USA - Austrálie 9:10 (kon.) | Španělsko - Maďarsko 8:14 (kon.)
Černá Hora - Srbsko 11:12 (kon.) | Chorvatsko - Itálie 8:6 (kon.)
konec
Španělsko - Maďarsko

8:14

(1:4, 2:3, 1:5, 4:2)

Neděle 12.08.2012, 12:40 • Water Polo Arena • Olympijské hry - Vodní pólo (muži)
Předzápasové kurzy
Sledujte:
     
    31
    Španělsko právě vstřelilo branku! A udělal dobře. Španělsku se konečně povedlo využít přesilovou hru. Autorem branky je IVAN PEREZ VARGAS (ESP). 8:14.
     
    30
    Španělsko právě vstřelilo branku! Jako kdybych to zařekl. Muž s příznačným jménem LIFANTE ESPANOL (ESP) Alespoň trochu koriguje skóre. 7:14.
     
    27
    Maďarsko právě vstřelilo branku! A další úder Maďarů! GERGELY KISS (HUN) zvyšuje už na 6:14!
     
    26
    Maďarsko právě vstřelilo branku! Přesilová hra netrvala ani moc dlouho a nádherná střela k tyči z ruky NORBERTA HOSNYANSZKYHO (HUN) upravuje skóre na 6:13.
     
    26
    Španělsko právě vstřelilo branku! Tak to je hodně povedený nástup do čtvrtiny. FELIPE PERRONE ROCHA (ESP) přidává ihned další branku a snižuje na 6:12.
     
    23
    Maďarsko právě vstřelilo branku! Maďarsko hraje neuvěřitelně a ze zápasu začíná být pomalu debakl! DENES VARGA (HUN) zvyšuje už na 4:12! Byla to přesně umístěná střela.
     
    22
    Maďarsko právě vstřelilo branku! Ovšem ne na dlouho! Maďaři mají neuvěřitelnou efektivitu najednou. NORBERT HOSNYANSZKY (HUN) přidává další branku! 4:11.
     
    21
    Španělsko právě vstřelilo branku! No konečně se Španělé dočkali. MARC MINGUELL ALFEREZ (ESP) už se na to nemohl dívat, tak vypálil z dálky a dává na 4:10.
     
    20
    Maďarsko právě vstřelilo branku! No to je zápas. Maďaři proměňují snad každou střelu v této čtvrtině v branku. ADAM STEINMETZ (HUN) zvyšuje na 3:10.
     
    19
    Maďarsko právě vstřelilo branku! Zato Maďaři dávají pomalu skoro vše. DENES VARGA (HUN) zvyšuje na 3:9.
     
    18
    Maďarsko právě vstřelilo branku! Maďaři umí zahrávat přesilové hry a nyní to opět ukázali. PETER BIROS (HUN) zvyšuje na 3:8.
     
    15
    Maďarsko právě vstřelilo branku! Najednou jakoby se rozjel brankostroj Maďarů! NORBERT MADARAS (HUN) ihned přidává další branku a je to už o čtyři branky! 3:7.
     
    14
    Maďarsko právě vstřelilo branku! PETER BIROS (HUN) ji bezpečně proměňuje. Ono ostatně neproměnit penaltu ve vodním pólu se vidí opravdu málokdy. 3:6.
     
    14
    Španělsko právě vstřelilo branku! Fantasticky sehrána. Na konci už ALBERT ESPANOL LIFANTE (ESP) neměl problém zakončit. 3:5.
     
    12
    Maďarsko právě vstřelilo branku! Až na dvakrát museli Maďaři překonat brankáře Španělska, ale povedlo se! DANIEL VARGA (HUN) zvyšuje vedení na 2:5.
     
    11
    Španělsko právě vstřelilo branku! Přesilová hra je využita. Střela přesně pod břevno znamená snížení na 2:4. Autorem branky je MARC MINGUELL ALFEREZ (ESP).
     
    8
    Maďarsko právě vstřelilo branku! BALAZS HARAI (HUN) dává krátce po sobě druhou branku a zvyšuje už na 1:4!
     
    7
    Maďarsko právě vstřelilo branku! BALAZS HARAI (HUN) proměňuje přesilovou hru přesnou ranou k tyči a zvyšuje na 1:3.
     
    5
    Španělsko právě vstřelilo branku! Nakonec ji ale proměňují. BLAI MALLARACH GUELL (ESP) snižuje na 1:2.
     
    4
    Maďarsko právě vstřelilo branku! ADAM STEINMETZ (HUN) využívá velmi rychle přesilovou hru a posílá svůj tým do dvougólového vedení! 0:2.
     
    3
    Maďarsko právě vstřelilo branku! GERGELY KISS (HUN) otevírá skóre dnešního zápasu pohotovou dorážkou. 0:1.

    Marek Poledna

    bahis siteleri