Parma – Neapol 1:2 (kon.) | Udinese – Atalanta BC 0:0 (kon.) | Siena – Cagliari 3:0 (kon.)
Fiorentina – Cesena 2:0 (kon.) | Lecce – Janov 2:2 (kon.) | AS Řím – Lazio 1:2 (kon.)
Bologna – Novara 1:0 (kon.) | Inter – Catania 2:2 (kon.)
konec
US Lecce
2:2 (0:1)
Janov CFC
Neděle 04.03.2012, 15:00 • Stadio Comunale Via del Mare • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
     
    86
    Janov právě vstřelil branku!
    Jenže teď už nemusí! Po rohovém kopu se do hlavičky dostal Sculli, ovšem jeho pokus ještě přizvedl jeden z obránců a gólman Benassiho už skoro seděl v protipohybu. Nestačil se včas přemístit a balón se tak pomalu došoural za brankovou čáru. Hostující útočník tak dává svou druhou branku v zápase.
     
    81
    Lecce právě vstřelilo branku!
    Branku vstřelil DAVIDE BRIVIO. Naprosto fantasticky kopnutý přímý volný kop z pětadvaceti metrů. Brivio prostřelil zeď a vymetl všechny pavučiny neskutečně tvrdou ranou v levé šibenici Freyovy branky.
     
    61
    Lecce právě vstřelilo branku!
    Domácí vyrovnávají po nádherné trefě LUISE MURIELA. Ten po krásné přihrávce za obranu utekl obránci Rossimu a z levé strany na hranici vápna vypálil přímo do levého horního rohu, gólman Frey byl bez šance.
     
    22
    Janov právě vstřelil branku!
    Po krásné přihrávce Palacia se na hranici vápna uvolnil Rossi a předložil do vápna GIUSEPPE SCULLIMU, který stál zády k bráně a od nohy se mu odrazil balón do sítě. Jeden z obránců ještě chtěl vykopnout, míč však už přešel brankovou čáru.

    Viktor Sandev

    Branky: 61. Muriel, 81. Brivio - 22. Sculli, 86. Sculli

    Karty:   39. Tomovič (LCC), 45+2. Delvecchio (LCC), 70. Carrozzieri (LCC), 76. Di Michele (LCC), 84. Muriel (LCC) - 31. Kucka (JAN), 74. Biondini (JAN)


    US Lecce: Benassi - Carrozzieri, Miglionico (71. Esposito), Tomović - Delvecchio, Bertolacci, Giacomazzi, Brivio, Cuadrado (55. Blasi) - Di Michele (77. Božinov), Muriel
    Janov CFC: Frey - Kaladze, Granqvist (33. Roger Carvalho), Moretti (80. Belluschi), Rossi - Biondini, Kucka, Jankovič (73. Constant), Mesto - Palacio, Sculli

    Rozhodčí: Russo - Petrella, De Luca
    bahis siteleri