Líšeň – Slovácko B 3:2 (kon.) | Kroměříž – Brno jun. 2:2 (kon.) | Hulín – Olomouc B 0:1 (kon.)
Hlučín – Břeclav 1:2 (kon.)
konec
SK Líšeň 2019
3:2 (2:1)
1.FC Slovácko B
Sobota 09.06.2012, 15:00 • fotbalový stadion v Líšni • Moravskoslezská fotbalová liga
     
    Je tu konec, Líšeň nakonec poslední domácí zápas v rámci MSFL zvládla a vyhrála 3:2. Hosté v závěru sahali po vyrovnání, ale to se nakonec nekonalo. Brněnský tým tak končí svou pouť ve třetí lize (doma) a může ho těšit alespoň tato výhra. Sezónu dohrají Brňané na půdě Frýdku Místku, který aspiruje na postup do druhé ligy. Přeji hezký víkend. (16:54:41)
     
    Konec zápasu.
     
    90
    Slovácko mělo v závěru velký tlak, střídající Bančák trefil dokonce břevno. Líšeň měla štěstí.
     
    85
    Koudelka byl sám na vlastním malém vápně, ale překopl bránu včetně nedaleké školy. To byla velká šance, leč špatně vyřešená.
     
    84
    Domácí hráč Petr Pecha vidí z rukou sudího Trávníčka žlutý kartonek.
     
    80
    Jakub Svízela inkasuje žlutou kartu.
     
    79
    Slovácko právě vstřelilo branku!

    Hosté snižují. Na velkém vápně se ocitl neobsazený ROMAN HAŠA, který se dostal k odraženému míči a po zemi placírkou se trefi přesněl do černého. Před Herinkem míč nepříjemně skočil a měl to tak velice složité zasáhnout.
     
    78
    Za bouřlivého potlesku odchází Richard Dostálek, jeho místo zaujme Jakub Suchý. Jedná se o poslední střídání domácího trenéra.
     
    77
    Trenér Jan Palinek vyměnil Tomáše Borusíka za Patrika Bančáka.
     
    74
    Domácí trenér podruhé střídá. Odešel dnes velice dobře hrající Milotínský a přichází Martin Dršťka.
     
    65
    Líšeň právě vstřelila branku!

    Slovácko neproměnilo velkou šanci a je za to potrestáno. Chytře hozený aut předvedl Dostálek, který našel ve vápně JANA KOUDELKU a ten s přehledem překonal náhradního gólmana Urbánka. Nádherná svižná akce, kterou vymyslel nejlepší hráč utkání, zkušený veterán Dostálek.
     
    60
    Hosté měli šanci, celkově první ve druhém poločase. Brněnský gólman na brankové čáře zastavil poskakující míč, který na něj vypálil Mikulica.
     
    53
    Domácí lodivod Oldřich Janusicza poprvé zasahuje do sestavy. Ze hry stahuje Oprchala, jeho místo si bere na starost Malík.
     
    49
    Utkání sleduje 150 diváků.
     
    48
    Tak tolik tedy tato nepříjemnost. Držme palce brankáři Slovácka a nyní už budeme sledovat fotbal. Konkrétně střelu Dostálka, ale byla slabá. Spíš domácí hráč chtěl přihrávat.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Podle prvních informací má gólman otřes mozku a je odvážen do nemocnice. Zranění se stalo při faulu ve vápně, kde fauloval Oprchala a nešťastně se srazil. Poté ještě deset minut hrál, ale pak se složil z ničeho nic k zemi a bylo zle. Motala se mu hlava a prakticky nevěděl, kde je.
     
    Tak to je hodně nepříjemné. Pro hostujícího gólmana přijela záchranka a pravděpodobně bude převezen do brněnské nemocnice. Tak jen doufejme, že bude v pořádku.
     
    Je za námi první poločas, ve kterém jsme viděli tři branky a také mnoho šancí. Na mokrém terénu se dařilo více domácím, kteří dvakrát udeřili a vedou tak po zásluze 2:1. Hosty je třeba také pochválit, nehrají vůbec špatně, snaží se hrát útočně a kolikrát dokáží překvapit líšeňskou obranu. Druhý poločas bude zcela jistě zajímavý. Nezasáhne do něj gólman Vojmela, který jednak udělal penaltový faul a jednak se zranil.

    Roman Zajíček

    Branky: 18. Dostálek, 28. Dostálek (pen.), 65. Koudelka - 5. Borusík, 79. Haša

    Karty:   38. Oprchal (LIS), 84. Pecha (LIS) - 28. Vojmela (SOB), 80. Svízela (SOB)


    SK Líšeň 2019: Herink - Drábek, Čampa (K), Široký, Oprchal (53. Malík), Dostálek (78. Suchý), Pecha, Koudelka, Mičko, Skok, Milotínský (74. Dršťka).
    1.FC Slovácko B: Vojmela (39. Urbánek) - Ondice, Malý, Mikulica, Ohnutek, Křivánek, Borusík (74. Bančák), Bartoš, Haša, Svízela, Kolínek.

    Rozhodčí: Trávníček - Machálek, Podaný

    Diváci: 150
    bahis siteleri