Nitra – Poprad 2:3 (kon.) | Skalica – HC Slovan 1:2 (kon.) | Trenčín – Zvolen 5:6 (kon.)
Martin – Žilina 7:5 (kon.) | Košice – Banská Bystrica 0:1 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
5:6 (0:1, 0:3, 4:2)
HKM Zvolen
sk Pátek 24.02.2012, 17:30Tipos Extraliga (SR)
Partner:
     
    59:45
    Trenčín dal gól!
    Napriek tomu, že presilovky nie sú silnou stránkou Dukly, dnes domáci hráčom vychádzajú. Kombinácia sa dostala na modrú k RADOVANOVI TREFNÉMU, ktorý nádhernou strelou zápästím trafil ideálne pod hornú žŕdku. Asistencie: Ladislav Gábriš, Peter Fabuš.
     
    52:21
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania sa ocitli len ojedinele v útočnom pásme a z ich pobytu plynie šiesty gól. K puku sa v rohu klziska dostal ONDREJ OTČENÁŠ, ktorý si to namieril smerom na Kováčovu bránku. Brankár Dukly myslel, že mu v páde zabráni ďalšiemu prieniku, Zvolenčan to ale ustál, otočil sa a puk umiestnil do odkrytej bránky. Bez asistencie.
     
    46:36
    Trenčín dal gól!
    A behom niekoľkých sekúnd prišlo zníženie na rozdiel jediného gólu. Puk sa dostal na modrú, odkiaľ z ľavej strany napriahol LADISLAV GÁBRIŠ a puk sa opäť ocitol za Trenčanom. Asistencia: Jakub Gašparovič
     
    46:18
    Trenčín dal gól!
    Trenčania využili dvojnásobnú výhodu presilovky a ostáva im ešte jedna. Kombináciu zakončil bombou LIBOR HLUBUČEK, ktorý prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste.Asistencia: Ján Pardavý
     
    43:24
    Zvolen dal gól!
    Nuž, tak teraz to vyzeralo tak, že Zvolen si dá gól, kedy uzná za vhodné a potrebuje to. V tomto prípade dusili hostia domácich pred Hiadlovským, ONDREJ OTČENÁŠ sa uvoľnil, s pukom vyšiel spoza brány na os odkiaľ bekendom po ľade prekonal už na ľade ležiaceho Hiadlovského. Asistencie: Matej Síkela, Miroslav Vantroba.
     
    41:23
    Trenčín dal gól!
    Tak začiatok tretej tretiny vyšiel domácim, ktorý znížili stratu na rozdiel dvoch gólov. Gašparovič vysunul RADOSLAVA TYBORA, ktorý s pukom prekorčuľoval modrú a spoza obrancu trafil presne. Asistencia: Jakub Gašparovič.
     
    38:49
    Zvolen dal gól!
    A čo sa podarilo domácim, darí sa aj hosťom - gól v oslabení. Tým zvyšujú svoje vedenie už na rozdiel troch gólov. Jurík si pripisuje tretiu asistenciu po tom, ako vysunul MAREKA ĎALOGU na pravej strane, ten sa natlačil pred Hiadlovského a skóroval. Asistencia: Lukáš Jurík.
     
    34:03
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania sa dostávajú do dvojgólového náskoku. Jindrovu strelu od modrej Kováč vyrazil, puk sa šťastne dostal ku KAMILOVI BRABENCOVI, ktorý si položil Kováča a bekendom vsietil tretí gól hostí. Asistencie: Josef Jindra, Vladislav Baláž.
     
    31:22
    Zvolen dal gól!
    Dvojnásobná presilovka Zvolena využitá, k dispozícii hosťom ostáva ešte takmer celá dvojminútová.Zvolenčania pri tomto góle zovreli Duklu, puk sa dostal na hokejku JÁNA MUCHU, ktorý príklepom nechytateľne zavesil. Asistencia: Lukáš Jurík.
     
    23:56
    Trenčín dal gól!
    Domácim sa napokon oslabvka podarila využiť. Zvolenčania si teraz rozložili svoju päticu trošku zle, keď nechali stáť na osi pásma úplne osamoteného JAKUBA GAŠPAROVIČA, ktorého našiel prihrávkou od mantinelu Gábriš. Gašparovič nezaváhal, z prvej vystrelil a trafil medzierku medzi betónmi Adama Trenčana. Asistencie: Ladislav Gábriš, Roman Tvrdoň.
     
    15:05
    Zvolen dal gól!
    Zvolenčania sa ujímajú v zápase vedenia. Hostia dokonale povyzvŕtali domácich v útočnom pásme, tí stáli pred Kováčom ako figúrky a MAREK ČURILLA sa po obtočení uvoľnil a strelou do horných priestorov bránky prekonal Kováča. Asistencie: Marek Slovák, Lukáš Jurík.

    Tomáš Kyselica

    Branky a nahrávky: 24. Gašparovič (Gábriš, Tvrdoň), 42. Tybor (Gašparovič), 47. Hlubuček (Pardavý), 47. Gábriš (Gašparovič), 60. Trefný (Gábriš, Fabuš) - 16. Čurilla (Slovák, Jurík), 32. Mucha (Jurík), 35. Brabenec (Jindra, Baláž), 39. Ďaloga (Jurík), 44. Otčenáš (Síkela, Vantroba), 53. Otčenáš


    HK DUKLA Trenčín: Kováč - Hlubuček, Nechala, Biro, Gábriš, Trefný, Bednár, Habšuda, Štindl - Fabuš, Šťastný, Pardavý, Daňo, Melichárek, Gašparovič, Sojčík, Tvrdoň, Tybor, Mikula, Broska, Jakúbek.
    HKM Zvolen: Trenčan - Ďaloga, Jindra, Vantroba, Mucha, Hraško, Juraško, Ťavoda, Šiška - Zuzin, Brabenec, Baláž, Slovák, Jurík, Čurilla, Síkela, Jurík, Otčenáš, Méry, Fekiač, Ďaloga.

    Rozhodčí: Gašparík - Mi. Novák, Brath.

    Diváci: 1940
    bahis siteleri