Omsk – Ufa 5:2 (kon.) | Magnitogorsk – Kazaň 2:6 (kon.) | Petrohrad – Chabarovsk 5:2 (kon.)
N.Novgorod – Lev 5:2 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
5:2 (1:2, 2:0, 2:0)
Amur Chabarovsk
Pátek 24.02.2012, 16:00KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:49
    Za nedovolené bránění si jde odpočinost na lavici hanby finský zadák Mikko Mäenpää. Petrohrad se pokusí i o šestou branku v zápase.
     
    48:13
    Komerční pauza teď uklidňuje emoce na ledě. Kučerjavenko měl možnost rozvlnit síť za Muryginem dnes popáté, jenže puk trefil jen boční síťku. Zároveň odchází za katr Dmitrij Tarasov a SKA si potrénuje přesilovou hru.
     
    43:05
    Utkání se zdá být rozhodnuto, první formace Petrohradu dnes na ledě kraluje. Nyní ovšem Petr Průcha podráží Michaila Gluchova a jde na dvě minuty pykat.
     
    39:28
    Na trestnou lavici odchází nakonec jen Denis Ježov za hákování a Petrohrad si zahraje další přesilovou hru.
     
    35:15
    Krátce po vhozeném buly jde na trestnou lavici za nedovolené bránění chabarovský Michail Gluchov. Uvidíme dnes teprve druhou přesilovku domácího týmu.
     
    32:06
    Patrick Thoresen zasáhl svého soupeře hokejkou do tváře a domácí půjdou do třech na 51 sekund. Trenér Miloš Říha je u vytržení a spílá rozhodčím.
     
    30:52
    Monachov, Fjodorov a Višněvskij se řítili na Murygina, ale exhibiční pas na Višněvského k brance nevedela. Chvíli na to jde Fjodor Fjodorov na trestnou lavici za nedovolené bránění a Chabarovsk se pokusí srovnat.
     
    24:01
    Obránce Andrej Muchačov lehce zahákoval Tarasenka a Petrohrad si zahraje přesilovou hru.
     
    14:28
    Další faul na hostujícího hráče. Alexandera Nikulika zfauloval opět Ivan Něprjajev a nabízí Chabarovsku dvojnásobnou přesilovku tentokrát celých padesát sekund!
     
    13:57
    Obránce Dmitrij Vorobjov opět fauluje a hosté si šestnáct vteřin okusí přesilovou hru pěti proti třem!
     
    11:28
    Prvním vyloučeným dnešního zápasu je Ivan Něprjajev, který zbytečně fauloval při náporu domácích. Chvíli předtím měl Petrohrad pěknou šanci, ale obránce Osipov na poslední chvíli domácí střelce zastavil.

    Tomáš Martínek

    Branky a nahrávky: 17. Průcha (Tarasenko), 21. Thoresen (Kalinin), 25. Thoresen (Kolcov, Ježov), 41. Průcha, 56. Klimenko (Weinhandl, Vorobjov) - 15. Osipov (Tarasov), 19. Tarasov


    SKA Petrohrad: Ježov, Štěpánek - Kalinin, Kolcov - Pervyšin, Denisov - Vorobjov, Višněvskij - Semjonov, Grebeškov - Afinogenov, Thoresen, Průcha - Klimenko, Weinhandl, Mårtensson - Monachov, Fjodorov, Něprjajev - Tarasenko, Rjabin, Kučerjavenko. Trenér: Miloš Říha.
    Amur Chabarovsk: Murygin, Stelmač - Osipov, Mäenpää - Piganovič, Ježov - Bilalov, Muchačjov - Petružálek, Tarasov, Gluchov - Růžička, Kopějkin, Nikulin - Plotnikov, Litovčenko, Stěpanov - Šitikov, Lugin, Ignatuškin. Trenér: Hannu Jortikka.

    Rozhodčí: Anisimov, Gašilov - Balodis, Jeglitis
    bahis siteleri