Hr. Králové – Plzeň 0:1 (kon.) | Slavia – Slovácko 0:1 (kon.) | Teplice – Jablonec 3:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Sparta 2:0 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
0:1 (0:1)
FC Viktoria Plzeň
Neděle 22.04.2012, 17:00 • Všesportovní stadion v Hradci Králové • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Hosté v klidu kombinují před Lindrem. Do šance se ještě hnal Tomáš Wágner, ale tváří v tvář domácímu brankáři neuspěl – moc si předkopl balón.
     
    89
    A ještě jedno střídání. Poslední minutky si zahraje i Tomáš Wágner, z trávníku míří forvard Marek Bakoš.
     
    87
    Ještě předtím ale přichází střídání. Na hřišti se objevuje Václav Procházka, do kabin odchází Vladimír Darida.
     
    85
    Václav Kotal využívá posledního střídání. Ze hřiště odchází Vojtěch Štěpán, zápasové tempo okusí i Radek Voltr. Pomůže Hradeckým?
     
    82
    I trenér Vrba poprvé střídá. Dolů jde útočník Milan Petržela, jenž přepustí své místo Tomáši Bergerovi.
     
    73
    Z pravé strany centroval Radek Hochmeister a přesně našel hlavu Pavla Dvořáka! Ten mířil zhruba o půl metru mimo hostující branku.
     
    69
    Janu Šislerovi dnes zřejmě není přáno! Opět natáhl z úctyhodné vzdálenosti a znovu se netrefil. Jeho rána mířila jen o pár centimetrů nad branku Pavlíka!
     
    63
    A Pavel Černý odchází po předešlém střetu ze hřiště. Útočné řady přichází posílit Tomáš Mrázek.
     
    62
    Plzeň bude hrát v deseti! Michal Ďuriš ostře fauloval Pavla Černého, za což dostává druhou žlutou kartu a logicky také červenou!
     
    59
    A máme zde první střídání. Václav Kotal na hřiště posílá čerstvou krev. Jiří Janoušek nahradí téměř neviditelného Michala Pávka.
     
    56
    Dnešnímu utkání v Hradci Králové přihlíží 5495 diváků.
     
    44
    A další pěkná rána z dílny domácích! Tomáš Holeš vypálil z dobrých pětatřiceti metrů a pořádně protáhl Pavlíka, který s obtížemi vyráží!
     
    43
    Jan Šisler byl ostře dohrán na půlící čáře Michalem Ďurišem. Druhý jmenovaný fotbalista se zapisuje do statistik hlavního rozhodčího.
     
    40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté jdou vedení! Plzeň rozehrávala rohový kop nakrátko. Následně se míč dostal k DAVIDU LIMBERSKÉMU, který udělal dva kroky na střed a tvrdou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě. Tedy i marně snažícího se brankáře Jiřího Lindra.
     
    25
    Jan Šisler to nyní přehnal s entuziasmem a ostře fauloval protihráče, za což si od hlavního arbitra vysloužil žlutou kartu.
     
    17
    Na druhé straně si zaběhl za domácí obranu Daniel Kolář. Posléze stál tváří v tvář hradeckému brankáři, ale nedokázal na něho najít lék. Jiří Lindr totiž fantasticky zasáhl!
     
    16
    Diváci se začínají dostávat do varu! Hradec rychle rozehrál a Jan Šisler natáhl z velké dálky, přičemž trefil břevno plzeňské svatyně!
     
    10
    A také první větší šance domácích! Pavel Dvořák si zpracoval dlouhý míč hrudí, natlačil se na střed hřiště, odkud vypálil. Roman Pavlík měl co dělat, aby jeho pokus vytěsnil na rohový kop.
     
    4
    V první velké šanci se ocitl Milan Petržela. Obehrál jednoho z domácích obránců a řítil se ze strany do pokutového území Hradce. Jeho přízemní střelu však brilantně zastavil Jiří Lindr, proto je stav stále bezbrankový.

    Sanny Muharem

    Branky: 40. Limberský

    Karty:   25. Šisler (HKR) - 43. Ďuriš (PLZ)   62. Ďuriš (PLZ)


    FC Hradec Králové: Lindr – Plašil, Pávek (59. Pávek), Hochmeister "K", Poděbradský – Holeš, Šišler, Zelený, Dvořák P. – Černý (63. Mrázek), Štěpán (85. Voltr).
    FC Viktoria Plzeň: Pavlík – Rajtoral, Ševinský, Čišovský, Limberský – Kolář, Darida (87. Procházka), Ďuriš, Horváth "K" – Bakoš (89. Wágner), Petržela (82. Berger).

    Rozhodčí: Franěk – Kovařík, Zeman

    Diváci: 5495
    bahis siteleri