Vítkovice – K. Vary 2:4 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
2:4 (1:0, 1:2, 0:2)
HC Energie Karlovy Vary
Čtvrtek 02.02.2012, 17:30 • ČEZ aréna Ostrava • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:44
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak tohle bylo zvláštní. Od modré pálil Gawryletz, Málek sklapl betony včas, hráči přestali hráč, protože obvykle následuje přerušení rozhodčích, ale jejich píšťalky tentokrát mlčeli. Na to se jako první vzpamatoval MARTIN ZAŤOVIČ, vydoloval kotouč a poslal jen za Málka - 2:4. Asistence: Travis Gawryletz, Petr Mocek.
     
    42:41
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté se natlačili před Málka, zleva to zkusil Rohan, ale marně, puk se však dostal k MICHALU MIKESKOVI, který s přispěním tyče strhává vedení na stranu hostí - 2:3. Asistence: Martin Rohan.
     
    38:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí ve dvojnásobné přesilovce srovnali - Burger střílel na branku, JAN KÁŇA jeho pokus u tče správně nasměroval do branky - 2:2. Asistence: Jiří Burger, Marek Malík.
     
    35:45
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté využívají druhou přesilovku. Kumstát nahrával na modrou na TRAVISE GAWRYLETZKÉHO, který díky clonícím hráčům propálil vše - 1:2. Asistence: Petr Kumstát, Lukáš Pech.
     
    22:07
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Srovnáno! Mikeska dlouho kroužil kolem domácí branky, nakonec si ji objel, nahrál před branku připravenému JANU KOŠŤÁLOVI, který střelou do horní části klece nedal Málkovi šanci - 1:1. Asistence: Michal Mikeska.
     
    06:30
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí fanoušci se zlobili, že byl jejich hráč před brankou faulován, sudí nechali pokračovat ve hře, jako ve zpomaleném filmu se puku ujal Burger, poslal puk do branky a JAN KÁŇA ležící na zemi tečoval puk snad hlavou - ten projel podél betonu do Mensatorovy klece - 1:0. Asistence: Jiří Burger, Viktor Ujčík.
    Marken.cz

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 7. Káňa J. (Burger, Ujčík), 39. Káňa J. (Burger, Malík) - 23. Košťál (Mikeska), 36. Gawryletz (Kumstát, Pech), 43. Mikeska (Rohan), 53. Zaťovič (Gawryletz, Mocek)


    HC Vítkovice Ridera: Málek (Šindelář) - Malík, Kudělka, Trnka, Ovčačík, Voráček, Punčochář, Bartoň, Koma - J. Káňa, Burger, Ujčík - Pohl, Štefanka, Klimek - T. Káňa, Húževka, Hlinka - Szturc, Strapáč, Šedivý
    HC Energie Karlovy Vary: Mensator (Sáblík) - Gřegořek, Gawryletz, Gulaši, Gründling, Mocek, Lučka, Rohan, Prošek - Zaťovič, Pech, Kumstát, Košťál, Skuhravý, Zucker, Kotrla, Sýkora, Klíma, Kuběna, Mikeska, Dej

    Rozhodčí: Hradil, Hrubý - Gebauer, Lederer

    Diváci: 4 066
    bahis siteleri