Znojmo – Plzeň 1:4 (kon.) | Sparta – Zlín 2:0 (kon.) | HC Kladno – Chomutov 2:1 (kon.)
Vítkovice – Jihlava 4:1 (kon.) | Olomouc – HC Litvínov 3:4 (po s.n.) | Kometa Brno – K. Vary 2:1 (po s.n.)
Motor ČB – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Pardubice – Liberec 7:4 (kon.) | Třinec – Slavia 0:4 (kon.)
po s.n.
HC Olomouc
3:4 (0:2, 1:1, 2:0 - 0:0)
HC Litvínov
Čtvrtek 16.02.2012, 17:30 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.300 míst. • DHL Extraliga juniorů
Partner:
     
    65:00
    DANIEL HORA střelou k pravé tyči rozhodl dnešní utkání.
     
    51:39
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí srovnávají se soupeřem krok. Po vyhraném buly se kotouče ujal JAKUB HERMAN a tvrdou ránou uklidil puk za gólmanova záda. Asistence: Roman Rác.
     
    50:10
    Olomouc právě vstřelila branku!
    V přesilové hře se Hanáci dostávají na dostřel. Střela Martina Dufka zazvonila sice jen na tyč hostující klece, dorážka z hole RADKA ČÍPA si však už cestu za záda Horáka našla. Asistence: Martin Dufek, Jakub Šaur.
     
    32:17
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Velmi šťastnou brankou se hosté vrací do dvoubrankového vedení. Nahození JAROSLAVA PRŮŠI od modré snad ani neletělo mezi tři tyče, ale domácí gólman si kotouč za svá záda srazil sám. Asistence: Jakub Procházka.
     
    31:33
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Po buly v útočném pásmu se kotouč dostal na hůl RADKA ČÍPA, který měl dostatek času, počkal až gólman klekne a poslal puk nad jeho vyrážečku. Asistence: Jakub Lehečka.
     
    07:30
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Dvě minuty po vstřelení první branky se Severočeši ujímají dvougólového vedení. V přečíslení tři na jednoho se trefil pohotovou dorážkou JAKUB ZDENĚK. Asistence: Jakub Procházka, Jan Trübenekr.
     
    05:29
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Po několika šancích na obou stranách se po necelých šesti minutách hry dostávají hosté do vedení. Pokus Jakuba Procházka sice minul domácí klec, ovšem kotouč se okamžitě odrazil na hůl JAKUBA ZDEŇKA, který jej zasunul za brankovou čáru. Asistence: Jakub Procházka, Jan Trübenekr.

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 32. Číp (Lehečka), 51. Číp (Dufek, Šaur), 52. Herman (Rác), 65. Hora - 6. Zdeněk (Procházka, Trübenekr), 8. Zdeněk (Procházka, Trübenekr), 33. Průša (Švarc)


    HC Olomouc: Lukáš (Dusík) – Brančík, Brandýs D., Dufek, Jergl J., Schejbal, Šaur, Škůrek – Augustin, Číp, Herman, Hes J., Jergl A., Lehečka, Machala, Ostřanský, Peštuka, Rác, Smetana.
    HC Litvínov: Horák L. (Nechvátal) – Čejka, Strejček, Kokeš, Bittner, Kasal, Hora, Ejem – Mackal, Zdeněk, Pisařík, Šalka, Procházka, Průša, Malec, Trübenekr, Švarc.

    Rozhodčí: Held – Kašík, Trunečka
    bahis siteleri