Omsk – Riga 1:3 (kon.) | Čeljabinsk – Ufa 2:1 (kon.) | Barys – Kazaň 4:6 (kon.)
konec
Traktor Čeljabinsk
2:1 (1:0, 1:0, 0:1)
Salavat Julajev Ufa
Pátek 03.02.2012, 14:00 • Zimní aréna Traktor • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:23
    Garnett předvedl další ze skvělých zákroků, tentokráte ho nedokázal překonat v dobré pozici postavený Kozlov. Ufa má už jen pár desítek vteřin na změnění stavu...
     
    60:00
    Konec zápasu. (16:19:33)
     
    58:43
    Mamin mohl definitivně rozhodnout o výhře Traktoru! Jenže i když byl úplně sám, prázdnou branku netrefil.
     
    58:14
    Gólman Davydov odjel na lavičku, hosté hrají v šesti hráčích.
     
    55:49
    Aťjušov hezky zachytil puk ve středu hřiště a zakládal další nebezpečný útok Salavatu. Jenže následná špatná rozehrávka ukončila jinak slibnou akci.
     
    56:00
    Čeljabinsk na druhé straně vyrazil do protiútoku. Kontiola však napálil brankáře Davydova.
     
    55:30
    Další obrovský závar před brankou Traktoru! Ufa však stále puk do sítě neprotlačila. Domácí nyní stojí hodně sil, aby se nabuzenému soupeři nějak ubránili.
     
    54:20
    Rozhodčí ve třetí třetině nechávají hře volný průběh. A to je jenom dobře, hokej má spád. Zatím ani jednou nevylučovali.
     
    53:30
    Ufa posledních devět, deset minut kontroluje hru. Jenže tlak mu není k ničemu, když nebude střílet góly.
     
    51:00
    Hosty vstřelený gól určitě nakopl. Aťjušov si teď vyměnil puk s Radulovem a ten z dobré pozice vypálil, Garnett však svým zákrokem drží svůj tým nad vodou.
     
    47:30
    Tahle akce Kuzněcova přesně vystihla dosavadní průběh zápasu. Byť jsou hosté v přechodové fáze lepší, Traktor se nebojí vystřelit. A díky tomu vede o dvě branky. Davydov ale Kuzněcovovu ránu vyrazil.
     
    48:29
    Ufa právě vstřelila branku!
    Branku vstřelil MIROSLAV BLAŤÁK. Český obránce dává hostům naději. Nějak se mu podařilo procpat puk mezi všemi těly hráčů až za záda Garnetta a snižuje na rozdíl jedné trefy. Bez asistence.
     
    45:00
    Salavat nyní ztrácí puk, ale je hodně při chuti, rozhodně více než v předchozích dvou třetinách. Nic jiného mu ani nezbývá, pokud chce se zápasem něco udělat.
     
    43:02
    Ufa se řítila sama do útoku, jenže domácí jsou ve větším klidu. Skvěle tuhle šanci zastavil jinak šikovný forvard Jakutcenja.
     
    44:05
    Traktor se dostal do přečíslení tři na jednoho. Po pár přihrávkách pálil dobře Kuzněcov a Davydov mezi třemi tyčemi nekapituloval.
     
    42:00
    Dvě minuty se hrálo v Zimní aréně Traktoru bez přestávky. Ale bez žádné závažnější situace, která by stála za zmínku. Tohle samozřejmě Čeljabinsku plně vyhovuje.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Rozdíl mezi hrou domácího Traktoru a hostujícího Salavatu není nijak velký. Jenže Čeljabinsk je v zakončení o sto procent efektivnější a právě tenhle faktor určuje doposud jeho dvoubrankové vedení. Druhou branku přidal ve 33. minutě Rjazancev.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.

    Viktor Sandev

    Branky a nahrávky: 7. Kontiola (Kuzněcov), 33. Rjazancev (Kontiola, Panov) - 49. Blaťák


    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Proskurjakov) - Giroux, Razin, Quint, Rjabikin, Vasilčenko, Rjazancev, Katičev, Šinin - Kontiola, Panov, Antipov - Čistov, Bulis, Kuzněcov - Popov, Jakutcenja, Burdasov - Glinkin, Mamin, Buturlin.
    Salavat Julajev Ufa: Davydov (Kolesnik) - Aťjušov, Proškin, Blaťák, Kondratěv, Grigorjev, Gimajev, Isangulov, Nakládal - Grigorenko, Radulov, Saprykin - Trubačev, Pihlström, Zinovjev - Svitov, Kozlov, Mirnov - Taratuchin, Sčastlivyj, Platonov.

    Rozhodčí: Bělov, Ravodnij - Šeljanin, Sivov
    bahis siteleri