Leverkusen – Bayern 2:0 (kon.) | Hamburg – Stuttgart 0:4 (kon.) | Hannover – Augsburg 2:2 (kon.)
Freiburg – Schalke 2:1 (kon.) | Kaiserslautern – Wolfsburg 0:0 (kon.) | Hertha – W. Brémy 1:0 (kon.)
Dortmund – Mohuč 2:1 (kon.)
konec
Hertha BSC
1:0 (0:0)
Werder Brémy
Sobota 03.03.2012, 15:30 • Olympiastadion, Berlín • Německá Bundesliga
Předzápasové kurzy
     
    86
    Mijatovič za zákrok viděl od sudího Güntra Perla žlutou kartu.
     
    86
    Andre Mijatovič fauluje Claudia Pizarra nebezpečně blízko vlastní brány. Standartku rozehraje Mehmed Ekici.
     
    83
    Poslední střídání na druhé straně. Otto Rehhagel stahuje Raffaela. Jedenáctku Herty doplní Chorvat Andre Mijatovič.
     
    79
    Poslední střídání Brém. Thomas Schaaf stahuje Zlatka Junuzoviče. Místo něj přišel Niclas Füllkrug.
     
    77
    Druhé střídání Herty. Alfredo Morales nahradí Christiana Lella.
     
    74
    Obrovská šance Herty! Po centru australského útočníka, jenž se narodil na Ukrajině, Nikity Rukavytsyi se prosadil Pierre-Michel Lasogga. Z bezprostřední blízkosti poslal míč z voleje těsně vedle pravé Wieseho tyče.
     
    71
    Claudio Pizarro vstřelil gól. Dostal přihrávku na hranici šestnáctky, udělal pár kroků a vystřelil pod horní tyč Kraftovy brány. Pomezní rozhodčí ale branku neuznal kvůli ofsajdu! Jestli byl, tak těsný.
     
    70
    Další střídání Werderu. Odchází Tom Trybull, jehož nahradí Mehmed Ekici.
     
    64
    Ve druhém poločase nevýrazného Marcuse Rosenberga nahradí další kanonýr - Marko Arnautovič.
     
    64
    Claudio Pizarro se po zaváhání domácí obrany řítil úplně sám na Thomase Krafta. Pizarro pohotově vypálil, ale Thomas Kraft vychytal tohoto italského kanonýra.
     
    63
    Herta právě vstřelila branku!
    Felix Bastians vyslal zleva krásný centr na zadní tyč, kam si naběhl NIKITA RUKAVYTSYA, který jej nádherným half-volejem napálil k pravé tyči Wieseho brány. Wiese se za skákavou střelou jen ohlédl.
     
    61
    První střídání Herty. Odchází Adrian Ramos, jehož nahradí ostrostřelec Pierre-Michel Lasogga.
     
    57
    Claudio Pizarro se krásně uvolnil ve vápně mezi dvojicí obránců a vyslal jedovatou střelu na Thomase Krafta. Ten vyrazil před sebe a Hubník odvrací před dotírajícím Marinem.
     
    51
    Velká šance Herty. Raffael proběhl vápnem Werderu a u brankové čáry dával pod sebe, kam si naběhl Adrian Ramos a zády k bráně nabil Torunovi.Ten pálí cca z deseti metrů těsně vedle pravé Wieseho tyče.
     
    50
    Roman Hubník si neporozuměl s Thomasem Kraftem, který jen vyrazil před sebe. Skákavý míč si vyhlédl Marco Marin a vystřelil nártem těsně vedle.
     
    46
    Claudio Pizarro v první příležitosti druhého poločasu. Po krásném obloučku za obranu z kopačky Marca Marina běžel sám na Krafta. Ten vyběhl, Pizarro jej přeloboval a míč šel těsně nad. Všechno utnula píšťalka pomezního sudího. Pizarro byl v ofsajdu.
     
    45
    Gustavo Adrian Ramos se pustil do dvou soubojů s hráči soupeře. Ve druhém z nich byl faulován Francoisem Affolterem. Ten vidí žlutou kartu.
     
    43
    Faulován Ramos a Herta má nebezpečnou standartku. Tu rozehrál Raffael. Trefil pouze zeď a Sokratis Papastathopoulos odkopává pryč.
     
    42
    Velká šance Werderu. Po přízemním centru zprava se míč prokutálel pokutovým územím až k Marcu Marinovi. Ten si míč zpracoval a z úhlu vypálil. Thomas Kraft vyrazil skvěle na rohový kop.
     
    41
    Raffael se uvolnil na hranici vápna soupeře. Zády k bráně prodloužil na nabíhajícího Nikitu Rukavytsyu, ten poslal lehký načechraný centr na vzdálenější tyč. Tam zabíhal Filip Bastians. Pískán ofsajd.
     
    29
    Raffael se vydal na zteč. Udělal kličku proti Affolterovi, ten jeho záměr vystihnul a obral jej o míč. Raffael souboj dohrál skluzem a vidí žlutou kartu.
     
    22
    K zahrání standartky se přihlásil Raffael. Ten míč nacentroval do bezprostřední blízkosti Wieseho brány. Papastathopoulos odhlavičkoval mimo.
     
    19
    Dlouhý míč směřoval na Claudia Pizarra. Ten nahrál Philippovi Bargfredemu. Ten mu míč vrátil a Claudio Pizarro se vřítil zprava do vápna. Vyslal prudkou přízemní střelu, která ale o metr minula pravou tyč Kraftovy brány.
     
    13
    Gustavo Adriano Ramos se dostal opět do velké šance. Po centru Perdedaje se dostal k hlavičce. Wiese tuto situaci vyřešil a zachránil tak Brémy před inkasováním.

    Ondřej Krásný

    Branky: 63. Rukavytsya

    Karty:   29. Raffael (HER), 86. Mijatovič (HER) - 45. Affolter (BRM)


    Hertha BSC: Kraft - Lell (77. Morales), Hubník, Janker, Bastians, Kobiashvili, Perdedaj, Raffael (83. Mijatovič), Rukavytsya, Ramos (61. Lasogga), Torun
    Werder Brémy: Wiese - Papastathopoulos, Affolter, Hartherz, Junuzović (79. Füllkrug), Marin, Bargfrede, Ignjovski, Trybull (70. Ekici), Rosenberg (64.Arnautovič), Pizarro

    Rozhodčí: Günter Perl

    Diváci: 40000
    bahis siteleri