Parkur jednotlivci - kvalifikace Skelton (kon.) | Parkur družstva - 2. kolo Velká Británie (kon.)
Parkur družstva - FINÁLE (18:00)
konec
Parkur jednotlivci - kvalifikace

Skelton

Pondělí 06.08.2012, 15:00 • Greenwich Park • Olympijské hry - Jezdectví
Sledujte:
     
    Dnes jsme sledovali místy skvělé jezdectví, ale někdy také velkou nudu, věřme tedy, že v zítřejším boji o medaile, který budete moct sledovat zase zde to už bude jen to nejlepší z nejlepšího. Já Vám děkuji, že jste se mnou sledovali dnešní onli-ne a kde jinde než tady zase někdy nashledanou.
     
    Po dnešním dni dále v následujícím pořadí do bojů o medaili v soutěži jednotlivců postoupili tito jezdci: 1. Skelton (USA), Van der Vleuten, Houtzager (Nizozemci) 4. Topsová-Aleksandrová (AUS), Al Saud (KSA), Maher (GBR), 7. Ehning (GER), Bluman (KOL), 9. Al Duhami, 10. Bahamdan (oba KSA), 11. Staut (FRA), Lansink (BEL), Affonso de Miranda (BRA), Guerdat, Esterman (oba Sui), Brash (GBR), Fellers (USA), Millar (CAN), Schroder (NED), Bengtsson (SWE), Schwitzer (SUI), 22. Michaelsová-Beerboumová (GER), Michan (MEX), Lamaze (CAN), 25. Pessoa (BRA), 26. Diniziová (POR) Sugitani (JAP), Ward (USA), Fredricson (SWE), 31. Hargreavesová (AUS), 32. Delestre, 33. Guilon (oba FRA), von Eckermann (SWE)
     
    Abdullah Waleed Sharbatly, muž, který hájí Saudskou Arábii dojel se svým koněm Sultánem, jako poslední závodník!
     
    Švýcarský bojovník Pius Schwizer jel výborně a s nulou. Jenomže z včerejšího kola měl už 8 bodů a je také na našem známém místě - na 11.!
     
    Švéd Rolf-Goran Bengtsson si vyjel 8 trestných. Se svým koněm nezvládal tolik skákání. A kde si myslíte, že se v žebříčku nachází? Ano, je také na hodně děleném 11. místě!
     
    Schroder z Nizozemska zajel s jednou chybou a připojuje se také na 11. místo!
     
    Peter Charles (GBR) zajel nad 88 sekund a dostal 5 trestných bodů.
     
    65letý závodník Lan Millar z Kanady startující na svých 10. olympijských hrách dojel do cíle v čase 86.59 a se čtyřmi trestnými body. 4 trestné dostal i včera, což znamená, že celkově jich má 8 a je také na 11. pozici!
     
    Závodník, hájící barvy USA Rich Fellers si dojel pro 8 bodů. Tak zní i jeho celkové skore a v žebříčku figuruje na hodně nabitém 11. místě!
     
    Rodrigo Pessoa (BRA) - další jezdec na řadě. Jeho kůň se jmenuje Remzo a společně nastřádali 5 trestných bodů. Jsou na 20. místě.
     
    Ramzy Al Duhami ze Saudské Arábie nasčítal 4 trestné body a je 9.!
     
    Werner Muff (SUI) se svým koněm neskákal nejlépe, za skoky dostal také 12 minusových bodů a je na 26. děleném místě v žebříčku.
     
    José Robert Reynoso Fernandez Filho z Brazílie, také nezazávodil nějak úchvatně, naopak velice špatně. Dokonce čas měl až 110.26, trestných bodů inkasoval 40 za skoky a 6 za překřočený časový limit. Je z toho poslední 37. místo.
     
    Švéd Henrik von Eckermann nezajel nejlépe. S 16 trestnými body je na 26. místě.
     
    Nizozemec Houtzager zajel také čistě! S dalšími dvěma jezdci je na děleném 1. místě!
     
    Skotský rodák Scott Brash, kterému je 26 let a logicky jede za Velkou Británii zajel zaprve skvělý čas a za druhé zajel čistý parkur! Navíc svým výkonem dostal Saudskou Arábii pod veliký tlak a Velká Británie má našlápnuto ke zlatu! Scott Brash je na devátém děleném místě.
     
    Kanaďan Eric Lamaze inkasoval dojel za 8 trestných bodů a je 14.!
     
    Jede americká závodnice Kesslerová. Rodačka z New Jersey s klisnou Cilanou inkasovala 12 bodů.

    bahis siteleri