Kladno – Liberec 2:1 (po pr.) | Slavia – Vítkovice 8:1 (kon.) | Třinec – K. Vary 2:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Zlín – Motor ČB 2:1 (kon.) | Plzeň – Pardubice 4:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
Banes Motor České Budějovice
Pátek 24.02.2012, 18:10 • ZS Luďka Čajky • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:37
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak, teď to naopak vypadá, že se prodloužení hrát nebude. BEDŘICH KÖHLER vlétl do útočné třetiny a bombou o tyčku vrací Zlínu vedení. Stadion bouří, ale ještě není nic rozhodnuto. Asistence: Petr Holík.
     
    21:55
    Mountfield právě vstřelil branku!
    Hosté udeřili jako blesk z čistého nebe. TOMÁŠ MERTL obdržel přihrávku od Romana Němečka a střelou z nápřahu překonal Sedláčka do horního růžku. Domácí brankář jen bezmocně rozhodil rukama. Asistence: Roman Němeček.
     
    0:43
    Zlín právě vstřelil branku!
    Bravurní start zlínských hokejistů hned v úvodní minutě. Tomáš Linhart našel přihrávkou přes celé hřiště volného Lešku, který vybídl do šance ONDŘEJE VESELÉHO. Ten zamíchal s kotoučem a trefil se přesně mezi betony Kováře. Asistence: Petr Leška, Tomáš Linhart.
    Marken.cz

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 1. Veselý (Leška, Linhart), 56. Köhler (Holík) - 22. Mertl (Němeček)


    Berani Zlín: Sedláček - Hamrlík, Linhart, Zámorský, Galvas, Tesařík, Řezníček, Míka, Matějíček - Holík, Leška, Köhler - Důras, Čajánek, O. Veselý - Melenovský, Roman Vlach, Ondráček - Kubiš, Fořt, Čech.
    Banes Motor České Budějovice: Kovář - Ptáček, Kranjc, J. Novák, Vydarený, Kolarz, Němeček, Mikuš - Šimánek, Kašpařík, Martynek - L. Květoň, Langhammer, Horna - R. Pšurný, Mertl, Gulaš - Kuchejda, Burian, Červený - Sailer.

    Rozhodčí: Blecha, Polák - Bryška, Novák

    Diváci: 4187
    bahis siteleri