Flora – Basilej 0:2 (kon.) | Liberec – Karaganda 1:0 (kon.) | Žilina – Kirjat Šmona 1:0 (kon.)
New Saints – Helsingborg 0:0 (kon.) | Valletta – Partizan Bělehrad 1:4 (kon.) | Shamrock – Ekranas 0:0 (kon.)
konec
La Valletta FC
1:4 (0:3)
FK Partizan Bělehrad
Úterý 17.07.2012, 20:45 • Hibernians Ground, Corradino (MLT) • Liga mistrů (předkola)
Předzápasové kurzy
     
    71
    Partizan právě vstřelil branku!

    Radost domácím dlouho nevydržela. Trestný kop zahrával kapitán Bělehradu Babovič, míč se snesl až na hlavičku MILOŠE OSTOJIČE a ten nezaváhal. Po Ivanovovi je tak dalším obránce, který se prosadil. Navíc opět po standardce a navíc hlavičkou.
     
    66
    Valletta právě vstřelila branku!

    Je sníženo a pravdou je, že si domácí gól zasloužli. Skvěle hrající Denni poslal krásný a především přesný pas na MICHELA MIFSUDA, ten obešel obránce včetně gólmana a zakončil do prázdné brány. Kanonýr La Valletty ukázal své kvality.
     
    42
    Partizan právě vstřelil branku!

    Krásná kombinace dvojice hostujících hráčů, která si totálně rozebrala dezorientovanou obranu La Valletty. Babovič se dostal po levé straně na hranici velkého vápna, přihrál před bránu, kde byl připraven na střelu STEFAN ŠČEPOVIČ a ten se střelou po zemi překonal bezmocného Krula.
     
    33
    Partizan právě vstřelil branku!

    A je to další gól, tentokrát po standardce. Hosté tak vedou již 2:0. Po rohovém kopu Baboviče se k hlavičce dostal IVAN IVANOV a po jeho takové drobné teči končí míč v síti. Srbové se tak mohou uklidnit, přesně takový průběh si museli přát.
     
    6
    Partizan právě vstřelil branku!

    Hosté jdou do vedení a nutno uznat, že to byla skutečná paráda. NEMANJA TOMIČ vystřihl neskutečnou ránu šajtlí ve stylu Tomáše Rosického. Napřáhl z hranice velkého vápna a míč doplul až do sítě bezmocného brankáře Krula. Velice brzo se dostává favorit utkání do výhody.

    Roman Zajíček

    Branky: 66. Mifsud - 6. Tomič, 33. Ivanov, 42. Ščepovič, 71. Ostojič

    Karty:   22. Fenech (VTT), 82. Rocha (VTT) - 45. Babovič (PAB)


    La Valletta FC: Krul - Caruana, Borg (81. Agius), Azzopardi (46. Gabriel), Briffa (C) - Rocha, Falzon, Denni, Fenech (66. Jhonnattann) - Mifsud, Barbosa. Trenér: Marc Miller.
    FK Partizan Bělehrad: Stojkovič - Ivanov, Markovič L. (57. Ninkovič), Ostojič, Volkov - Tomič (77. Zubya), Lovre (39. Ilič S.), Babovič (C), Aksentijevič - Markovič, Ščepovič S. Trenér: Vladimir Vermezovič.

    Rozhodčí: Liran Liany - David Elias Biton, Oren Borneshtain (všichni Izrael).
    bahis siteleri