Pelhřimov – Kolín 5:3 (kon.) | Trutnov – Jindř. Hradec 5:1 (kon.) | Nymburk – Břeclav 6:1 (kon.)
Klášterec nO – Děčín 3:2 (kon.) | Žďár n/S – Kutná Hora 4:5 (kon.) | Vsetín – Havířov 5:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
5:2 (2:0, 2:1, 1:1)
AZ Havířov
Neděle 05.02.2012, 17:30 • Vsetín, Na Lapači 5400 míst (1700 sezení) • 2. liga skupina Východ
Partner:
     
    57:02
    Vsetín vstřelil branku!
    Troufám si říct, že je rozhodnuto, Vsetín vede 5:2. Dva hráči Azetu si raději více všímali Bajtka, kterého drželi na zemi než JIŘÍHO FARDY, jenž vzal puk a sám z mezikruží tvrdou ranou probil puk za záda Vrby, který neměl šanci. Bez asistence.
     
    54:52
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov se v oslabení prosazuje a snižuje na 2:4! MARTIN BALČÍK obral o puk Fardu a okamžitě si to namířil na Hromadu podporován spoluhráčem, rozhodl se vystřelit na vyrážečku a přesně trefil horní růžek. Bez asistence.
     
    36:03
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov snižuje na 1:4! Hromada si vyjel z branky, aby pokryl puk, ale dřív se jej zmocnil ROBERT ŘÍČKA, který zasunul do poloprázdné branky. Bez asistence.
     
    35:22
    Vsetín vstřelil branku!
    Vsetín proměňuje přesilovou hru a domácí vedou už 4:0! Hruška přihrál na modrou TOMÁŠOVI ŽABČÍKOVI, který ranou od modré propálil Vrbu. Asistence: Ondřej Hruška.
     
    31:45
    Vsetín vstřelil branku!
    Velmi sporná branka domácích 3:0. Vaněk přihrál na pravý kruh FRANTIŠKOVI ZÚBKOVI, který tvrdou ranou dává branku, i když to vypadalo, že se puk odrazil od břevna. Po konzultaci rozhodčích ukázal hlavní sudí Volf na střed a za velké nelibosti hostů uznal branku. Asistence: Daniel Vaněk.
     
    11:48
    Vsetín vstřelil branku!

    Na konci trojčlenky Zúbek - Vaněk - Sprušil stál přerovský odchovanec, jenž zametl kotouč do zcela prázdné brány. Zásluhou ANTONÍNA SPRUŠILA vede Vsetín 2:0! Asistence: Daniel Vaněk a František Zúbek.
     
    2:59
    Vsetín vstřelil branku!

    Vaněk vybojoval v rohu kluziště kotouč, všiml si šikovně postaveného FRANTIŠKA ZÚBKA a ten v přesilovce otevřel gólový účet zápasu! Asistence: Daniel Vaněk a Jiří Heš.

    Filip Bazala

    Václav Trávníček

    Branky a nahrávky: 3. Zúbek (Vaněk, Heš), 12. Sprušil (Vaněk, Zúbek), 32. Zúbek (Vaněk), 36. Žabčík (Hruška O.), 58. Farda - 37. Říčka, 55. Balčík


    VHK ROBE Vsetín: Hromada (Plšek) - Spitzer, Hoďa, Farda, Heš, Hrčka, Žabčík, Šimek - Zúbek, Hruška O., Vítek, Bajtek, Kozák, Vaněk, Kajaba, Korčák, Sprušil, Dědek, Holík.
    AZ Havířov: Vrba (Daneček) - Prokop, Rimmel, Krisl, Balčík, Machálek, Zientek M., Zientek L., Vydra, Lhotský, Klimša, Maruna, Pechanec, Potočný, Stránský, Daneček J., Říčka, Kraft, Pavlas.

    Rozhodčí: Volf - Švarc, Velinský

    Diváci: 970
    bahis siteleri