Nitra – Poprad 2:3 (kon.) | Skalica – HC Slovan 1:2 (kon.) | Trenčín – Zvolen 5:6 (kon.)
Martin – Žilina 7:5 (kon.) | Košice – Banská Bystrica 0:1 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
5:6 (0:1, 0:3, 4:2)
HKM Zvolen
sk Pátek 24.02.2012, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:52:06)
     
    59:51
    Dukla získala pásmo, už je v šestici, bude sa vhadzovať pred Trenčanom.
     
    59:45
    Oddychový čas domácich.
     
    59:45
    Trenčín dal gól!
    Napriek tomu, že presilovky nie sú silnou stránkou Dukly, dnes domáci hráčom vychádzajú. Kombinácia sa dostala na modrú k RADOVANOVI TREFNÉMU, ktorý nádhernou strelou zápästím trafil ideálne pod hornú žŕdku. Asistencie: Ladislav Gábriš, Peter Fabuš.
     
    59:09
    Kováč stále v bránke, Dukle sa nedarí usadiť sa v útočnom pásme.
     
    58:25
    Zvolen, Slovák, 2 min. seknutie.
     
    58:00
    Dve minúty pred koncom tretej tretiny sa Zvolen umne bráni.
     
    56:38
    Trenčanom presilovka opäť moc nevychádza a čochvíľa sa skončí.
     
    55:13
    Zvolen, Ťavoda, 2 min. držanie.
     
    54:40
    Pardavý sa dostal teraz cez brániaceho hráča Zvolena poľahky, obkorčuľoval aj bránu a snažil sa puk poslať pred bránu, no tento zámer mu nevyšiel.
     
    53:37
    Dnešné stretnutie sleduje 1940 divákov.
     
    53:19
    Zuzinovi kľučka vôbec nevyšla. Zvolenčan si zrejme neuvedomil, že nemá čistý ľad a púšťať sa v tomto stave, kedy je na ľade množstvo snehu do kľučky po ľade, nie je moc rozvážne.
     
    53:18
    Zuzin bol rýchlejší, prekorčuľoval Bira a rútil sa sám na Kováča, ktorý jeho forhendový blafák zneškodnil. Nariadené ja však trestné strieľanie.
     
    52:21
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania sa ocitli len ojedinele v útočnom pásme a z ich pobytu plynie šiesty gól. K puku sa v rohu klziska dostal ONDREJ OTČENÁŠ, ktorý si to namieril smerom na Kováčovu bránku. Brankár Dukly myslel, že mu v páde zabráni ďalšiemu prieniku, Zvolenčan to ale ustál, otočil sa a puk umiestnil do odkrytej bránky. Bez asistencie.
     
    51:49
    Opäť Šťastný páli z kruhov a Trenčan teraz ani nestihol zaregistrovať puk, ktorý letel vedľa.
     
    51:28
    Na druhej strane šanca pred Slováka, ktorý sa ocitol osamotený na osi útočného pásma, kam dostal prihrávku, ale jeho strelu Kováč vyrazil.
     
    49:43
    Broska našiel peknou prihrávkou Tybora na kruhoch, ktorý z prvej po ľade vystrelil, Trenčan sa prezentoval ďalším skvelým zákrokom betónom.
     
    49:16
    Kováč teraz na trikrát dokázal skrotiť puk. Najskôr ho vyrazil, hokejkou ho poslal do vzduchu a odtiaľ si ho pokojne schoval do lapačky.
     
    48:51
    Šťastného bomba a reflexívny zákrok Trenčana lapačkou !
     
    48:33
    Šťastný sa dostal k odrazenému puku, vypálil ho z ostrého uhlu na bránku. Trenčan ho vyrazil len pred Mikulu, ktorý mal pred sebou prázdnu bránku , no puk poskakoval po ľade a útočník Dukly ho ideálne netrafil.

    Tomáš Kyselica

    Branky a nahrávky: 24. Gašparovič (Gábriš, Tvrdoň), 42. Tybor (Gašparovič), 47. Hlubuček (Pardavý), 47. Gábriš (Gašparovič), 60. Trefný (Gábriš, Fabuš) - 16. Čurilla (Slovák, Jurík), 32. Mucha (Jurík), 35. Brabenec (Jindra, Baláž), 39. Ďaloga (Jurík), 44. Otčenáš (Síkela, Vantroba), 53. Otčenáš


    HK DUKLA Trenčín: Kováč - Hlubuček, Nechala, Biro, Gábriš, Trefný, Bednár, Habšuda, Štindl - Fabuš, Šťastný, Pardavý, Daňo, Melichárek, Gašparovič, Sojčík, Tvrdoň, Tybor, Mikula, Broska, Jakúbek.
    HKM Zvolen: Trenčan - Ďaloga, Jindra, Vantroba, Mucha, Hraško, Juraško, Ťavoda, Šiška - Zuzin, Brabenec, Baláž, Slovák, Jurík, Čurilla, Síkela, Jurík, Otčenáš, Méry, Fekiač, Ďaloga.

    Rozhodčí: Gašparík - Mi. Novák, Brath.

    Diváci: 1940
    bahis siteleri