Žilina – Tychy 4:0 (kon.) | Poprad – Spišská N. Ves 8:0 (kon.) | Kladno – Ústí n/L 3:4 (kon.)
Pelhřimov – Milevsko 6:2 (kon.)
konec
HK Poprad
8:0 (5:0, 1:0, 2:0)
HK Spišská Nová Ves
sk Pátek 17.08.2012, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Přípravné zápasy
Partner:
     
    57:13
    Poprad dal gól!
    Kamzíci pridávajú ďalší - už ôsmy gól do spišskonovoveskej siete! Tentokrát sa samostatným prienikom a následnou peknou, jemnou a hlavne technickou strelou presadil OLIVER VOKULIČ, ktorý pálil z ľavej strany!
    Bez asistencií.
     
    42:49
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa ihneď po rozohratí vhadzovania dostali pred spišiacku bránu! Nádherne sa na ľavej strane uvoľnil SAMUEL TAKÁČ, ktorý po zinkasovaní prihrávky tvrdo vypálil z prvej!
    Asistenciu si pripisuje Ondrej Homa.
     
    34:41
    Poprad dal gól!
    Len niekoľko sekúnd po uplynutí popradskej presilovej hry sa z rýchlej kontry dokázali Kamzíci presadiť! EMIL KRAMÁR zinkasoval nádhernú prihrávku na hranicu ľavého kruhu odkiaľ technickou delovkou umiestnenou k žŕdke spišskej brány prekonáva gólmana Macejáka!
    Asistenciu si pripisuje Róbert Sabolič.
     
    17:43
    Poprad dal gól!
    Popradčania skórujú aj v oslabení! Po krásnej prihrávke sa do samostatného prieniku dostal SAMUEL TAKÁČ, ktorý si položil gólmana Macejáka na lopatky a následným backhandom umiestnil puk do siete!
    Asistencie si pripisujú hráči Ondrej Homa a Ľubomír Malina!
     
    15:37
    Poprad dal gól!
    Popradčania sa dostávajú do jasného vedenia! Po krásnej prihrávke na hranicu bránkoviska sa z ľavej strany presadzuje PATRIK WESSELÉNYI, ktorý predral puk pomedzi betóny gólmana Lizáka!
    Asistenciu si pripisuje Róbert Sabolič.
     
    14:55
    Poprad dal gól!
    WOW! Asi takto by reagovali aj hokejoví znalci! Po nádhernej prihrávke od Takáča z ľavej strany sa nekompromisnou strelou presadil ĽUBOMÍR MALINA, ktorý svojím gólom využíva presilovú hru Popradu! Tento útočník vymietol ľavý horný roh spišskej brány!
    Asistencie si pripisujú Samuel Takáč a Ondrej Homa.
     
    07:05
    Poprad dal gól!
    Tak toto vyzeralo priam ukážkovo! Po pravej strane si bleskovo zbiehal Miroslav Turan, ktorý našiel po pár sekundách na ľavej strane PATRIKA WESSELÉNYIHO!
    Tento popradský útočník ani na sekundu nezaváhal a puk umiestnil do protipohybu gólmana Lizáka!
    Asistencie si pripisujú hráči Miroslav Turan a Róbert Sabolič.
     
    03:59
    Poprad dal gól!
    Po peknej prihrávkovej kombinácii sa k puku na okraji ľavého kruhu dostal RÓBERT SABOLIČ! Ten sa rozhodol nekompromisnou delovkou zakončiť, čo sa mu cez cloniacu spišskú obranu aj podarilo!
    Asistencie si pripisujú Patrik Wesselényi a Miroslav Turan.

    Branky a nahrávky: 4. Sabolič (Wesselényi, Turan), 8. Wesselényi (Turan, Sabolič), 15. Malina (Takáč, Homa), 16. Wesselényi (Sabolič), 18. Takáč (Homa, Malina), 35. Kramár (Sabolič), 43. Takáč (Homa), 58. Vokulič


    HK Poprad: Sedlačko (Široký) - Kurali, Malina, Kovačevič ("C"), Turan, Kramár, Gáborčík, Pitka - Gapa, Takáč, Homa - Wesselényi, Rapáč, Sabolič - Vokulič, Gríger, Rehuš - Huszárik, Vojtaššák, Ištocy.
    Tréner: Jozef Škrak.

    HK Spišská Nová Ves: Lizák (Maceják) - Vantroba ("C"), Vrana, Nádašdi, Osuský, Škrak, Horváth - Findura, Nitriansky, Hamráček - Džerenga, Gonda, Klinga - Kohutiar, Hamrák, Krempaský - Muránsky, Drozd, Skalický.
    Tréner: Vladimír Klinga.

    Rozhodčí: T. Orolín - Stanzel, Bednár
    bahis siteleri