Nizozemsko – Dánsko 0:1 (kon.) | Německo – Portugalsko 1:0 (kon.)
konec
Nizozemsko
0:1 (0:1)
Dánsko
Sobota 09.06.2012, 18:00 • Metalist Stadion Charkov, Ukrajina - Základní kámen stadiónu byl položen v roce 1925 a už o rok pozd • Mistrovství Evropy
Předzápasové kurzy
     
    85
    Poslední trumf Holanďanů. Na hřiště přichází dříč Dirk Kuijt nedávno přestoupivší do Fenerbachce Istanbul a ze hry odchází obránce Ajaxu Gregory van der Wiel.
     
    84
    Dánové podruhé střídají. Ze hry mizí Dennis Rommedahl a na hřiště vstoupí Tobias Mikkelsen.
     
    74
    Střídají i Dánové. Ze hřiště odchází Eriksen a nahrazuje ho Schöne.
     
    71
    Nyní přichází čas pro nejlepšího střelce letošní sezóny Bundesligy. Druhým střídajícím je totiž Huntelaar, který nahradí Afellaye.
     
    71
    Avizované střídání. Do hry jde nejprve Rafael van der Vaart, který nahrazuje defenzivního záložníka Nigela de Jonga. Tedy jednoznačné posílení ofenzivy.
    Internetový obchod Marken.cz vám přináší legendární sortiment Fanklubu defenzivního fotbalu! Pořiďte si originální šálu nebo triko a zařaďte se do skupiny fanoušků, která ví, že nejdůležitější jsou body.

    Zdeněk Plánka

    Branky: 24. Krohn-Dehli

    Karty:   67. van Bommel (NED) - 78. Poulsen (DEN), 81. Kvist (DEN)


    Nizozemsko: Stekelenburg - van der Wiel (85. Kuijt), Heitinga, Vlaar, Willems - van Bommel (C), N. de Jong (71. van der Vaart) - Robben, Sneijder, Afellay (71. Afellay) - van Persie. Trenér: Bert van Marwijk.
    Dánsko: Andersen - Kjaer, Agger (C), S. Poulsen, Jacobsen - Kvist, Zimling - Eriksen (74. Schöne), Rommedahl (84. Mikkelsen), Krohn-Dehli - Bendtner. Trenér: Morten Olsen

    Rozhodčí: Damir Skomina - Primož Arhar, Matej Žunič (všichni SVN) - Pavel Královec (CZE)

    Diváci: 35923
    bahis siteleri