, Závorka ležel a po několika dorážkách dokázal procpat puk i s brankářem do brány LADISLAV GENGEL. Signalizovaný trest se ruší. Bez asistence.
    Marken.cz

    Jakub Šperk

    Branky a nahrávky:


    HC Stadion Litoměřice: Přikryl (Sklíba) – Holomek, Drábek, Vobořil, Martinka, Evan, Dudáš, Ketner, Kříž – Novák, Šinágl, Bojer – Hašek, Kafan, Loskot – Gengel, Slížek, Tvrzník – Horčička, Belay, Lenc
    Sportovní klub Kadaň: Závorka (Jarina) – Schmidt, Tomeček, Trefný, Szakal, Jeřábek, Révay, Malínský, Bombic – Polák, Bursík, Andres, Charousek, Kůs, Novák, Mikšovic, Skořepa, Fiala, Stoklasa, Diviš, Heřman

    Rozhodčí: Wagner - Lučan, Svoboda

    Diváci: 1285
    bahis siteleri