Havlíčkův Brod – Třebíč 6:3 (kon.) | Havířov – Třinec 6:7 (kon.) | Jihlava – Motor ČB 3:4 (kon.)
Chomutov – Ústí n/L 7:5 (kon.)
konec
HC Rebel Havlíčkův Brod
6:3 (3:2, 1:1, 2:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Čtvrtek 16.02.2012, 15:00 • Kotlina • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    Rebelové tedy vítězí a musím napsat, že po zásluze. O svém triumfu museli však rozhodnout až ve třetí třetině, kdy se prosadil Mäki a po něm ještě dovršil skóre Bancíř. Právě dvougólový muž Matias Mäki je dnes vyhlášen hvězdou zápasu z domácí strany. Na druhé strabě hrál velmi dobře a obětavě Vojtěch Maštera, který vybojoval také první branku svého týmu.

    To je od nás z komentátorského stanoviště v havlíčkobrodské Kotlině vše. Já se s vámi loučím a zase někdy Napočtenou! (17:01:52)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:47
    Zápas se již jen dohrává za brankou soupeře. Třebíč se pokouší odvolat gólmana, ale to již asi na body stačit nebude..
     
    58:55
    Nejprve se k tvrdé střele dostal Mäki, který však nepokořil Svobodu. Ten následně musel čelit akci, kterou založil Semrád zachycení kotouče. Domácí hráč však nedokázal nahrát přesně na Mäkiho, jemuž nebylo hattricku dopřáno.
     
    57:25
    Polák nahrál na brankoviště na Málka, který z blízka trefil pouze nastavené betony brankáře Davida Svobody!
     
    56:52
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Troufám si napsat, že je v Kotlině rozhodnuto! Rebelové si zahráli škatulata, škatulata hýbejte se a puk putoval po ose Matias Mäki - Tomáš Nguyen na modrou čáru, kde se do něj opřel MAREK BANCÍŘ a svým tvrdým pokusem rozvlnil síťku za zády Svobody. Asistence: Matias Mäki a Tomáš Nguyen.
     
    56:15
    Hra je nyní jako bez ducha. Hosté se přestávají snažit něco s výsledkem udělat. Na vině je možná také fyzické vyčerpání, jelikož domácí je nutí stále bruslit.
     
    54:57
    Rebelové snaží hrát více na krásu a jejich kombinace mnohdy končí na holích soupeře. Vala se však nyní prezentoval dobrou střelou z mezikruží, ale Svoboda své betony sklapl a puk za čáru nepustil.
     
    53:45
    Polák si na pravém křídle sjel na kruh, odkud vystřelil jen do ramene gólmana Svobody, který tak stále drží šance hostů v přijatelné výšce. Hezký hokejový moment v podání obou aktérů.
     
    53:00
    I Třebíč ukázala po delší době své útočné choutky. Jejich kombinace však ke střele nevedla a domácí se dostali k puku. O ten ve střední třetině zásluhou Oburky přišli. Sám Oburka se dostal ke střele, kterou si polaskal Vaněček ve svém náručí.
     
    51:34
    Rebelové jsou aktivní jak kybernetická myš. Brankář Svoboda musí zasahovat s železnou pravidelností, zatím co jeho kolega na druhé straně si může stěžovat na nedostatečné vytížení. Nyní se hosté osovobozují jen za cenu icingu.
     
    50:28
    Rebelové mají drtivý tlak na brankovišti pálili osamocení Kolouch a po něm i Polák, ale proti oběma pokusům stál připravený Svoboda. Ten musel záhy řešit ošemetnou situaci při akci 3 na 2, když opět z předbrankového prostoru zakončoval Suchý, ale trefil jen betony strážce hostující svatyně!
     
    49:42
    Nguyen nabral ve střední třetině rychlost a rychlostí blesku se dostal až mezi kruhy, kde zadovkou přiťukl puk na Martina Poláka, jehož tvrdý projektil byl zblokován, a tak jej gólman snadno odehrál holí za bránu.
     
    48:31
    Rebelové se opět dostávají do útočné třetiny, kde jim puk opět utíká na hole soupeře, který jej odpaluje celkem zbrkle na zakázané uvolnění.
     
    47:50
    Rebelové se snaží talčit do útoku, ale zatím se jim nedaří ohrozit vážněji bránu. Hostující tým se osvobozuje jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    46:22
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!

    Rebelové využívají chyby svého soupeře a dostávají se do dvougólového vedení! MATIAS MÄKI zastavil střelu Oburky vlastními chrániči a ujel sám do samostatného nájezdu, kde si parádně pohrál se Svobodou a zakončil nudnou pasáž hry tvrdou ranou do jeho protipohybu! Bez asistence.
     
    44:53
    Až po pšti minutách se dostal některý z týmů k přímému ohrožení branky. Z pravého kruhu se prezentoval střelou doprostřed brány Nguyen, jehož vychytal Svoboda.
     
    42:55
    Puk se nyní nachází za bránou hostů. Na holích ho mají střídavě domácí hokejisté a hokejisté Třebíče. Avšak chybí hlavní věc - tempo. Hra má zatím nepříliš slaný spád a šancí je poskrovnu. Respektive žádná.
     
    41:50
    Až nyní registrujeme první střelecký pokus třetí třetiny. Od modré vypálil ostře Vacek, ale jeho střelu zblokovali hosté nad bránu.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 9. Nguyen (Kolouch), 12. Vala, 15. Mäki (Bláha, Bancíř), 34. Polák (Nguyen), 47. Mäki, 57. Bancíř (Nguyen, Mäki) - 5. Caha (Maštěra), 20. Ferda (Matov, Urban), 29. Ferda (Urban)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Vaněček (Brož) - Vacek, Bláha "A", Krajcigr "C", Bušek, Bancíř - Polák "A", Vala, Nguyen, Málek, Jelínek, Suchý, Cejpek, Mendl, Kraučuk, Semrád, Kolouch, Abbrent, Mäki.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Svoboda (Šoustal) - Sysel, Veškrna, Šimka, Hort, Oburka "A" - Matov, Všetečka "C", Kajnar, Caha, Březka, Pokorný, Ferda, Michálek, Maštěra, Urban.

    Rozhodčí: Svatopluk Kopeček - Jan Kubát, Jan Bláha
    bahis siteleri