Bohemians 1905 – Teplice 0:0 (kon.) | Dukla Praha – Sparta 1:1 (kon.) | Jablonec – Liberec 0:2 (kon.)
Č. Budějovice – Mladá Boleslav 1:0 (kon.) | Ostrava – Slavia 3:0 (kon.) | Slovácko – Žižkov 2:1 (kon.)
Plzeň – Příbram 5:0 (kon.) | Hr. Králové – Olomouc 1:2 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
1:2 (0:1)
SK Sigma Olomouc
Středa 09.05.2012, 18:00 • Všesportovní stadion • Gambrinus liga
Předzápasové kurzy
     
    79
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Tak možná máme ještě zaděláno na drama. Role exekuce se ujal sám postižený, tedy PAVEL DVOŘÁK. Míč razantně poslal doprostřed brány, Zlámal si na něj ještě sáhl nohou, ale brance už zabránit nedokázal.
     
    54
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Den otevřených dveří v královéhradecké obraně? Teď to tak bezesporu vypadalo! Neskutečné zaváhání domácích zadáků, čehož Olomoučtí využili. Radim Nepožitek pak vyslal dobrou přihrávku na ZDEŇKA KLESNILA, u kterého nebyl vůbec nikdo! Klesnil si pak udělal z Tomáše Koubka dobrý den, když uklidil balon k pravé tyči. Olomouc má tak výrazně nakročeno k záchraně v tomto ligovém ročníku.
     
    39
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Zničehonic se hosté dostávají do vedení! Tomáš Koubek se dopustil obrovské chyby při výkopu, MICHAL ORDOŠ pak postupoval sám proti němu. Jeden z obránců se sice ještě stihl vrátit, ale na kličku zmiňovaného fotbalisty byli domácí hráči včetně gólmana Koubka krátcí. Ordoš si totiž při zakončení počínal více než mazácky.

    Sanny Muharem

    Branky: 79. Dvořák - 39. Ordoš, 54. Klesnil

    Karty:   27. Fukal (HKR), 90+1. Malinský (HKR) - 25. Navrátil (OLO), 51. Vepřek (OLO), 78. Dreksa (OLO), 90. Ordoš (OLO)


    FC Hradec Králové: Koubek – Hochmeister, Fukal "K", Poděbradský, Janoušek – Holeš, Šisler, Zelený (65. Rezek), Štěpán – Černý (59. Dvořák), Mrázek (82. Malinský).
    SK Sigma Olomouc: Zlámal – Janotka, Dreksa, Škerle, Vepřek – Navrátil, Kučera "K", Nepožitek – Schulmeister, Klesnil (82. Varadi), Ordoš.

    Rozhodčí: Zelinka – Ubias, Marek

    Diváci: 4102
    bahis siteleri