Příbram – Hr. Králové 0:0 (kon.) | Sparta – Plzeň 1:3 (kon.)
konec
AC Sparta Praha
1:3 (1:2)
FC Viktoria Plzeň
Sobota 03.03.2012, 18:20 • Generali Arena • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    59
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nedáš - dostaneš! Plzeň se dostala do rychlého protiútoku, ve kterém našel přesným centrem Petržela volného MARKA BAKOŠE a ten posílá Viktorii opět do dvoubrankového vedení!
     
    16
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané ihned snižují zásluhou LEONARDA KWEUKEHO, který se štěstím posílá míč hlavou do plzeňské brány!
     
    14
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Se standartkou Plzně si Sparta poradila. Další akce už ale končí brankou. Z pravé strany odcentroval Darida, který poslal míč přesně na hlavu VÁCLAVA PILAŘE a ten navyšuje plzeňské vedení.
     
    3
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to je pro domácí šok! Pilař udržel míč na hrací ploše i proti značné přesile a následně jej poslal na Horvátha. Ten našel dlouhým centrem nehlídaného MARKA BAKOŠE, který přesnou střelou otevírá skóre!

    Filip Lefenda

    Branky: 16. Kweuke - 3. Bakoš, 14. Pilař, 59. Bakoš

    Karty:   31. Zápotočný (SPA), 45. Matějovský (SPA), 71. Kušnír (SPA) - 52. Kolář (PLZ), 62. Pavlík (PLZ), 68. Bakoš (PLZ), 80. Limberský (PLZ), 90+1. Horváth (PLZ)


    AC Sparta Praha: Švenger - Kušnír, Zápotočný, Jarošík, Pamić - Přikryl, Holek, Matějovský, Krejčí - Kerić (70. Juhar), Kweuke (80. Slepička)
    FC Viktoria Plzeň: Pavlík - Rajtoral, Čišovský, Ševinský, Limberský - Petržela (87. Řezník), Darida, Kolář, Horváth, Pilař (90. Berger) - Bakoš (81. Ďuriš)

    Rozhodčí: Kovařík - Filípek, Jiřík
    bahis siteleri