Do 73 kg (muži) Isajev (kon.) | Do 57 kg (ženy) Matsumoto (kon.)
konec
Do 57 kg (ženy)

Matsumoto

Pondělí 30.07.2012, 10:30Olympijské hry - Judo
Sledujte:
     
    15:39
    Neskutečné! Do konce zbývalo 7 vteřin a už se zdálo, že uvidíme další prodloužení, jenže poté udeřila Corina Caprioriu (ROU) a vytasila chvat Ippon, jenž jsme v semifinále ještě neviděli.
     
    15:28
    A je konec! Viděli jsme chvat Yuko, po šesti minutách souboje! Jenže nepatřil Automne Paviavové (FRA), ale Japonce Kaori Matsumoto. Ta si tak vybojovala možnost získat zlato!
     
    15:15
    Jsme u konce! Do posledního zápasu o přímý souboj o bronz postupuje Hedvig Karakas (HUN), jenž předvedla ukázkový chvat Yuko. Celý souboj zůstávala v ústranní, ale dobře věděla, co dělá. Soupeřku nejspíš i trochu unavila a to jí dopomohlo si v prodloužení vypracovat ukázkový útok.
     
    15:05
    Zápas je ale u konce nečekaně brzo! Sabrina Filzmoser (AUT) byla totiž diskvalifikována za ohrožení soupeřky! Do závěrečného boje o bronz tak postupuje Giulia Quintavalle (ITA).
     
    14:16
    Poslední semifinalistkou se stává Corina Caprioriu (ROU), jenž porazila svou soupeřku Hedvig Karakas (HUN) až po zlatém čase, kdy jí vítězství přiřkli rozhodčí.
     
    13:57
    Tak nakonec se nejednalo o dva chvaty ale o jeden. To ale nemění nic na tom, že Automne Pavia (FRA) tady předvádí famózní jízdo a výsledkem 3:0 zničila další soupeřku. Postup do semifinále ani nemusíme zmiňovat. tam Francouzka vyzve Kaori Matsumoto (JPN).
     
    13:46
    Máme první semifinalistku! Stává se jí Kaori Matsumoto (JPN) chvatem Waza-Ari.
     
    12:53
    A šestý chvat na závěr! Opět Yuko. Automne Pavia (FRA) vítězí a postupuje do čtvrtfinále jako nůž máslem.
     
    12:44
    Půl minuty před koncem souboje je konec. Vítězí Giulia Quintavalle (ITA), když nachytala soupeřku na holičkách a chvatem Ippon ji poslala domů.
     
    12:36
    Je tomu skutečně tak! První čtvrtfinalistkou se stává Kaori Matsumoto (JPN).
     
    11:15
    A souboj začíná pěkně z ostra! Rakušanka si připisuje chvat Ippon a vítězí.
     
    11:11
    Automme Pavia (FRA) předvádí chvat Waza-Ari a postupuje!
     
    11:02
    A ti určují za vítěze Jan-Di Kim (KOR). Ta se tak v osmifinále utká s Giulia Quintavalle (ITA).
     
    14:48
    Kaori Matsumoto (JPN) vítězí. Předvedla na závěr ještě chvat Yuko. Vesna Dzukic (SLO) si z tohoto zápasu odnáší porážku a dvě žluté karty.

    David Motloch

    bahis siteleri