Petrohrad – Mytišči 4:0 (kon.) | N.Novgorod – Dynamo Moskva 0:1 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
Atlant Mytišči
Úterý 13.03.2012, 16:00 • Ice Palace, Petrohrad • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:24
    V závěru utkání si hosté zahrají přesilovou hru. Dvě minuty za krosček dostává Ivan Nepreajev.
     
    40:41
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí se po vhazování rychle pustili do útoku. Hostující obránce Zubarev ztratil puk u své branky, Tony Martensson okamžitě přihrál před branku a MATTIAS WEINHANDL poslal puk mezi betony Barulina až do sítě.
    Asistence: Tony Martensson
     
    38:52
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petr Průcha vybojoval puk za brankou Barulina. Po přihrávce Kolcova zpoza brány trefil VIKTOR TICHONOV puk pod horní tyč.
    Asistence: Kirill Kolcov
     
    36:44
    Petr Průcha se ihned po návratu z trestné lavice zapojil do útoku. Spoluhráči jej našli přesnou přihrávkou na modré čáře a Průcha mířil sám na Barulina. Střela na vyrážečku se mu ale nepovedla a puk skončil těsně vedle branky.
     
    34:37
    Hosté si zahrají první přesilovku. Dvě minuty za podražení dostává Petr Průcha.
     
    21:41
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Domácí se se štěstím dostali do útočného pásma a FJODOR FJODOROV se ocitl sám za obránci. Po naznačení střely a kličce do forhendu zasunul puk za záda Barulina.
    Asistence: Ivan Nepreajev, Vitaly Višněvsky
     
    16:25
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Rychlá akce domácích končí první brankou. Rychlá přihrávka přes střední pásmo až na modrou čáru zaskočila obránce Mytišči a VLADIMIR TARASENKO jel z levé strany sám na Barulina. Jeho střela pod lapačkou prošla až do sítě a domácí se dostávají do vedení.
    Asistence: Igor Makarov
     
    12:38
    První vyloučení v dnešním utkání. Makarov se snažil protlačit mezi dvěma hráči a vybojoval faul. Dvě minuty za podražení dostává Igor Musatov.

    Jakub Šifel

    Branky a nahrávky: 17. Tarasenko (Makarov), 22. Fjodorov (Nepreajev, Višněvsky), 39. Tichonov (Kolcov), 41. Weinhandl (Martensson)


    SKA Petrohrad: Štěpánek (Ježov) - Kolcov, Kalinin, Denisov, Pěrvyšin, Višněvskyj, Vorobjov, Grebeškov, Kučerjavenko - Tichonov, Průcha, Thoresen - Martensson, Rybin, Weinhandl - Nepreajev, Fjodorov, Arťuchin - Makarov, Monahov, Tarasenko
    Atlant Mytišči: Barulin (Kotšnějev) - Semjonov, Niskala, Zubarev, Nurislamov, Višněvjskij, Stehlík - Zakrisson, Andersson, Žerděv - Lewandowski, Upper, Radivojevič - Rybakov, Kablukov, Rudenko - Šiškanov, Musatov, Gluchov

    Rozhodčí: Schenev, Kadyrov - Michael, Sheehan
    bahis siteleri