Chabarovsk – Čeljabinsk 2:3 (kon.) | Ufa – Spartak Moskva 4:2 (kon.) | Riga – CSKA Moskva 1:2 (kon.)
Lev – Minsk 4:3 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
4:2 (1:1, 1:1, 2:0)
Spartak Moskva
Sobota 28.01.2012, 12:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Já se loučím, děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek soboty, třeba právě ve společnosti onlajnů, kterých je dnes přichystáno na celý den opravdu hodně, a to nejen z hokeje či fotbalu, ale i házené a florbalu. (14:21:35)
     
    Ufa tak dvěma góly v závěrečné části rozhodla o svém vítězství. Hosté podali velmi dobrý výkon, ale doplatili na svou nedisciplinovanost. Za rozhodující moment tohoto duelu považuji situaci z 26. minuty, kdy hostující brankář v oslabení při snaze vyhodit puk jej nešťastně vyhodil mimo led, dostal 2 minuty za zdržování, načež v následné dvojnásobné přesilovce domácí vsítili gól. Na druhou stranu je ovšem nutné říct, že si domácí dnešní výhru zasloužili. Jedním gólem k vítězství přispěl i český hráč Miroslav Blaťák.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Offside Ufy.
     
    59:34
    Hosté jsou kompletní.
     
    59:29
    Radulov ve velké šanci, ale v rozhodující chvíli nedokázal přihrát před branku volnému spoluhráči.
     
    59:02
    Grigorenko se po pěkné souhře ocitl sám před poloodkrytou brankou, ale byl zřejmě tak rozhozen náhlou volností, že puk místo do branky trefil do její boční konstrukce. Hosté následně vyhazují přes všechny čáry.
     
    58:33
    Radulov nahodil na branku a puk jen tak proletěl kolem Borisova.
     
    58:01
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:43
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    57:34
    Vyloučen Komaristy (SPM) na dvě minuty za hákování.
     
    57:12
    Zblokována rána od modré a domácí se znovu osvobozují.
     
    56:23
    Domácí až do této chvíle měli puk ve své moci a poté jej vyhodili přes všechny čáry.
     
    55:43
    Vyloučen Gimajev (UFA) na dvě minuty za hákování.
     
    55:35
    Icing Spartaku.
     
    54:57
    Kondratěvův pokus od modré Borisov vyrazil před sebe a poté v jednu chvíli vůbec nevěděl, kde puk je, naštěstí pro něj ho odpálili jeho spoluhráči do bezpečí.
     
    53:43
    Ufa právě vstřelila branku!
    Gimajev se dostal k puku u levého mantinelu a všiml si najíždějícího spoluhráče. Ihned mu adresoval přihrávku do brejku, kterou se sice snažili zněškodnit dva obránci soupeře, ovšem při svém manévru se srazili a puk tak doputoval až k PETRU SČASTLIVÉMU, který se následně dostal do samostatného nájezdu a ve vlastním oslabení střelou mezi betony brankáře Borisova dává čtvrtou branku svého mužstva a zároveň nejspíš rozhoduje o osudu tohoto střetnutí.
    Asistence: Sergej Gimajev a Igor Mirnov.
     
    52:50
    Puk za brankou Borisova, hosté musí začít útok znovu ze svého pásma.
     
    52:20
    Nyní hrají ve čtyřech.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 12. Blaťák (Proškin, Saprykin), 27. Grigorenko (Aťušov, Radulov), 42. Proškin (Aťušov, Radulov), 54. Sčastlivy (Gimajev, Mirnov) - 2. Berdnikov (Ljudyčin), 32. Benoa (Baranka, Berdnikov)


    Salavat Julajev Ufa: Davydov (Ersberg) - Proškin, Aťušov - Kondratěv, Blaťák - Gimajev, Grigorijev - Nakládal, Isangulov - Saprykin, Radulov, Grigorenko - Zinovjev, Pihlström, Mirnov - Svitov, Platonov, Trubačov - Sčastlivy, Taraťuchin, Kolcov.
    Spartak Moskva: Borisov (Kudlajev) – Budkin, Baranka, Makarov, Antonovskij, Bodrov, Benua, Pokrovsky – Michajlov, Nikoncev, Růžička, Voronin, M. Junkov, A. Junkov, Gubin, Berdnikov, Zavaruhin, Komaristy, Ljudyčin, Kostičkin.

    Rozhodčí: Gusev, Naumov - Sheehan, Tsepaev

    Diváci: 7950
    bahis siteleri