Manchester Utd. – Everton 4:4 (kon.) | Liverpool – West Brom 0:1 (kon.) | Wolverhampton – Manchester City 0:2 (kon.)
konec
Liverpool FC
0:1 (0:0)
West Bromwich Albion
Neděle 22.04.2012, 17:00 • Anfield (kapacita 45 362) • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Shelvey dojel u lajny Ridgewella a ačkoli to až zas tak moc nebolelo, na kartu to faul rozhodně byl.
     
    86
    Poslední střídání WBA. Simon Cox nahrazuje Dorranse.
     
    83
    A Shlevey nahrazuje Spearinga.
     
    83
    Sharner nahradil na hřišti střelce jediné branky Odemwingieho.
     
    80
    Na to už snad ani nejde nic říct. Foster vyrazil Bellamyho střelu před sebe, kde se k dorážce dostal Andy Carroll a překonaného Fostera zachránil Jonas Olsson, jenž zabránil míči v cestě do opuštěné branky.
     
    77
    Henderson hledal centrem Aggera, který se ale k hlavičce nedostal a navíc zahrál rukou, čehož si všiml i rozhodčí a udělil dánskému obránci žlutou kartu.
     
    75
    West Brom právě vstřelil branku!
    A takhle nějak to dopadá, když se nedávají branky. Johnson prohrál vyhraný souboj s Mulumbem, který dostal balon na PETERA ODEMWINGIEHO, který sám proti Reinovi šancí nepohrdl a posílá WBA do vedení.
     
    74
    Dohrál také Maxi, jehož na hřišti střídá Stewart Downing.
     
    69
    Střídají i hosté, Andrews nahrazuje Thomase.
     
    68
    Dirk Kuyt dnes dohrál, na hřišti ho nahradil Craig Bellamy.
     
    68
    A znovu, jak do kolečka. Johnson do vápna na Carrolla, který nahrál Hendersonovi, jehož technický obstřel skončil těsně vedle branky.
     
    67
    To je neskutečné!! Liverpool teď neuvěřitelně tlačí. Suárez poslal centr do vápna, Foster ho vyrazil před Carrolla, který míč ale netrefil. Předložil ho tak na vápno Spearingovi, ale za překonaného Fostera zaskočil jeden z hostujících obránců a neujal se ani další střílený centr. To je tlak!
     
    60
    Teď měli Reds už podruhé v tomto poločase dost smůly. Suárez nahrál do strany Kuytovi, jehož střelu na vzdálenější tyč zastavilo až ono zmiňované zařízení.
     
    50
    Parádně to teď Liverpool sehrál a Foster se nestačil divit. Suárez prostrčil do vápna na Kuyta, který přenechal Johnsonovi, jenž posunu na Carrolla a ten sklepl míč na vápno. Tam se do něj opřel vší silou Jordan Henderson a jeho bomba snad přelomila břevno.
     
    42
    Celá akce měla pokračování. Po rychle rozehraném autu a následném centru do vápna se na vzdálenější tyči dostal k míči Agger. Naznačil, položil si obránce a jeho střelu na přední tyč zneškodnil Foster.
     
    34
    A Reds teď mohou znovu děkovat reflexům Pepeho Reiny. Olsson totiž prodloužil roh za sebe a Liam Ridgewell z malého vápna trefil právě španělského brankáře.
     
    28
    Také West Brom se dočkal první velké šance. Long vyhrál na vápně hlavičku přímo před Brunta, jehož střelu z první skvěle vytáhl Reina.
     
    30
    Ten sice WBA odvrátilo, ale Enrique míč do vápna vrátil a na jeho centr naskakoval úplně volný Suárez, jehož hlavička skončila těsně nad.
     
    24
    Liverpool začíná svého soupeře pořádně drtit. Johnson natáhl balon do středu a našel Suáreze. Jeho pokus z první vyrazil Foster, aby se míč o chvíli později dostal před Maxiho, který ale branku vysoko přestřelil.
     
    19
    Liverpool ho rozehrál nakrátko a po krásné kombinaci servíroval Suárez míč podél brankové čáry, kde na něj na vzdálenější tyči těsně nedosáhl Agger.
     
    10
    Máme za sebou první velkou šanci. Mulumbu trestuhodně přišel o balon v souboji s Carrollem. K míči se dostal Suárez a posunul ho do strany na Kuyta, který tváří v tvář Fosterovi branku minul.

    Michal Sobotka

    Branky: 75. Odemwingie

    Karty:   77. Agger (LIV), 90+4. Shelvey (LIV)


    Liverpool FC: Reina - Enrique, Agger, Škrtel, Johnson - Maxi (74.), Henderson, Spearing (83.), Kuyt (68.) - Suárez, Carroll.

    Náhradníci: Doni, Coates, Carragher, Kelly, Downing (74.), Shelvey (83.), Bellamy (68.).

    West Bromwich Albion: Foster - Jones, McAuley, Olsson, Ridgewell - Brunt, Mulumbu, Thomas (69.), Dorrans (86.) - Odemwingie (83.), Long

    Náhradníci: Fülöp, Tchoyi, Cox (86.), Scharner (83.), Dawson, Shorey, Andrews (69.).

    Rozhodčí: Swarbick - England, Ledger
    bahis siteleri