HV71 – HC Slovan 2:0 (kon.) | Hamburg – Plzeň 3:2 (kon.) | Linköping – Vienna Capitals 3:4 (po s.n.)
TPS – Pardubice 2:4 (kon.) | Kärpät – Motor ČB 3:1 (kon.) | Kuopio – Chomutov 3:4 (po s.n.)
Jokerit – Ingolstadt 2:1 (kon.) | Eisbären – Kometa Brno 6:1 (kon.) | Luleå – Salzburg 7:2 (kon.)
JYP – Sparta 4:5 (po pr.)
konec
Eisbären Berlín
6:1 (1:0, 4:0, 1:1)
HC Kometa Brno
Neděle 19.08.2012, 16:30 • O2 World • European Trophy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    49:14
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak i hosté se prosadili, navíc v oslabení. Výbornou práci odvedl Jakub Koreis, jenž na sebe na modré čáře natáhl dva protihráče a předložil kotouč rozjetému MIROSLAVU HOLCOVI. Nejlepší střelec Komety v European Trophy si před brankářem sám poradil s lehkostí. Po kličce do forhendu trefil horní část brány. Asistence: Jakub Koreis, Roman Kadela.
     
    47:20
    Eisbären právě vstřelil branku!
    Znova hodně šťastná branka domácích. MATT FOY hledal z levého kruhu spoluhráče a přitom trefil jednoho z beků Komety. Puk se od něj odrazil Falterovi do protipohybu a prošoural se kolem betonu bezmocného brankáře až do brány. Matt Foy navíc završil hattrick. Asistence: Tyson Mulock, Laurin Braun.
     
    35:39
    Eisbären právě vstřelil branku!
    Domácí se trefují potřetí v přesilové hře. Nyní měla Kometa velkou smůlu. MATT FOY se u pravé tyče pokusil nahrát na druhou stranu brány, jenže trefil jen brusli Kadely, od níž se puk odrazil pod betony Martina Faltera a tak tak dloklouzal za brankovou čáru. Pro Foye je to již druhá branka utkání. Asistence: Jimmy Sharrow, Mark Katic.
     
    23:02
    Eisbären právě vstřelil branku!
    Gól jako přes kopírák jen s rozdílem, že padl v přesilové hře. Mezi nohy Faltera se trefil MARK KATIC. Zpoza brány mu asistoval Tyson Mulock. Kometa dostala neuvěřitelně rychle tři branky a zkraje druhé třetiny se zdá, že je po zápase.
     
    21:54
    Eisbären právě vstřelil branku!
    TYSON MULOCK těží z nahrávky zpoza brány a z první se rychle trefuje Falterovi mezi nohy. Asistence: Matt Foy, Laurin Braun.
     
    20:58
    Eisbären právě vstřelil branku!
    Domácí jdou krátce po začátku druhé části do rychlého vedení. Prosadil se JIMMY SHARROW. Asistence: Travis James Mulock, Dominik Bielke.
     
    07:23
    Eisbären právě vstřelil branku!
    Přesilová hra byla opravdu hodně rychle využita. Poté, co hosté nedokázali vyhodit kotouč z obranného pásma, se k němu na modré čáře dostal MATT FOY, jenž se švihem trefil mezi nohy Faltera. Asistence: Barry Tallackson.

    Tomáš Čekal

    Branky a nahrávky: 8. Foy (Tallackson), 21. Sharrow (T. J. Mulock, Bielke), 22. T. Mulock (Foy, Braun), 24. Katic (Ty. Mulock, T. J. Mulock), 36. Foy (Sharrow, Katic), 48. Foy (T. Mulock, Braun) - 50. Holec (Koreis, Kadela)


    Eisbären Berlín: Zepp – Supis, Katic, Baxmann (A), Sharrow, Bielke, Faber – Rankel (C), Christensen, T. J. Mulock – Busch (A), Talbot, Tallackson – Tyson Mulock, Braun, Foy – Weiß, Schrenkel.
    HC Kometa Brno: Falter – Švrček, Bičánek (C), Kováčik, Krejčiřík, Valábik, Malec, Kadela, Dlapa – Tomáš Svoboda, Divíšek, Zohorna – Erat, Dočekal, Dlouhý – Jan Hruška, Koreis, Holec – Vondráček, Jurák, Káňa.

    Diváci: 6200
    bahis siteleri