Liverpool – Arsenal 1:2 (kon.) | Blackburn – Aston Villa 1:1 (kon.) | Manchester City – Bolton 2:0 (kon.)
Queens Park – Everton 1:1 (kon.) | Stoke – Norwich 1:0 (kon.) | West Brom – Chelsea 1:0 (kon.)
Wigan – Swansea 0:2 (kon.)
konec
Wigan Athletic
0:2 (0:1)
Swansea City
Sobota 03.03.2012, 16:00Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    Walešský tým dokázal vyhrát ve Wiganu 2:0 díky dvěma brankám Islanďana Gylfiho Sigurdssona. Po hodině hry viděl červenou kartu za ošklivý šlapák hostující Natan Dyer, přesto se domácí nedokázali prosadit ani v přesilové hře. Swansea se i nadále bude držet ve velice vyrovnaném středu tabulky, kdežto Wigan se nedokázal odpoutat z dvacátého místa. Příjemný zbytek večera vám přeje Tomáš Martínek. (17:59:19)
     
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Na poloprázdném stadionu ve Wiganu jde slyšet hromový pískot. Hugo Rodallega navíc ztrácí balon a fauluje. Michel Vorm bude odkopávat a rozhodčí za malou chvíli ukončí trápení domácích Athletic. Ti zůstanou i po tomto utkání přikováni na poslední příčce tabulky.
     
    90+3
    Domácí jsou v závěrečném tlaku, jenže Di Santo, Diame ani Moses Vorma nedokázali překonat. Především poslední střela Franco Di Santa byla hodně nebezpečná, k brankáři Swansea nabíhali jeho spoluhráči a situace byla hodně nepřehledná.
     
    90+2
    Přetažený centrovaný balon Victora Mosese nakonec letí až za brankovou čáru. Bohužel pro domácí ne v prostoru tří tyčí, které stráží Michel Vorm.
     
    90
    Sudí Andre Marriner bude kvůli několika delším prodlevám nastavovat hned pět minut. Přesto stovky domácích diváků již houfně opouští DW Stadium.
     
    89
    Mohamed Diame bojuje u rohového praporku, jenže následné nakopávané míče nacházejí pouze zadáky Swansea City. Trenér Rodgers u střídačky burcuje své svěřence aby dvoubrankový náskok udrželi.
     
    88
    Swansea hraje takticky výborně, na polovině hřiště si vynutil faul Tate. Sinclair ale balon snadno ztrácí, od branky bude urychleně odkopávat Ali Al Habsi.
     
    87
    Ze strany Wiganu se nyní jedná již o křeč. Míč mají sice ve své moci, jenže dále než na pětadvacet metrů se domácí fotbalisté nemohou dostat. Nyní to zkusil nakopávaným míčem Gomez, ale Vorm si balon ze vzduchu stáhl do rukavic.
     
    85
    Průnik Victora Mosese přináší další kop od rohového praporku Swansea. Tak nakonec ne, sudí vyhodnotili situaci naopak a domácí fanoušci i fotbalisté se zlobí.
     
    83
    Snaha domácích je očividná, jenže někteří fanoušci již v tuto chvíli opouštějí stadion. Pravděpodobně nevěří, že by jejich tým mohl s výsledkem ještě něco udělat.
     
    82
    Hugo Rodallega střílel z levé strany pokutového území, jenže v další vyložené šanci domácí tým selhává. To je dnes největší slabinou Wiganu, brankových příležitostí dnes měli svěřenci Roberto Martineze hned několik. Za výtečný zákrok ovšem musíme pochválit i brankáře Michela Vorma.
     
    81
    Střídající Moore spadl ošklivě po hlavičkovém souboji s Boycem a bude ošetřován. Další chvíle k oddechu pro zadáky Swansea City. Jejich fanoušci jsou očividně spokojeni a pějí oslavné chorály.
     
    79
    K zemi byl poslán Scott Sinclair a hosté se tak na chvíli mohou uklidnit. Vorm může odkopnout daleko od brány swansijského AFC.
     
    76
    Swansea se jen těžko dostává za polovinu hřiště. Po ráně Mosese uvidíme další rohový kop. Odražený balon si vzal na kopačku Mohamed Diame, jenže Francouz pálil vysoko nad branku.
     
    75
    Nakonec bude muset jít Graham ze hřiště, jedná se o nucené střídání. Na jeho postě jej nahrací Luke Moore.
     
    74
    Franco Di Santo naskakoval na centrovaný míč netradičně zády, ale balon skončil jen tři metry vedle. Na trávníku nyní leží Danny Graham a musí být ošetřen. Chystá se zároveň střídání hostů.
     
    73
    Rodallega našel na pravé straně zcela volného Victora Mosese, který vybojoval alespoň rohový kop. Po hlavičce Taylora uvidíme ještě jeden kop od rohového praporku.

    Tomáš Martínek

    Branky: 45+3. Sigurdsson, 54. Sigurdsson

    Karty:   57. Gomez (WIG), 70. Diame (WIG) - 65. Rangel (SWN), 70. Williams (SWN)   59. Dyer (SWN)


    Wigan Athletic: Al Habsi - Alcaraz, Boyce, Caldwell, Figueroa (68. Rodallega), Gomez - McArthur (46. Diame), McCarthy, Beausejour - Sammon (46. Moses), Di Santo. Trenér: Roberto Martinez.
    Swansea City: Vorm - Taylor, Williams, Caulkner, Rangel - Britton, Allen, Sigurdsson (63. Tate), Dyer - Sinclair, Graham (75. Moore). Trenér: Brendan Rodgers.

    Rozhodčí: Andre Marriner
    bahis siteleri