Žilina – Tychy 4:0 (kon.) | Poprad – Spišská N. Ves 8:0 (kon.) | Kladno – Ústí n/L 3:4 (kon.)
Pelhřimov – Milevsko 6:2 (kon.)
konec
MsHK Žilina
4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
GKS Tychy
sk Pátek 17.08.2012, 17:00 • DOXXbet Aréna Žilina • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Skončil sa štvrtý pripravný zápas MsHK Žilina. Tentokrát bol konečne víťazný. MsHK Žilina vs. GKS Tychy 4:0. Ďakujeme za sledovanie dnešného prenosu a tešíme sa na vašu spoločnosť aj nabudúce. Prajeme príjemný zvyšok večera a krásny slnečný víkend. (19:01:39)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:52
    Marek Laco potvrdzuje výbornú formu, hráči Tychy si môžu vlasy trhať.
     
    59:01
    Do konca zápasu ostáva necelá minúta, zápas sa stále dohráva v ostrom tempe.
     
    56:30
    Perfektný zákrok Witeka. Kokavec s Lažom sa vrútili do pásma, vymenili si puk, Miro Lažo z prvej trafil priam ideálne a z ničoho nič sa tam objavila lapačka ležiaceho Witeka. Neskutočný zákrok, ktorý by kandidoval určite na zákrok mesiaca.
     
    55:41
    Miroslav Lažo lieta po ľade ako drak, hráči Tychy mu absolútne nestíhajú.
     
    55:32
    Hostia v plnom počte.
     
    54:58
    Vylúčenie Žilina, 2 minúty dostáva Ivan Dornič.
     
    54:16
    Witek sa ocitá pod paľbou žilinských bekov počas presilovej hry. Zatiaľ je úspešný.
     
    53:32
    Vylúčenie GKS Tychy, 2 minúty dostáva Banachewicz.
     
    52:54
    Traja hráči GKS Tychy zostali osamotení pred Marekom Lacom a ani na trikrát ho neprekonali. Marek Laco dnes predvádza výkon ako z partesu.
     
    52:23
    Domáci v plnom počte.
     
    51:51
    Ošemetná situácia pred bránkou Žiliny. Laco skryl puk niekde pod svojim telom, hostia z Tychy už oslavovali gól. Hlavný rozhodca sa pozrel ako sa zbiera Laco z ľadu a rozpažil ruky. Puk teda nebol za bránkovou čiarou.
     
    50:30
    V bráne hostí dochádza k striedaniu, brankára Arkadiusza Sobeckieho strieda Przemyslaw Witek.
     
    50:23
    Vylúčenie Žilina, 2 minúty dostáva Tomáš Brcko za hákovanie.
     
    48:46
    Žilina dala gól!
    Konečne sa presadili i domáci obrancovia. Po peknej prihrávke Martina Hájnika sa od modrej čiary svojou typickou strelou presadil staronový hráč v zostave Žiliny SLAVOMÍR HRIŇA. Gól : Hriňa Slavomír. Asistencia : Martin Hájnik.
     
    48:01
    Pekná akcia bratislavského dua v drese Žiliny Lažo - Dornič. Po spolupráci dvoch menovaných sa k puku dostal Jan Dlouhý, napriahol čo to dalo a puk tesne minul bránku hostí. Takmer však neminul hlavu Mira Laža, ktorý sa reflexívne stihol prikrčiť. Chvalabohu.
     
    45:37
    Žilina dala gól!
    Stále platí NEDÁŠ - DOSTANEŠ. Na jednej strane šanca Tychy na skorigovanie stavu, na druhej strane gól domácich. O ten sa po peknej akcii postaral JAKUB DRÁBEK po nezištnej prihrávke Michala Kokavca. Gól : Drábek Jakub. Asistencia : Michal Kokavec.
     
    44:36
    Nebezpečná strela Galanta z tímu Tychy. Z priestoru medzi kruhmi vystrelil, puk preletel medzi rukou a telom brániaceho hráča, Marek Laco ho zbadal v poslednom možnom okamihu. Napriek tomu predviedol pohotový a istý zákrok.
     
    43:54
    Domáci v plnom počte.

    Dávid Švec

    Branky a nahrávky: 23. Valášek Matej (Drevenák Milan), 35. Troliga Tomáš (Varga Tibor, Kokavec Michal), 46. Drábek Jakub (Kokavec Michal), 49. Hriňa Slavomír (Hájnik Martin)


    MsHK Žilina: Laco (Johanes) – Brcko, Flašar, Dlouhý, Štindl, Hriňa, Staňo, Ondrej, Šeliga – Kokavec, Troliga, Varga,Važan, Drevenák, Lažo, Hájnik, Valášek, Drábek, Dornič, Benko, Kubiš.
    GKS Tychy: Sobecki (Witek) – Jakes, Dutka, Sokór, Kotlorz, Majkowski, Csorich, Círula, Wanaci – Baginski, Šimiček, Woznica, Baranyk, Parzyslek, Da Costa, Witecki, Pasiut, Topuski, Banachewicz, Galant, Przygodzki.

    Rozhodčí: M. Gašparík – Holienka, Farkaš.
    bahis siteleri