Wolverhampton – West Brom 1:5 (kon.) | Aston Villa – Manchester City 0:1 (kon.)
konec
Wolverhampton Wanderers
1:5 (1:1)
West Bromwich Albion
Neděle 12.02.2012, 14:30 • Molineux • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    89
    Hrdina dnešního šlágru Peter Odemwingie přenechal svou pozici Grahamu Dorransovi.
     
    88
    West Brom právě vstřelil branku!
    Mistrovské dílo je dokonáno. PETER ODEMWINGIE přidává svou třetí trefu v utkání, když úplně osamocený na malém vápně překonává bezradného Wayna Hennesseyho.
     
    85
    West Brom právě vstřelil branku!
    KEITH ANDREWS korunuje svůj debut v barvách WBA gólem. Jeho projektil z hranice šestnáctky byl tečován obránci Wolverhamptonu, Wayne Hennessey na střelu bývalého záložníka Blackburnu nedosáhl.
     
    81
    Marc-Antoine Fortuné mohl navýšit už na 4:1. Roger Johnson podcenil výkop Bena Fostera, Francouz se poté z úhlu trefil mezi nohy Wayna Hennesseyho, avšak nikoliv do brány.
     
    77
    West Brom právě vstřelil branku!
    PETER ODEMWINGIE dává svůj druhý gól. Liam Ridgewell vracel hlavou míč na Jonase Olssona, který jej patou posunul na Nigerijce, jenž z velké blízkosti rozvlnil síť za Waynem Hennesseym.
     
    76
    Na trávník se dostane i Simon Cox, jemuž přepustil místo Jerome Thomas.
     
    72
    Následný rohový kop skončil díky zásahu Youssufa Mulumbu na břevnu. Do protiútoku se posléze hnal Peter Odemwingie, jenž překonal i Wayna Hennesseyho, ale jeho střelu zastavil na brankové čáře jeden z obránců Wolverhamptonu.
     
    72
    Magický zákrok Bena Fostera. Brankář WBA lapil hlavičku Stevena Fletchera, od něhož míč putoval do pravé šibenice brány „Baggies“.
     
    69
    Dave Edwards opouští hrací plochu, kde jej nahradil Nenad Milijaš.
     
    64
    West Brom právě vstřelil branku!
    Rohový kop způsobil melu před Waynem Hennesseym. Nejprve byla hlavičkou nastřelena tyč brány Wolverhamptonu, střelou z nitra vápna se poté prezentoval JONAS OLSSON. Velšský gólman mohl jeho pokus, který mířil doprostřed brány, chytat.
     
    64
    Prudká rána Marca-Antoine Fortuného z úhlu nepřekonala Wayna Hennesseyho, který vyrazil balon na roh.
     
    61
    Sébastien Bassong se zranil při výběhu na polovinu hřiště. Na jeho místo tak naskakuje Christophe Berra.
     
    49
    Velkou příležitost „Vlků“ překazil Steven Reid, který perfektním zákrokem na malém vápně ukopl míč před Stevenem Fletcherem, jemuž zprava přihrával Kevin Doyle.
     
    46
    Roy Hodgson posílá na hřiště debutujícího Keitha Andrewse, jenž nahradil Paula Scharnera.
     
    45+1
    Wolves právě vstřelili branku!
    Nejlepší střelec Wolverhamptonu STEVEN FLETCHER vyrovnává střelou z hranice vápna, kterou vyslal i přes obranný blok West Bromwiche Albion. Ben Foster neměl nárok.
     
    34
    West Brom právě vstřelil branku!
    PETER ODEMWINGIE využívá obrovského tlaku a otevírá gólový účet 146. Black Country derby. Nigerijský kanonýr si posunul míč z pravé strany do středu hřiště, odkud zpoza pokutového území vyslal jedovatou bombu. Ta se ještě otřela o Davida Edwardse a zamířila mezi Hennesseyho nohy.
     
    27
    Jamie O'Hara je prvním potrestaným hráčem dnešního Black Country derby. Žlutou kartu viděl za zákrok na Paula Scharnera, jenž je ošetřován.
     
    23
    Velšský reprezentant Wayne Hennessey vytáhl proti prudkému projektilu Paula Scharnera z nitra šestnáctky exkluzivní zákrok. Z následných dvou rohových kopů West Brom nic vážnějšího nevytěžil.
     
    2
    West Brom zmařil hned na začátku utkání obrovskou příležitost. Jerome Thomas trefil z velké blízkosti Wayna Hennesseyho. Po následném rohu se zastřeloval Liam Ridgewell.

    Radek Šamša

    Branky: 45+1. Fletcher - 34. Odemwingie, 64. Olsson, 77. Odemwingie, 85. Andrews, 88. Odemwingie

    Karty:   27. O'Hara (WOS)


    Wolverhampton Wanderers: Wayne Hennessey – Kevin Foley, Roger Johnson (c), Sébastien Bassong (61. Christophe Berra), Stephen Ward – Kevin Doyle, David Edwards (69. Nenad Milijaš), Jamie O’Hara, Matt Jarvis – Sylvan Ebanks-Blake, Steven Fletcher.
    West Bromwich Albion: Ben Foster – Steven Reid, Gareth McAuley, Jonas Olsson (c), Liam Ridgewell – Jerome Thomas (76. Simon Cox), Youssuf Mulumbu, James Morrison, Paul Scharner (46. Keith Andrews), Peter Odemwingie (89. Graham Dorrans) – Marc-Antoine Fortuné.

    Rozhodčí: Mason – Flynn, McDonough

    Diváci: 27 131
    bahis siteleri